|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je bil kdo v bolnici na Vrazovem
16.10.2006 12:53:30   
tincci

Namreč, bi morale po nasvetu alergologinje iz vrazovega trga it na preiskave glede na to, da ima še pri dieti 4 živil ubogo kožo, smrdeče blato, se praska... zdaj pa niti ne vem,razmišljam, če mogoče pretiravam, kožo po telesu ima lepo, problem je samo obraz, kaka vsak dan, čeprav bolj redko in smrdeče, praska se vsako drugo noč... ne vem, ne me čudno gledat, samo kar ne vem, če je primer za bolnico :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je bil kdo v bolnici na Vrazovem
16.10.2006 13:00:12   
darjatimci
Noben alergolog ti ne bi svetoval sprejema v bolnico,če se mu ne bi zdelo potrebno.Verjamem,da si obupana in zaskrbljena,ampak bivanje v bolnišnici ni tako grozno kot na prvi  pogled izgleda.Zato kar pogumno in ne odlašaj predolgo,naj čimprej odkrijejo vzrok težav.Je pa res,da alergologi otroke s težavami kakršne ima tvoj otrok radi obdržijo notri.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A je bil kdo v bolnici na Vrazovem
16.10.2006 13:48:29   
tincci
Sej je rekla, da nama en teden bivanja notri ne uide. A lahko prespim tam, čeprav je ne dojim več? Ker notri je ne bom pustila same.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A je bil kdo v bolnici na Vrazovem
16.10.2006 16:02:55   
brina_3
Če te kaj potolaži...se je meni osebje tam zdelo res zelo prijaznouser posted image
vendar vrjetno si res sam ustvari svoje mnenjeuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A je bil kdo v bolnici na Vrazovem
16.10.2006 16:06:12   
Pi-kica 1
Pozdravljena!

Midva imava tam že posteljo rezerviranouser posted image . No, šalo na stran, res sva bila že večkrat, le da na gastro oddelku, na alergološkega sva šla le na preiskave. Razmere niso preveč dobre, v bistvu sem bila prvič šokirana, ko sem prišla tja. Vendar je osebje zelo prijazno in strokovno, kar odtehta udobje.
Prespiš lahko komot tam, dobiš raztegljivo posteljo. Na alergološkoem sem videla, da jih imajo kar nekaj. To se vse zmeniš s sestrami na oddelku. Možno je tudi, ker ni akutni primer, da bosta lahko šli zvečer domov in prišli drugo jutro nazaj, če sta doma v bližini.
Prehranjuješ se lahko v jedilnici v kleti, le bone si moraš kupiti.
Naj te ne bo nič strah, ni tako hudo, da bodo le mali pomagali. Glede na vse težave, ki jih ima, je po moje kar zrela za v bolnico.

LP

Pi-kica

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A je bil kdo v bolnici na Vrazovem
16.10.2006 17:00:19   
lojzika
No tud mi smo že bli parkrat na vrazovem ampak nikoli nismo spali tam, ker sem vedno prosila da gremo domov, mislim, da rečejo "črni vikend" in sem se peljala okoli 16 ure 80 km domov, nato pa sva z malim morala biti do pol 8 nazaj. Veliko bolj mi je odgovarjalo kot pa spanje v bolnici, kajti včasih se zgodi če je gužva da ni ležalnikov če pa ni gužve si pa lahka tud sam z malčkom v sobi.

Problem je parkirni prostor.
Sem pa šele zadnjič zvedela da je spodaj neka menza, kamor lahko grejo mamice jest.

Prijaznost osebja pa svaka čast, izredno ustrežljive nimam nobenih pripomb, tud do otrok se obnašajo ena A

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A je bil kdo v bolnici na Vrazovem
16.10.2006 17:02:42   
tincci
Brina, če takrat nisi več dojila, a si doplačala kaj za bivanje tam ali ne? Hrano ima verjetno otrok, starši pa v klet, je tako? Če dojiš, ima pa še mama hrano?

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A je bil kdo v bolnici na Vrazovem
16.10.2006 22:11:05   
Alisa
Jaz sem bila kak mesec nazaj ker je Anže iel fleke po obrazu in so sumili na alergijo. Po dveh dneh so pa naju prestavili na dermatološko kliniko. Na Vrazovem trgu se bila jaz zraven njega tudi ponoči, ker sem ga dojila. Drugače so mamice ki ne dojijo lahko tam samo je neko doplačilo za poteljo. Jest pa hodiš v klet v jedilnico.
Kakšne fleke pa ima tvoj otroček?
Kakšen je bil moj lahko pogledaš v album;
http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=15877&asortType=3&apage=1
Upam da ni tak, ker je bil moj res pravi revček.
Pa želim vama čim prejšne okrevanje!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A je bil kdo v bolnici na Vrazovem
22.10.2006 11:24:02   
Anonimen
čisto sveže

v petek dopoldne smo se vrnili iz vrazovega trga, točno z alergološkega oddelka. Tja smo prispeli sredi noči z napotnico dežurne pediatrinje in prvi vtis: groza, spustite me ven.
Za malega smo dobili le posteljico, ničesar za pokrit, zame pol litra vode. Na wc sem morala v pritličje, v skupnega za obiskovalce, tako da si še vode nisem upala spit. Dobila sem raztegljivo posteljo, ki je tako tako, k sreči je osebje pa res zelooo prijazno. Vendar, če nimajo, pač nimajo. Desetmesečni otrok mi je jedel v naročju, stolčka nimajo, oblečen je bil v roza pajac 96 številko. Imajo dva peg perego vozička, za silo je. za posteljo nisem doplačala, pa čeprav ne dojim.
Ko sem se zjutraj pogovarjala z mamicami, ki so bile tam po več dni, mi je postalo jasno, da bivanje tam zahteva dobro organizacijo, pa gre. Samo zame, ki smo vleteli sredi noči, v šoku, je bilo pač grozno. V torek zjutraj se vračava tja. V ruzaku se bodo znašli: rjuha za pokrit malega, nekaj za pod glavo zame,kakšna igrača (nekaj imajo tudi tam), kar nekaj cunj zame (veliko majčk, imajo zelo vroče), copatki zame in za otroka, obvezno slinčki, flaška, duda, pa še kaj. Cunjic za otroka ne rabiš, ker mora imet njihove, čaja dobi dovolj, hrane tudi, samo je pač dietna.Kuhajo na oddelku, tako da je hrana res sveža in topla. Naroči pasirano, pa čeprav je normalno, ker je za večje res nekoliko neprimerna.

Menda res obstaja možnost prehranjevanja mamic v kleti, ta čas ti otroka čuva osebje, tudi naročiš se pri njih. Tudi stuširaš se menda lahko nekje v pritličju, je pa bolj tako tako. Jaz sem se odločila, da otroka (razen za nujen skok na wc) ne bom pustila osebju, pač pa se bom prehranjevala bolj suho in pa skušala bom organizirati, da bo vsak dan kakšen obisk za dalj časa (obiski so do 11-19 ure) in bom ta čas skočila domov pod tuš, na kosilo in morda kakšno urico spat. Sobe imajo po tri posteljice, in če so polne, je najbrž spanje kar težko.
otroci pa so tam nekateri čisto brez znakov alergij, v glavnem na testih in drugih preiskavah, zato mislim, da tudi tvoja ne bo tam odveč. Moj otrok ima namreč čisto čisto kožo, pa vendarle greva tja. Jaz mislim, da se splača potrpet, morda ji lahko koristijo. Osebje je res res prijazno in tudi vedo, kaj delajo.
čim manj naporno bivanje torej in morda se pa tam srečamo

lp

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: A je bil kdo v bolnici na Vrazovem
22.10.2006 21:38:31   
triša
Res je tako kot pravi Bandi, pa še slabše. Katastrofa!!! Tudi mi smo bili tam poleti v največji vročini, klima samo na hodniku, hrana za mamice je v kleti doplačaš mislim da 700 sit za kosilo, raztegljiv stol za ponoči pa dobiš zastonj. Sestre in zdravniki pa so ful prijazni tako da se da za silo preživet. Upam da ti res ne bo trba biti tam za cel teden, najboljše če se z atijem malo menjata pa bo šlo.
Triša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?