Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ker je pač vse tako na glas in je včasih koga kr nazaj potegnil, ko sem povedala kako mi je ime in glede na to da mi je enkrat en tip na busu rekel ja kakšno ime pa je to, jaz pa njemu nisem jst kriva da imam tako ime, so mi ga podaril starši, sploh ni čudno da sem se zelo dolgo časa privajala nanjga. Sploh v pubertetniških letih sem skoz spraševala starše zakaj tako čudno ime zakaj nisem raj kaka maja, tina, mateja, pač neki kar je bilo kao bol normalno. Oni pa meni, sej si ga lahko spremeniš in pri tem je ostalo
) z meni osebno zelo lepim pomenom. In upam da bodo tudi mojim otrokom všeč. Za druge me pa ne briga al jim je všeč ali ne.
tako ime(Julija), sem bila pa dolgo edina s tem imenom, vsaj tam kjer sem živela!...je pa res da otroku nebi dajala "nenavadnih-sodobnih imen", ker imam prijateljico ki se je celo pubrteto sekirala zaradi imena, in si ga konec koncev dala tudi spremeniti...