Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Jaz sicer mamica še nisem (bom pa v roku parih dni), ampak si sploh ne predstavljam, da bi bila kar 14 dni ali celo več neprestano doma. Na splošno imam ogromno energije, tako da težko verjamem, da bi me porod tako zdelal, da bi bila čist fertik, pa tudi nezdravo se mi zdi, da je človek non-stop med štirimi stenami. Kakšna je sploh "znanstvena" podlaga za ta priporočila? Ste vse počivale, koliko časa? Je katera že hitro skakljala naokoli, pa je bilo vse ok? In tudi ali naj bi to počivanje pomenilo, da se tudi psa ne sme ven peljat (sej ga v tem primeru reveža ne bi pustili na milost in nemilost
). Kakšne so kaj vaše izkušnje? 
zvija,pa matranje okoli dojenja. Po 14 tednih sem imela pa tako črne podočnjake...kot zombi
sm se zredila 27 kg pa sm še vedno dopoldne delala, popoldne pa še doma, ker sva kuhno rihtala (kitala, brusla stene,...:)) in to sm delala še zadnji dan, preden sem rodila!
je pa ena..