|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija pri nosečnicah
3.8.2005 8:51:53   
Anonimen
JAz sicer še nisem noseča, upam pa da bom kmalu, imam pa eno vprašanje. Imam namreč kar hudo alergijo na pršico in s tem tudi astmo:(. Zdravila (tablete, pršilnik za nos in pršilnik za pljuča) jemljem vsak dan. Pa me zanima, če ima katera od vas izkušnje, kako je z jemanjem zdravil med nosečnostjo?
Pa seveda, če ima katera od vas astmo, ali se vam je med nosečnostjo poslabšala, ste hodile v službo ali bile v bolniški?
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Alergija pri nosečnicah
3.8.2005 9:03:50   
gramec
Sama sicer nimam alergije na ničesar. Jo ima pa moja prijateljica ravno tako kot ti, astma, prsice itd. Vsa zdravila je morala v nosečnosti opustiti in prve tri mesece je imela težave, non stop prehlajena. Vsak dan je le inhalirala (ne vem že kaj) pod brisačo.
Potem pa je naenkrat bilo vse v redu. Telo se je navadilo brez zdravil in je bilo vse v redu. Tudi po porodu dolgo časa ni uporabila pumpice. Stanje se ji je izboljšalo. Mislim pa, da zdravniki v nosečnosti v takšnem primeru dajo neko zdravilo, ki se lahko jemlje. Nisem pa ziher.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Alergija pri nosečnicah
3.8.2005 9:05:26   
Anonimen
Pa je normalno hodila v službo ves čas nosečnosti, ali je bila v bolniški?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Alergija pri nosečnicah
3.8.2005 9:14:34   
gramec
Bila je v bolniški, samo ne zaradi tega.
Ja, od začetka je pa normalno hodila v službo.
Mogoče bodo tebe drugače obravnavali. Boš videla, ko boš noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Alergija pri nosečnicah
3.8.2005 9:19:16   
darjatimci
Pozdravljena,jaz imam bronhialno astmo v drugi nosečnosti se mi je poslabšalo in vsako leto imam večje težave največje spomladi in jeseni na srečo zaenkrat jemljem zdravila po potrebi v glavnem flonidan in pršilec ko me začne dušiti.V nosečnosti nisem jemala teh zdravil,le pršilec,kadar res nisem mogla dihat,tudi oči je alergik in varianta,da bo otrok alergik je pri takih starših 70%.Jaz nisem bila na bolniški zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Alergija pri nosečnicah
3.8.2005 9:34:25   
Anonimen
Saj mene je najbolj strah, da bi otrok od mene dobil bolezen, ampak to mal vem, na kaj moram pazit. Alergolog mi je rekel, da moram približno prve tri mesece pri otroku pazit, da ne zboli za kakim prehladom ali kaj podobnega, potem pa ga ne "izolirat" v preveč čisto okolje, da ne bo potem preveč občutljiv na bacile in alergene.
Sicer pa imava poleg moje astme in alergije še druge možnosti dedovanja:(; fant ima namreč diabetes:(( in epilepsijo :(((jemlje zdravila in je pod kontrolo, hvalabogu).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Alergija pri nosečnicah
3.8.2005 9:43:23   
darjatimci
Ja to je pa kar spisek možnosti za otroka,no upaj na najbolše,saj so veliko hujši primeri,poznam par,ki je trepetal celo nosečnost,ker je oče je hemofilik.Pač boš upoštevala navodila in boš bolj pod kontrolo in pazila na prehrano,srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Alergija pri nosečnicah
3.8.2005 10:34:55   
Anonimen
Pa ja, saj vem, da se ne smem obremenjevat glede tega. Sam itak, da si vsak starš želi le zdravega otroka, pa je vseen, če bo fantek ali punčka ali pa trojčki!!!
Sam da je vse ok. :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Alergija pri nosečnicah
9.8.2005 21:24:23   
Abby
Sama imam alergijo na pelode trav, zato sem zadnja leta vso pomlad in poletje jemala Flonidan. V nosečnosti in med dojenjem se mi je pa stanje popravilo, tako da nisem potrebovala zdravil. Glede dednosti in alergije je pa stvar taka, da je zaenkrat vtis, da ima hčerka bistveno manj alergij, kot jih imam jaz. Do zdaj je samo enkrat dobila izpuščaje po puranji juhi, sicer pa nič ne kaže na alergije. Res pa sem jo dojila dve leti in pol. Fantek je pa zaenkrat še premajhen, da bi se lahko kaj pokazalo, pa upam, da bo tudi ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Alergija pri nosečnicah
13.8.2005 16:29:41   
bskrle
KoT VEM SE ALERGIJA MED NOSEČNOSTJO MALCE POTUHNE, po porodu pa spet vse po starem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?