|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na pasjo dlako?
2.11.2005 9:35:10   
cal
Naša mala je pravkar dopolnila 1 leto in je sinoči kar naenkrat dobila izpuščaje po celem telesu, po nogicah, podplatih, po dlaneh, hrbtu, najbolj izrazito je pa bilo po trebuščku. Danes zjutraj jih je dobila pa še po obrazu. Sinoči smo bili pri dežurnem pa je rekel ,da neve kaj bi to lahko bilo in dal sirup Claritine. Jedla ni nič novega tako, da ne verjamem da je kakšna alergija na hrano. Zanima me pa naslednja stvar, če mi zna kdo povedat  kakšni so znaki alergije na pasjo dlako, ali je mogoče  da je lahko komaj zdaj alergična na dlako, prej pa ni bila, doma imamo že vseskozi 2 leti višavskega terierja. Ali je mogoče lahko suh kašelj , ki  tako kašlja že skoraj 2 meseca  in se nemore nikakor pozdravit kak vzrok tega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na pasjo dlako?
2.11.2005 9:50:20   
baguSka
Sem skoraj 100%, da če ni bla do zdej alergična na dlako, potem tudi zdej ni. To mora bit neki drucga.. Alergija je pa tudi na kužke različna. Od pikic do spuščajev. Vsaka koža spet malo drugače reagira. Ampak sej pravim: skor sto posto sem, da bi bla že kdaj prej alergična na dlako.

(odgovor članu cal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Alergija na pasjo dlako?
2.11.2005 9:57:38   
Anonimen
Dvomim da je alergija na pasjo dlako. Na pasjo dlako sem tud jaz alergična, sam ne tok kot na mroskega prašička. Tega mam tud doma in ga sploh ne smem božat. Dobim izpuščaje, takšne kot, če te opeče kopriva, torej ne drobne pikice, in ne po celem telesu, tmeveč, kjer se me dotika. Največkrat po notranji strani podlahti, kjer je bolj nežna koža, in kadar sem ga pestvala (zdaj ga ne upam več) po dekolteju in obrazu. Spuščaji grozno srbijo, vendar po cca pol ure do uro izginejo.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Alergija na pasjo dlako?
2.11.2005 11:20:55   
malinchy
Alergija na določeno stvar se lahko pojavi kadarkoli v življenju, moja mami je npr. dobila astmo( kot posledico alergije na noro veliko stvari) šele pri 38ih. Tudi moj sinek ima alergijo in obstajajo določeni alergeni, ki enkrat izzovejo reakcijo drugič spet ne.(čebula, limona...) Od česa je to odvisno še nisem dognala.
Hočem povedat, da je alergija na pasjo dlako čisto možna pa tudi ta suh kašelj je lahko reakcija na alergene snovi. Prosi pediatra za napotnico za testiranje.
Glede Claritina bi pa še to omenila, da ni tako učinkovit pri izpuščajih kot je Fenistil.

_____________________________

naj vam sije sonce sreče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
3.11.2005 23:08:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cal)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Alergija na pasjo dlako?
4.11.2005 0:33:56   
KODA
Najboljši je Fenistil gel,za srbeče izpuščaje.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?