|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali kdo pozna...?
9.2.2008 13:24:54   
lokvanj
Zanima me če lahko kdo napiše kaj več o TN CENTINERA banjole Pula in pa o hotelu PALMA na polotoku Punta Verudela? Mogoče pozna kdo tudi hotel BELLEVUE na otoku Mali Lošinj?
Upam da se najde kdo ki je tam že bil. Izredno hvaležna vam bom za komentarje.

_____________________________

lokvanj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali kdo pozna...?
9.2.2008 15:49:11   
2 Sraki
Tast in tašča sta bila zadovoljna z "Belvijem". Hrana zelo dobra. Le če se mislite kopat v njihovem bazenu, sta rekla da je bila voda mrzla.

Drugače pa plaža pred hotelom mi je pa všeč. Malo mivke za otroke in nekaj betonirane površine. Je luštno.

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali kdo pozna...?
9.2.2008 22:01:56   
luka jan
Poznam hotel Palma, sem bila že dvakrat tam, najprej enih 7 let nazaj in predlani. Nič posebnega, v bistvo vsako leto slabše. Gre za hotel ki je bil včasih zelo lep, ker pa čisto nič niso vlagali vanj je temu primeren. Sobe so dokaj velike, pohištvo pač staro, velik balkon, hladilnik v sobi in televizija in kar lepa kopalnica. Hrano so včasih stregli v hotelu, sedaj pa je potrebno hodit jest enih 100 metrov stran v eno restavracijo. Hrana je samopostrežna in za moj okus tudi zelo okusna.
Sicer je to kar luštn polotok, imaš eno veliko trgovino, nekaj prodajaln s spominki in časopisom, enih par gostiln in to je to. Se pa bolj mal dogaja, ob polnoči je vse mrtvo. Fajn je it v Pulo, tam je vse bolj živo, je pa to ene2-3 km stran.
So pa plaže katastrofa. Tista ki je bila meni všeč je pod hotelom, gre za take male zalivčke s čisto drobnim peskom in res čisto vodo, sam da prideš do nje pa rabiš skoraj gorsko opremo. Ostale plaže pa so bolj ali manj betonske, polno je alg na tem betonu, tako da si lahko kar hitro zlomiš nogo.
Če si sam, brez otrok, po moje niti ni tako slabo tam, z otrokom tam do enih 4 let pa po moje čisto nemogoče. Aja, pa sence tudi ni skoraj nikjer.
Moram pa ti še povedat, da ko sem bila nazadnje tam sem bila malo pred porodom, tako da mi že zato ni bilo gajn, pa še slabo vreme smo imeli.
Skratka ti ne priporočam, pa tud odsvetujem ne. Tako- tako.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali kdo pozna...?
10.2.2008 14:45:13   
lokvanj
2 Sraki, hvala za kratek opis tega hotela. Zadeva se mi zdi kar zanimiva, bomo videli. Gre se mi predvsem za to da bo otrok užival (takrat bo star cca 1,5 leta). Pa senca se mi zdi pomembna pa tko. na Lošinju sem sicer sama že bila, ampak le v kampu Čikat (kjer je super ampak letos še ne bi šla tja no, je mali še premajhen) in mi je bilo zares super. Narava je lepa, voda čista, skratka fajn je bilo no.

Luka Jan, tudi tebi hvala za zares podroben opis. Mislim da veš kaj potrebujemo mamice s tako majhnimi otroki (verjetno je glede na napisano tvoj star približno enako kot moj user posted image ) in da si me prepričala da zaenkrat to ni to. Hrvaške obale ne poznam ravno ne vem kako dobro in vsaka izkušnja drugih mi prav pride.

Bo treba še mal razmislit ane? Če pa ima kdo kako idejo pa kar na plano z njo user posted image .

_____________________________

lokvanj

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?