Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Da ne bo pomote, skrbi me za zdravje, ne za kilograme. 
, naslednjih 6 pa za 3 kg.
). 3-4x na teden gonim eliptik po 40-45 minut na dan, pa cele dneve laufam za tamalim. Resnično se ne bi rada zredila več kot prvič, samo ne vem, če mi bo uspelo. Če drugega ne, bom verjetno na koncu v boljši formi kot prvič, ko sem se celo nosečnost samo vlekla kot megla (edino en mesec sem hodila na aerobiko, pa me je po njej preveč bolel križ).
in mi je slabo od jutra do večera...ne bruham..vsaj ne morem..ko nekaj pojem je pol ure mir potem spte in seveda potem skoz nekaj žvečim..posledica tega je,da sem se zredila 3 kg
, vse mi je premajhno, nič razen dvojih hlač, ki so mi bile prej prevelike ne morem obleči
). Že če jih kdo je v bližini mene se pritužujem, najhuje pa je, če se kdo z menoj pogovarja, ko je prej jedel kakšno stvar.
povabil na kosilo, kjer sem pojedla juho, pa njihove domače raviole s pršutom in smetanovo omako, oa kozarčerk refoška in pol litra vode. Do tu vse ok, sladici sem se odpovedala z namenom, da si bom po poti domov v trgovini kupila Maxa, ker sem si zaželela točno ta sladoled. Navaden - vanilija, prelit s čokolado. Tudi prav. Potem sem malo poležala, otrok še ni bilo in ko sem oddremala pol ure mi je "padel cukr" in sem nujno hotela dobiti kaj sladkega - odkrila sem eno škatlo polnjenih čokoladnih bombonov, odprto po moje še od rojstnega dne tamale, kak mesec nazaj. Pojedla sem štiri primerke, polnjene z različnimi filami. Odhitim na govorilne ure, pridem nazaj. Čez pol ure se mi je zazdelo, da me nekaj greje v lica, pa kožo vleče skupaj. Grem na vc in me kmalu zadene - popolnoma flekast obraz, desna stran v celoti, leva bolj lisasta. Pa nikjer drugje. samo po obrazu. Ne znam si razglat drugače, kot da je to od filanie čokolade. A je možno? Čisto sem bila prestrašena, da se mi bo kam razširilo in škodovalo
. sem se umila s hladno vodo in šla kar spat. Danes je boljše. vendar sem še flekasta...