|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A sem ali nisem :)
22.9.2006 23:09:42   
ninocka
Ko takole prebiram teme s podobno vsebino, se dostikrat nasmehnem. Nasmehnem zaradi vseh nas, zensk, ker smo tako neucakane, ko si zelimo otroka.
Tudi sama sem pred prvo nosecnostjo vask mozni znakec videla kot morebitno nosecnost. Sem sla tisti dan 5x namesto 4x lulat - KAJ PA CE SEM  NOSECA?! So me bolele prsi (ker sem pricakovala M) - KAJ PA CE SEM  NOSECA?! Me je "spiknilo" v jajcniku - KAJ PA CE SEM  NOSECA?! Pri vsakem najmanjsem, ampak res najmanjsem znaku, ki je bil pa kjerkoli omenjen kot morebitni znak nosecnosti, mi je v glavi brnelo: KAJ PA CE SEM  NOSECA ?!

Ko zdaj tako razmisljam, ugotavljam, da me je v "mladih letih" dostikrat spikalo v jajcnikih, da sem velikokrat imela obcutljive in napete prsi, pojav mozoljev... tik pred pricakovano M. Pa nikoli nisem temu posvecala prevelike pozornosti, saj se takrat nisem obremenjevala z nosecnostjo. V sekundi je bilo vse pozabljeno... Ko sva se s mojim najdrazjim odlocila, da sva dva premalo in da si zeliva se enega malega cukrcka, pa je kar naenkrat vse kazalo na nosecnost; znaki, simptomi so bili pravi, a je vseeno prisla na obisk teta Krvavceva. Jaz pa zalostna.
In potem en mesec, ko zaradi prevelike guzve v sluzbi in zaradi novoletne norije nisem razmisljala o nicemer in najmanj o nosecnosti, ni bilo nobenih znakov - nobenga napetega trebuha, mozoljev, slabosti, lulanja, roza izcedka, bolecih josk... Jaz pa noseca!!

Drage moje, vsem zelim, da cimprej zagledate tisti prelepi PLUSEK, ki bo potrdil najlepso novico in vam za vedno spremenil zivljenje. Hkrati pa vam polagam na srce, da se ne obremenjujete prevec, saj vas soncek caka samo na primeren trenutek, da se vam pridruzi. Do takrat pa uzivajte in izkoristite trenutke v dvoje, in preden se boste zavedle, bo vasa mala sreca ugotovila, da je cas, da se pridruzi najboljsi mamici in najboljsem ocku.
SRECNO in CIMVEC PLUSKOV!!!! user posted image user posted image

PS: Pa obvezno sporocite!!!




_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A sem ali nisem :)
23.9.2006 7:09:27   
Anonimen
user posted image user posted image bravo ninocka, čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Ko sem prebrala naslov sem najprej pomislila, da spet ena, ki misli, da imamo rantgenski vid ali smo jasnovidke, da nas sprašuje ali je noseča ali ni, čeprav ji CB pokaže, da niuser posted image . Ampak mi je všeč, da si napisala svojo zgodbo, ker se tle najdemo vse. Jaz se matram že 4 leta in sem tudi doživljala to kar ti, zaradi vseh nosečniških zankov, bi mogla met že kup otrokuser posted image , pa nič. Pravkar imam kup nosečniških znakov, bolečine v križu, utrujenost, napihnjenost, špikanje v jajčnikih, 2 dni po ovulaciji kapljice krvi na hlačkah, oh in prejoj, kaj vse bi se še našlo. Pa sigurno, da ni nič, bi mogel bit res čudež. 

Še enkrat čestitke in ostalim pupam tudi čimprejšnji user posted image  

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A sem ali nisem :)
23.9.2006 7:12:20   
Tadeja 1976
Zelo lepo si to napisala ,pa še čisto res je. Pred leti se mi je dogajalo podobno, še preden naj bi oz. nebi prišla menstruacija sem naredila test, ki je bil seveda kar štirikrat negativen. Potem pa december, sami plani kam za Novo leto, skratka veseli december, skoraj pozabiš na svoj največji cilj (user posted image ). Januarja pa menstruacije od nikjer, kupim test in še danes se spominjam kako je billo, ko sem zagledala +. Kar nisem verjela, roke so se mi začele trest, cela sem drhtela, tekla v spalnico zbudila moža in potem veselje, veselje celih devet mesecev.
Letos, ko pa načrtujemo novega člana, so vsak mesec kakšni znaki, ki bi lahko bili nosečniški, seveda psiha. Treba se bo odkolopit, ampak kako?
Vsem skupa želim, da še letos zagledamo + ali user posted image  user posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A sem ali nisem :)
23.9.2006 7:22:50   
mala zirafa
Se zelo strinjam s tabo ninočka.Enako se je zgodilo pri nama.Ko si najmanj pričakuješ te udari kot strela z jasnega in ne moreš verjet.Ko pa si pozoren pa vse zaman, no ne pri vseh.
P čim več +++++++++++++++++user posted image

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A sem ali nisem :)
24.9.2006 8:01:14   
lu155
ei full si lepo napisala!

punce čim več PLUSKOV vam želimuser posted image

_____________________________

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A sem ali nisem :)
26.9.2006 20:40:16   
Ninika1
IZVIRNO SPOROČILO: lu155

ei full si lepo napisala!

punce čim več PLUSKOV vam želimuser posted image


JA RES!!!! FULL LEPO user posted image user posted image  ...in čisto resnično...

_____________________________

Ninika

(odgovor članu lu155)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A sem ali nisem :)
26.9.2006 20:55:32   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image Ninocka,
res dobro napisano in še kako resnično.
Vsaki mesec se tudi meni zdi da nama je končno uspelo in sem srečkauser posted image .In ko sem že skoraj prepričana da semuser posted image ,se pa prikažeuser posted image .Potem pa sem čisto šokirana,jokamuser posted image user posted image  in mi ni jasno,ko pa so bili znaki tako resnični Sedaj sem že uotovila,da so user posted image  znaki precej podobni znakom prihajajoče tečkeuser posted image .
Vsem želim,da bi čimprej postale srečkeuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A sem ali nisem :)
2.10.2006 9:40:14   
janeri
Pozdravljeni. Sem prvič tukaj gor.Nekaj me zanima in upam, da mi lahko kako pomagate z odgovori oz nasveti. Zadnjo user posted image  sem imela 03.septembra. Ponavadi mi traja 5 dni in po koncu teh 5 dni spet 21 dni uživam, pa spet dobim. Se pravi, da mi cikel traja 26 dni. V glavnem, danes smo že 2 okt, pa še vedno nisem dobila. Zadnji teden se čudno počutim, napeta prsa, občutljive bradavičke, kar slabo mi je, pa pribl 5 dni jemljem tifol tablete, po jedi. V bistvu imam neke znamke. Včer sem popoldne naredila test, Baby C, ampak ne vem.... Že črtica C (kontrolna) ni bila najbolje obarvana, druga črtica T pa nič. Imela sem sicer občutek, da je majceno res vidit obris, kjer bi mogla bit druga modra črtica. Napako sem naredila, k testa nisem delala takoj zjutraj!Kateri test pa je najbolj siguren? Kaj pa če sem šele 10 dni noseča, pa mi zato ni pokazalo nič? Ali pa nisem prav delala testa? Res si želim zanositi in otroka obdržati, a se bojim spet delat test, kaj pa če ne bo user posted image ?  Kolk časa naj čaka,preden naredim novi test? Ampak verjetnost, da sem noseča pa je,je tako? Ali je to morda stranski učinek tablet tifol user posted image  Prosim, če mi odgovorite...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A sem ali nisem :)
2.10.2006 10:01:50   
Klarita
Te tablete naj nebi imele stranskega učinka, ampak se nikoli ne ve. Če ti toliko zamuja, naredi še en test ali pa še dva, kot zadnja opcija pa je še vedno G.
Pa dosti sreče in user posted image .

(odgovor članu janeri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: A sem ali nisem :)
3.10.2006 9:36:55   
janeri
Ojla. Danes je točno 1 mesec od zadnje M, zamuja mi že par dni, testa pa še vedno ne upam nardit. A je kateri že tolk zamujalo, pa je potem prišla (user posted image ) ali kako?

Bo verjetno najbolje, da počakam še kak dan... Joj, upam da user posted image  NE bo, ker si  res želim user posted image ... Kaj svetujete, še malo počakam, al kar naredimtest?

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: A sem ali nisem :)
3.10.2006 9:39:07   
Anonimen
Če ti že par dni zamuja lahko že narediš test!

Držim pesti da bouser posted image user posted image !

Pa poročajuser posted image

(odgovor članu janeri)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: A sem ali nisem :)
3.10.2006 9:40:33   
Klarita
Kaj naredi ga, jaz vem, da nebi mogla več čakat. Če mi bo en dan zamujala, bom že letela po test pa če ga bom vsak dan delala, samo da user posted image  ne pride, ker potem bom user posted image .

(odgovor članu janeri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: A sem ali nisem :)
3.10.2006 9:52:31   
janeri
A je slučajno kakšna tle gor, k je imela zadnjo m 3 septembra? Pa še vedno nima? Morda je tud test že pozitiven? Vsakič, ko moram na wc se bojim, da bo kaj pricurljalo user posted image . Imam pa že kak teden izcedek oz beli tok, več kot ponavadi, da o prsih ne govorimo pa o slabosti in vsem tem. Me pa rahlo skrbi eno špikanje al nekaj čudnega se dogaja v meni al si pa samo domišljam.... Komaj se zadržujem, da preverim ali sem user posted image  ali ne... Upam, da bo končno user posted image  in dasem res user posted image .

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: A sem ali nisem :)
3.10.2006 11:16:59   
andreja2000
janeri,jaz več ne bi čakala z testom in se mučila je ali ni.Veš,sami znaki so včasih varljivi,a izostanek user posted image ,ti pa da možnost,da preveriš pri čem si.Tebi že user posted image  zamuja,zato pogumno v lekarno po test (če ga slučajno že nimaš doma).
Želim ti,da ugledašuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu janeri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: A sem ali nisem :)
3.10.2006 11:28:29   
janeri
Hvala ti na lepih željah. Test mam pa že doma ( CB). Verjerno ga bom kar jutri zjutraj naredila, ker kot sm že napisala, sem v nedeljo popoldne naredila test z BC, pa ne z unim na lističe,k sta po dva not, ampak z enojnim, vendar je bil čist čuden rezultat. Ko sem šla pa po novega, CB, mi je pa lekarner v drugi lekarni rekel,   da enojnih BC testov več ne delajo, ampak samo še tiste na 2 lističa. Torej so mi več kot očitno podtaknili slab test, k je bla tud kontrolna črta slabo vidna.

Vse lepo in srečno vsem skpaj še naprej, pa držimo pesti za user posted image  in user posted image  in user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?