|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A ste že dobile odločbo o plačilu?
12.8.2005 2:17:02   
snorlax
Do 31.7. je bilo potrebno oddati vlogo za znižano plačilo vrtca. Kdaj pa dobiš odločbo? Moj gre v jasli 1.9. Ali pride odločba prej ali dobiš kar položnico?

L.p.:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A ste že dobile odločbo o plačilu?
12.8.2005 7:46:35   
puncica
Ne vlogo je potrebno oddati do 15.8 za tekoče leto, za naslednje leto pa do 15.11. Vsaj tako so pri nas povedal. Odločbe pa še nismo dobili:((

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A ste že dobile odločbo o plačilu?
12.8.2005 21:29:07   
elizabeta p
Pri nas je bilo potrebno oddati do 15.8.
Odločbe še ni.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A ste že dobile odločbo o plačilu?
12.8.2005 21:50:59   
puncica
Samo tako zakonsko. Vlogo je potrebno oddati do 15.8, če se otrok vpiše v vrtec s 1.9. Kako pa to občine prakticirajo pa je druga stvar :zmeden2:

PRAVILNIK o plačilih staršev za programe v vrtcih
9. člen

Znižano plačilo se uveljavlja v občini, ki v skladu z 2. členom pravilnika krije del cene programa za otroka.

Za otroke, ki so že vključeni v vrtec, se znižano plačilo uveljavi s 1. januarjem naslednjega leta. Starši oddajo vlogo praviloma do 15. novembra tekočega leta.

Za otroke, ki se vključijo v vrtec med šolskim letom, se znižano plačilo uveljavi z dnem, ko je otrok sprejet v vrtec, če starši oddajo vlogo najkasneje 15 dni pred predvideno vključitvijo.

V primeru, da starši zamudijo rok iz drugega in tretjega odstavka tega člena, se znižano plačilo uveljavi s prvim dnem naslednjega meseca, ko so oddali vlogo.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A ste že dobile odločbo o plačilu?
12.8.2005 21:53:08   
puncica
Pa še to do kdaj morajo odločbo poslat:
13. člen

Pristojni občinski organ določi višino plačila za otroka v odstotku od cene programa in o tem izda odločbo najkasneje do 31. januarja tekočega leta oziroma, v primerih iz tretjega in četrtega odstavka 9. člena, v roku 30 dni po prejemu vloge.

Odločba se vroči vlagatelju in vrtcu, v katerega je otrok sprejet. Na podlagi odločbe o določitvi plačila vrtec vlagatelju izstavi račun.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A ste že dobile odločbo o plačilu?
19.8.2005 13:30:08   
lin
Zakaj pa do 31.7 jaz sem jo brez problemov komaj danes oddala in dobim oddločbo naslednji teden,v vrtec začnemo pa hodit s 5 spetembrom.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?