|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   APRILKE, KJE STE?
30.3.2005 20:34:51   
deily
Kako ste kaj? Že dolgo se ne oglasite? Kako kaj počutje v zadnjih tednih? Še malo pa bomo imele svoje:duda: v rokah. Nestrpno čakanje kdaj se bo začelo. A vas je kaj strah?
Srečno
Deily in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   APRILKE, KJE STE?
31.3.2005 7:58:51   
Anonimen
Me aprilke smo super!!!!
Občutki pa so mešani:)-moja hči je srečna ker bo 8.4.praznovala 16 pomladi..jaz pa sem malo majn navdušena,ker bom 18.4.praznovala malo več teh pomladi:(:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu deily)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   APRILKE, KJE STE?
31.3.2005 9:11:26   
sminc
Oj.Lepo pozdravljene. Jaz sem tudi aprilka, 23.4 mam rok. Počutim se tako tako. Občasno me vse tišči, vleče dol in čeprav se nisem veliko zredila (8kg)se počutim kot :sloncek: drgac pa komi cakam pikico, upam da bo kak teden prej, ker bi rada sla 14 maja na poroko bratranca v 2 kosih:):)
včeraj sem bila pri G, ctg ni kazal se nic posebnega, vse bp:bravo::bravo::bravo: Poroda me je strah in se vedno izbiram med NM in PO porodnišnico. PO je mal daleč, a jaz si tak želim EA. Saj je tudi v Nm možno, 3 so a ne vem ce tud ponoci. Bomo videli.
Lepo se mejte aprilke in dajmo se kaj večkrat pofočkat. zelo redko se javimo.
pa-pa od Jasmine in Jakoba

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   APRILKE, KJE STE?
31.3.2005 9:25:49   
Arwen
Živjo! Jaz imam rok 20.4. Poroda me ni še nič strah, ampak verjetno to še pride.:zmeden: Se moram pohvalit, da sem včeraj že spakirala torbo za v porodnišnico.:bravo: Tudi cunjice imam več ali manj pripravljene, tako da se bom v naslednjih tednih končno lahko malo umirila in pripravila na veliki dogodek. Drugače tudi mene predvsem ob večerih že vse tišči, otrokovo glavico čutim čisto nizko, pa na mehur mi grozno pritiska...Ok, nehajmo jamrat in se raje veselimo skorajšnjega srečanja z našimi:duda:. Srečno! T.

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   APRILKE, KJE STE?
31.3.2005 9:43:30   
anitaz
Evo mene "aprilko"!!!Rok je bil 9. april,pa smo že doma z najino princesko Tjašo!!:bravo::bravo::bravo:Na svet smo pogledali v četrtek 24.3. ob 17.14 uri!In tako sem v petek že imela prvo materinski dan!!!!Sem mislila,da ga bom imela šele drugo leto,pa smo kar pohiteli!:)-9nebesa9nebesa
Sem se takoj ko sem prišla iz porodnišnice zvagala...in sem bla ful šokirana!!! 10 kg manj!!! halooo!! KAm je vse to šlo??? Še trebuha nimam skoraj nič več!:zmeden:Ne morem verjeti,kako mati narava poskrbi za vse to!:zmeden2::zmeden2: Edino kar je "malo" boleče..so šivi:((:(( Ampak....VSE ZA NAŠO PIKICO!!!!Res je,kar pravijo...V TRENUTKU POZABIŠ VSE BOLEČINE!!!!

LEp dan želim vsem..nosečkam in mamicam!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Anita in Tjaša


(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   APRILKE, KJE STE?
31.3.2005 12:21:23   
Kati S
Anitaz, čestitam!!! Jaz imam rok jutri, pa se nič ne dogaja........... Minute se takooo vleeečeeejooooooo!
Držte se, punce!

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   APRILKE, KJE STE?
31.3.2005 20:26:01   
Minki
Živjo,
nama se tudi že zadnji dnevi, ko sva še v enem kosu, odštevajo. Rok imam 3.4. in to je ravno nedelja, jutri imam ponovno CTG v NM porodnišnici, to je že drugi ta teden, tako da se skoz nekaj dogaja. Mali je ful živahn in mislim, da se do poroda tudi ne bo veliko umiril. Je bolj po atiju. Sem pa kar otečena in premika se že tudi bolj penzionistično.
Lepo se mejte,
Minki

P.S. Sminc a smo ble me skupaj v šoli za starše pred enim mesecem. Če imaš srednje dolge blond lase bi bila lahko tista, za katero mislim, da si. Lepo se mej!

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   APRILKE, KJE STE?
1.4.2005 9:58:11   
sminc
Oj Minki, mislim da sem ta prava ja. Katera si pa ti?

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   APRILKE, KJE STE?
1.4.2005 13:53:52   
taya
Evoooo, tukaj smo.

Rok imam 15.4., ampak po sredinem pregledu kaže, da bo prej.
Počutje je zadnje dni super, energije imam toliko, da ne vem kam bi z njo.
Ponoči sicer boli hrbet, pa trebuh otrdeva, noge zatekajo, drugače pa ni panike.
Zredila sem se samo 8 kg.

Poroda se pa tudi jaz bojim. Sicer sem se šla pogovarjat za EA (v LJ), ampak bom verjetno kar brez.

Držite se punce, pa javite, ko bo kaj novega.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   APRILKE, KJE STE?
1.4.2005 13:56:49   
Anonimen
Pozabila.....kako si to dovolim:grrr:
Rok imam 8.4.ob 20h se bo šestnajstič rodila moja Nika.
Ne bit hude!!!!:)-

(odgovor članu deily)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   APRILKE, KJE STE?
1.4.2005 15:00:47   
Minki
Zivjo Sminc,
jest sm pa tista, ki je babico vprašala kako se pravilno pritiska:)-:)-:)-. Ne, res. Ne vem, če se spomniš ampak babica je mojega moža poznala, ker sta z njenim sinom hodila skupaj v osnovno šolo. Mam pa dolge lase, pramena... Pa očala. A veš zej katera?

LP, Minki


(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   APRILKE, KJE STE?
3.4.2005 15:53:06   
SU
Evo...še ena! PDP mamo 10.4.! Taaakoooo upamo in čakamo, če bo vsaj malce prej, pa noče bit!:) Sicer pa imam tudi jaz zadnje dneve veliko energije, ki jo porabim predvsem za sprehode(več kot prej celo nosečnost:)-). So pa kosti "spodaj" že kar nekaj časa boleče in moram prekleto paziti, ko se npr. obračam v postelji. Spanec je bolj "tko-tko"! Ene dvakrat moram sigurno na wc. Vse že pripravljeno, samo še dojenčka čakamo!:duda: LP, Saša :nosecka:(39)

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   APRILKE, KJE STE?
3.4.2005 15:54:14   
SU
Joj, tistle žalosten obrazek...:( ...ne bi smel biti tam! Ampak : :nosecka: ! Kaj čmo...se mi preveč mudi!:ups::ups::)- LP

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   APRILKE, KJE STE?
3.4.2005 20:28:02   
patty
Alo,

pri nas tudi že odštevamo tedne in dneve. PDP je 22. april, vendar upam, da bo :duda::roza: malce pohitela, saj ne velik, za kak teden, za kolikor je menda večja. Sem namreč že precej nerodna, tudi meni zatekajo prsti (na rokah jih včasih komaj stisnem, pa še členki me bolijo), bolijo me sklepi in kosti spodaj, najtežje opravilo pa so posteljni obrati - takrat izgleda, kot bi se obračal nilski konj.:)- Pa ne toliko zaradi teže, kot zaradi bolečih kosti in trebuha.
No ja, tudi to spada zraven. Glavno, da je zdravje OK.

Pozdravček in veliko sreče vsem,
Patty :sloncek: in :duda::roza:

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   APRILKE, KJE STE?
4.4.2005 17:52:34   
barbaw
Midva pa imava 20.4 aprila rok, pa se je že spustil. Včasih čutim kako obrača glavico. Izkušene mame in babice pravijo da največ teden dni še do poroda. Bomo videli. Komaj zdaj vem kaj je zatekanje nog. Moram rečt, da lepše nosečnosti ne bi mogla imet, 3 tedne pred rokom, mi je pa vseeno če zatekam, dokler je pritisk dober. Obračanje po postelji pa tudi meni dela malo preglavic. Jutri CTG potem pa bomo videli. Še malo pa bomo imele vse naše :duda: v naročju. Ne se sekirat saj se jaz tudi ne.

Lahek porod želim čisto vsem.

lp

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   APRILKE, KJE STE?
4.4.2005 18:49:19   
t_t_y
Mi imamo rok 24. aprila. Večjih težav ni, samo kilogramčki so se nekam nemarno nabrali (okrog 13, 14+), pa mal težav z žilami, drugače pa....ja gotovo več energije kot pred nekaj meseci. Se mi pa zdi, da je tole dete vedno bolj živahno, očitno uživa še zadnje tedne. Jaz pa grem v NM, sem tukaj tudi hodila v materinsko šolo, čeprav se na tem koncu nahajam šele kratek čas. Mogoče pa je ravno to tisto, ko pač ne poznam nobenega zdravnika ali babce, in me tako ne rabi bit strah da bo ta ali oni...

lp in prijetne sončne dneve še naprej....

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (30%)

Neža (34%)

Maša (36%)


Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!