Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je katera zasledila tole igračo? 10.2.2011 13:25:15
|
|
|
|
Daschi
|
Zara, prosim, prilepi.
|
|
RE: A je katera zasledila tole igračo? 10.2.2011 13:26:13
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
RE: A je katera zasledila tole igračo? 10.2.2011 13:26:58
|
|
|
|
Daschi
|
Ne, tega pa še nisem zasledila. Zara, hvala.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 13:37:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 13:38:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A je katera zasledila tole igračo? 10.2.2011 13:40:49
|
|
|
|
Hope2
|
Boljš, da tole ne vidi naše malo in tudi veliko dete Javi, če kje kaj zvohaš, jaz prvič vidim
|
|
|
|
RE: A je katera zasledila tole igračo? 10.2.2011 17:06:16
|
|
|
|
melanija
|
Na e-igračah moraš naročit vsaj en mesec prej,da ti to zrihtajo, ker tega nimajo na zalogi. To je kopirano z linka ene trgovine v Udinah. Če ne bo šlo drugače lahko da se bomo zapeljali tja, sam samo zaradi tega se mi ne ljubi do Udin. Zato upam, da še kje v Slo to prodajajo.
|
|
|
|
RE: A je katera zasledila tole igračo? 10.2.2011 17:56:25
|
|
|
|
blak
|
Meni se zdi, da imamo mi tega ta drugega na slikici in smo ga kupili pred enimi tremi leti v Intersparu. Spomnem se, da so jih takrat iemli tudi v drugih otroških trgovinah ala BC, Pikapolonica...
|
|
|
|
RE: A je katera zasledila tole igračo? 10.2.2011 18:38:27
|
|
|
|
cccola
|
Imajo jih v cityparku v zgornjem nadstropju v trgivini z igračami samo ne vem kako se imenuje.
|
|
|
|
RE: A je katera zasledila tole igračo? 10.2.2011 21:18:16
|
|
|
|
bumerang
|
Lani so take kot sta na prvi in drugi sliki imeli v Mullerju. Takega kot je tretji, sem sama naročila preko ebaya. Žal ni bil prav zanimiv in rjavi nekje na vrtu.
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?