|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Angina
26.10.2005 17:48:03   
Anonimen
Ja, nas cmrl ma anginouser posted image  Again. Meni je vse skupaj ze malo cudno - a je samo nasa Luna tako obcutljiva, je to sploh normalno? Pred malo manj kot dvemi meseci je imela vnet mehur (oz. cca 2m nazaj), sedaj angino - ima mocno vnete bezgavke, kaslja (prav srhljivo, ko zacne ob 4h zjutraj to pocet in ne ves za kaj se gre), vrocine nima (38 in nekaj), iz smrcka tut se nic ne tece, apetit normalen (ce ne se vecji). In je spet na antibiotikih. Aja, pa 3 injekcije je dobila pri vet. (cesa ne vem, ker nisem bila zraven)

A je to normalno?

Lp, RB
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Angina
26.10.2005 17:53:04   
baguSka
Mislm da je kr normalno za to obdobje zdej, sej so tud pasji člani tko občutljivi na vreme kot mi, tko da.. Poznam jih zdej kr neki kužkov k so skoz neki bolano, med njimi glih tko eno psičko, k je non-stop že kar precej časa na zdravilih. Men se že toook smili, da je joooj. Bogica. Je pa tud ta psička mela popolnoma enake probleme kot tvoja Luna. Najprej mehur, potem gripo, zdej angino, vneta ušeska, vneto luliko.. Ni da ni, mensezdi. Jst sm pa zaenkrat kr vesela za našga da se tko dobr drži in upam da bo tko tud ostal še naprej in da ne bo večjih problemov.. Upam da se obe čimprej pozdravta - držim pesti. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Angina
26.10.2005 21:48:37   
Anonimen
miša je stara 4 leta in pol, pa ni bila še nikoli nič bolana. ena višavka, ki jo poznam, pa je nonstop nekaj bolana, tudi angino je imela pred kratkim. morda pa je od legla odvisno. pri teh dveh višavkah, o katerih govorim, bi znalo bit.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Angina
26.10.2005 22:30:16   
Anonimen
Ja saj, to glede legla mi je mal tko .. ne bi rada obsojala .. ampak ne vem no. Je tut sestrca od Lune mela vnet mehur, za druga dva ne vem, s to gospo(dicno) sem edino se sem in tja v kontaktu, z lastnico od mamice pa nic vec ker s enic ne javiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Angina
29.10.2005 23:13:05   
baguSka
No a je mala Luna že kej boljše??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Angina
30.10.2005 0:16:38   
Anonimen
Kaj pa vemuser posted image  Ponoci je dones spet full kasljala (kar je itak tako kul poslusat in bit buden n-krat na noc), drugace je cez da boljse, se mi zdi. Pa zunaj tud vec ne kaslja, ko laufa (vceraj v pasji soli sploh nic ni).

Jo pa lahko pohvalim, da je bla vceraj v pasji soli full full pridna CELO uro :)

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Angina
26.11.2005 11:24:04   
nejcko
Ja, tako je, eni psi so bolj občutljivi kot drugi, to je povsem enako pri ljudeh.
Zna bit pa angina pri psih zelo zoprna, sploh če se ponavlja. Moj prejšnji pes je imel zelo pogosto angine. Eno leto se je celo zgodilo, da je imel v dveh mesecih 2x angino, nato pa še 2x bronhitis in je bil zelo zelo bogi. Sploh tisti kašelj je bil tako zelo grozen za slišat. Meni je takrat vet rekel, da ga moramo zelo čuvati, saj lahko naslednjič dobi pljučnico, ki pa je za pse zelo nevarna. Na srečo do tega ni prišlo.

Predvsem ti svetujem, da Luni ne pustiš jesti snega, kar veliko psov zelo rado počne, in pazi, da se ji angine ne začnejo ponavljati, ker bo vsakič hujše in res lahko pride do kakšne pljučnice.

Upam, da se bo Luna čim prej pozdravila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Angina
26.11.2005 23:15:02   
Anonimen
Zdaj je ze ok. Oz. ima novo diagnozo. Akutni gastritis (na dieti en mesec, samo dietni briketi in konzerve od hillsa in NIC drugega - tele brikete ma full full rada!).

Drugac je bla pa dones pod narkozouser posted image  ker so ji tacko sival, ker se je vceri na sprehodu porezala na razniti pirovski flasi (norela gor in dol po travi in potem se evdno normalno .. ce ne bi kr dost kri tekla se opazla ne bi user posted image ). Mislm, ta nas pes je sam se pri veterinarjih user posted image

Aja, sneg lize sem in tja ... drugace je pa dones norela ko zmesana .. pol so sli pa taco sivat ..
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Angina
27.11.2005 11:33:47   
baguSka
Ojoj.user posted image Tvoja Lunca pa res nima sreče.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?