|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Akne
29.10.2008 12:47:13   
Polona31
S čim, kako se jih rešiti. Sem takšna kot da bi bila na sredi pubrtete. Poskusila sem že vse mogoče in nekaj čaša je še tako za silo, potem pa spet bruhnejo na plano. Prosim za nasvet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Akne
29.10.2008 13:12:42   
zmajči25
Tudi jaz sem imela z mozolji kar nekaj let težave. Med nosečnostjo se mi je koža izredno popravila in mi je taka tudi ostala. Kar se nege tiče poskusi zadeve od Suki kozmetike (limonin čistilec, obrazna glina, tonik, olje proti mozoljčkom), probaj it čimveč na sonce ali v solarij (meni to ful pomaga) in jej čim manj mastne in začinjene hrane. Ko se "pregrešim" in jem npr. kakšno ogrsko salamo ali svinjsko meso ali sladkarije (čokolada na prvem mestu) tudi opažam, da mi še vedno kakšen mozolj ven butne, enako tudi pred menstruacijo. Mislim pa, da univerzalnega recepta ni.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Akne
29.10.2008 13:24:12   
naja17
Jest sem imela celo puberteto ok kožo, pol sem začela jemat KT in ko sem nehala, so mi ven udarili in ni miru od takrat. Seveda na vse to vpliva moja nikakva prehrana, saj se nič ne merkam (obožujem čokolado in mastno hrano), zato sem šla, po parih letih sicer, k dermatologu in mi je najprej napisala SKINOREN kremo, ki precej pomaga, ampak zej sem dobila še antibiotike, pa mažem se še z eno kremo, ki jo kupiš v lekarni, ampak ne vem kako se ji reče, vem da ima oznako K in stane 13 €. Poskušam čim večkrat it tud v savno, ker se mi takrat spuca koža, na nego obraza vsake tolko, ker moja koža pač to rabi (se mi delajo še une bele, k jih je treba z iglo).
Lahko pa probaš zvečer spucat kožo z limoninim sokom in gor naneseš toplo mleko in greš tako spat (da se te ne bo user posted image  ustrašil). Kak teden to delaš in pol maš teden premora.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Akne
29.10.2008 14:21:07   
Štručka1
naja

kakšno mleko? prav mleko-mleko?
čemu pa to koristi?


_____________________________

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Akne
29.10.2008 14:38:16   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Štručka1

naja

kakšno mleko? prav mleko-mleko?
čemu pa to koristi?



Ja mleko navadno... Limona precej izsuši, toplo mleko ublaži... Meni je to precej pomagalo, ampak kasneje ne več...

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Akne
29.10.2008 18:33:16   
Felicita
čokolada in mastna hrana ne vplivata na mozolje. zadnje raziskave pa to user posted image (drugač bi bla jest res katastrofa, glede na to kok čokolade jest pojem).

Torej, jest sm mela celo puberteto probleme, pa še vedno mi izbruhnejo ob stresu. najhujša napaka ki sem jo delala, je blo preveč čiščenja... zdej si obraz vsak večer samo splaknem, 1x na teden piling, krema pa samo po pilingu.
probi omejit vse 'za mastno kožo' pa vse 'deep cleaning' varijante...


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Akne
29.10.2008 18:46:55   
nadya
Se strinjam s Felicita. Jaz sem tudi včasih imela probleme, stanje se mi je pa še poslabševal s preveč umivanja in vsemi temi agresivnimi kremami, ki samo sušijo kožo.
Jaz si zdej zjutraj umijem obraz samo z vodo, zvečer pa z gelom za obraz za občutljivo kožo, zraven pa uporabljam vlažilno kremo. Mam kožo kot dojenček, tudi ogrcov več nimamuser posted image . Pa pomembno se mi zdi tudi, da čim manj šariš po obrazu, pa stiskaš mazoljčke....tko se ti samo koža vname, pol pa še slabš vse skupi zgleda.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 21:45:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajči25)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Akne
30.10.2008 6:06:42   
naja17
Sem pogledala za kremo... Ena je Eucerin crem-gel (ta ja moji dermatologinji bolj všeč), druga pa Effaclar K (ta se meni zdi ok).

Punce so se razpisale o tem, da se čim manj uporabljajo kreme in to... Se strinjam, ampak pri meni ni šlo skozi. Jest si zvečer nažajfam faco z safegardom in se namažem z skinorenom, zjutraj pa z effaclar K. Po potrebi uporabljam domačo ognjičevo kremo (enim baje pomaga ful).

Lahko sprobaš vse nasvete, pa boš videla kaj ti paše, ker je vedno odvisno od tipa kože (recimo meni Vichy ni nič pomagal).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Akne
30.10.2008 8:22:08   
Špacka
 
Meni Vichy-jeva linija sploh ni odgovarjala.....uporabljam Avene gel za čiščenje obraza, tonik za matiranje mastne kože, zvečer se namažen s Skinorenom, včasih sem namesto Skinorena uporabljala Diakneal od Avene.
Čez dan pa uporabljan Clinique kremo za mastno kožo.




(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Akne
30.10.2008 9:36:59   
urška84
Si probala Neutrogeno 2v1? Meni je tako sčistila kožo, da nimam nič več mozoljev. Če se mi slučajno še kaj skuša narest pa dva dni preventivno uporabljam to stvar. Meni je res delovalo. Je v belo oranžni tubi.

Je pa tako da to vsak dan uporabljaš (jz sm na začetku zvečer in) kot čistilno peno, enkrat tedensko pa kot masko za 5 minut. Oboje sem jaz uporabljala na očiščeno kožo (očiščeno make-upa mislim).

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?