Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ker sem v tistih 6 letih ravno končala srednjo šolo, potem prva služba pa selitev od doma, pa spet nova služba, novo okolje, opremljanje stanovanja, pa skoz študij ob delu. In sem mislila da imam glavobole ker sem pod stresom in non stop "v gužvi s časom" in da sem kao preobremenjena. Potem pa enega dne nekaj debatiramo s sestrami in odkrijemo da smo bile vse 3 na isti kontracepciji in da smo imele vse tri iste težave, ampak ena sestra jih je prenehala jemat, druga pa je zamenjala "znamko". Šele takrat mi je potegnilo da je to to in sem šla na posvet ginekologinji in je rekla da me bo verjetno glava po vseh bolela, sem pa kr nehala jih jemat. Sicer priznam da sem že naveličana da sedaj vedno paimo, ker moj ne bi s kondomom, ampak ker nameravama čez kako leto začet delat na dojenčku ne vem če je sploh smotrno jih sedaj začet spet kakšne nove jemat