|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je bil to SS?
27.12.2005 7:55:55   
A_A
Pozdravljene!

Zadnja M se mi je začela 22.nov., potem sem imela 3 dni nekaj malega izcedka in potem so se začele močne krvavitve, ki pa je niso spremljali krči. 14. dan od začetka M sem šla h G na pregled zaradi dolge krvavitve. G mi je naredila UZ, ugotovila, da gre verjetno za zapoznelo M, ker se maternica ni dovolj krčila, na UZ je izmerila, da je ostalo še 3 mm sluznice in da bo M prenehala po 2 dneh. Ker se krvavitev do 21. dneva še vedno ni ustavila, mi je predpisala Orgametril. Kljub jemanju teh tablet, ki naj bi ustavile krvavitev, sem še vedno krvavela, zato sem 27. dan naredila test za ugotavljanje nosečnosti in je bil pozitiven, zato sem še enkrat odšla h G.
Opravljen je bil vaginalni in zunanji pregled z otipom in G je povedala, da je maternična stena stanjšana in da verjetno ne gre za nosečnost. Napravila je še vaginalni UZ in povedala, da ne vidi nosečnosti in da je maternična stena stanjšana. Rekla je da naj pozitiven test vzamem za lažno pozitivnega. Odšla sem domov, še vedno malo v dvomih, da me je kar tako odpravila.

Prenehala sem jemati Orgametril in vsak dan potem naredila še test nosečnosti in mi je vedno pokazal pozitivno. Naredila sem 4 teste in vsi so bili +. Sedaj je 32. dan in krvavitev se je končno ustavila. Danes zjutraj sem naredila spet test in je bila samo še rahlo vidna črtica.

Domnevam, da sem imela SS. Žal mi je edino, da testa nisem delala že prej, vendar sem domnevala, da če ima ženska M, da ni noseča, pa tudi BT mi je padla, počutila se nisem nosečo, krčev nisem imela (le tu pa tam kakšen dan menstruaciji podobne rahle bolečine).

Kaj mislite, je šlo za SS ali so bili testi res lažno pozitivni? A se nosečnost vedno vidi na UZ ali lahko G tudi kaj spregleda?

Vesela sem, da sem prenehala krvaveti, vendar si skušam razložiti kaj bi to lahko bilo.


_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je bil to SS?
27.12.2005 10:23:10   
karin412
Jaz sem imela podoben ss, clearblue mi je pokazal +, potem sem po 1 tednu zaostale M krvavela. Na vaginalnem UZ ni bilo videti, da sem noseča (šla sem 3x, sumili so že na izvenmaternično nosečnost), krvni testi so pa potem še 2 tedna kazali na nosečnostni hormon. Meni je G rekla, da naj bi šlo za kemično nosečnost?!, kjer je samo povečan hormon. Zakaj do tega pride, ne vejo niti oni.

Samo to ti rečem, da sem po naslednji M zanosila in zdaj čakam na punčko v februarju!user posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali je bil to SS?
27.12.2005 10:53:39   
A_A
karin, hvala za tvoj odgovor

tudi jaz upam, da bom kmalu user posted image  in da bo vse uredu



_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?