Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
saj ze veste da sem vceraj imela amnioskopijo in potem cel dan ni bilo nobenega krvavega izcedka,evo 5minut nazaj sem pa na sp.hlackah videla velik rdeceroza sluzast izcedek,a je to zaradi AS????????
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 31.10.2007 10:57:35 >
saj ze veste da sem vceraj imela amnioskopijo in potem cel dan ni bilo nobenega krvavega izcedka,evo 5minut nazaj sem pa na sp.hlackah videla velik rdeceroza sluzast izcedek,a je to zaradi AS????????
Ja, to je zaradi amnioskopije..... ni nic nevarnega, se pa kar redno dogaja... naceloma se da amnioskopijo nadomestiti z UZ+CTG s tem, da je rezultat isti... jaz bi se probala izognit amnio
Ja mogoče je bil pa čep! ne vem če bi se 24 ur po amnioskopiji pojavil izcedek-če bi se bi se pomoje par ur po amnio...kaj pa vem..počakaj še malo, mogoče se bo pa začelo zares!Srečno!
Dr. Stražarjeva me je poslala na amnioskopijo, ker sem imela že manj plodovnice, za vsak slučaj , bila pa sem tudi deset dni pred PDP-jem, tako kot ti. Po pregledu je velikokrat možnost krvavitve, vendar, če bi jo bilo precej, se pojdi pokazat v porodnišnico. Jaz sem po pregledu tudi po malo krvavela ( tri dni), pa spodaj me je tudi malo špikalo, vendar je naslednji dan bolečina ponehala. Želim ti srečen porod!
js ne krvavim.zjutraj PO tusiranju se sla v wc in zasledila rdeceroza sluzast izcedek.po AS in se cel dan nism nc krvavela,danes zjutrj pa ta sluz.nevem no men je sam cudno to spikanje in sraufanje po terbuhu,tko da sam cakam kaj nj druzga.
Po moje je gre pa za luščenje čepa, ki ga je pospešila amnioskopija. Tako je bilo pri meni pred prvim porodom... zjutraj ob desetih amnioskopija, pridem domov, krvav sluzast izcedek, grem nazaj v P, ker me je začelo še špikat, zvečer ob 20.25 že cartala našo prvo princesko .
jaz sem bila na amnio in me je g. napotil kar naprej direktno v porodno. Ko sem vstala, se mi je pa ulila kri. Sestra zraven mi je potisnila med noge tisti vatast vložek, sem se napravila in šla v porodno. Bila sem 3 cm odprta, vse pripravljeno za rodit. Po klistirju in predrtju mehurja 5 cm odprta. Pol so sledili umetni. Rodila v 1,5 h. To je bilo 5 dni pred PDP. Veliko sreče.
js ne krvavim.zjutraj PO tusiranju se sla v wc in zasledila rdeceroza sluzast izcedek.po AS in se cel dan nism nc krvavela,danes zjutrj pa ta sluz.nevem no men je sam cudno to spikanje in sraufanje po terbuhu,tko da sam cakam kaj nj druzga.
Ja, mogoče si pa kšn viru staknila, pa se boš malo odprla. Zadaj.
rodila sem s svojimi popadki... umetnih se bojim kot . (ampak očitno, ti sedaj ta moj odgovor ne koristi več, saj mislim, da si že v Rimu ) Držim pesti zate!