|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Anketa o vrtcih
17.5.2011 16:05:14   
zmajaa
Dragi starši! Za vas imam eno prošnjo. Če imate minutko časa, bi vas prosila, če rešite našo anketo o javnih in zasebnih vrtcih. S temi rezultati bi nam, študentom iz EF naredili veliko uslugo, saj potrebujemo te rezulate samo za namen raziskave.

Hvala za odgovore!


Link: https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEozQmJ6UERtZ0I0QjM5ZzhFMTdla1E6MQ
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
17.5.2011 16:36:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Anketa o vrtcih
17.5.2011 16:47:03   
zmajaa
Ja bolj samo za ljubljano in njeno okolico. hvala za opozorilo pri 1 vprašanju, sem že popravila.

Lep danuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Anketa o vrtcih
17.5.2011 20:01:06   
Masha_M
Bom rešila jasno. Ti/vam pa že zdaj povem, da bodo rezultati popolnoma nezanesljivi, ker ogromna večina v Sloveniji pač ne pozna svoje bruto plače, kaj šele partnerjeve. Jaz sem že recimo tak primerek, pa imava oba z možem visoko izobrazbo in sva širko razgledana. Svojo bruto plačo že še poznam s plačnih list, moževe pa prav gotovo ne. Poznam njegov neto, samo za voljo ankete pa res ne grem po netu iskat preračunov koliko ima on potem bruto.

(odgovor članu zmajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
17.5.2011 20:09:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Anketa o vrtcih
17.5.2011 20:14:44   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Dohodek na družinskega člana je zapisan tako na odločbi o otroškem dodatku, kot na odločbi od vrtca. Verjetno je anketa namenjena v prvi vrsti tistim, ki imajo otroke..

Draga flower: Ne boš verjela, ampak imam otroka, ki smo ga ravnokar vpisali v zasebno varstvo. Ker nismo sprejeti v vrtec, nismo dobili nobene odločbe o sprejemu v vrtec. In ker nismo upravičeni do otroškega dodatka, tudi nismo dobili odločbe o otroškem dodatku. Zveni kar logično kajne?

Pa smo prav mi in nam podobni, ki sodimo v višji dohodkovni razred in nismo sprejeti v javni vrtec, najbrž ciljna skupina za avtorje tega poslovnega projekta.

< Sporočilo je popravil Masha_M -- 17.5.2011 20:15:13 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
17.5.2011 20:24:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Anketa o vrtcih
17.5.2011 20:39:31   
K_a_t_i
Ah, saj tale z bruto dohodkom bo še najmanj pokvarila rezultate. V tej anketi je jasno, da tisti, ki je sestavil anketo ni upošteval najmanj:
  • da je datum za vpis otroka v vrtec določen (31.3. in je torej nemogoče, da dobiš vrtec prej kot v pol leta po oddaji vloge)
  • da starši nimamo nujno samo enega otroka in je torej cena, ki smo jo pripravljeni plačevati povsem različna za 1 in 2 otroka (če sem recimo za enega pripravljena datii 500€, za 2 nikakor nisem pripravljena datii 1.000, ker jih nimam od kje vzeti)
  • da so redki starši, ki delajo izbor vrtcev po bližini ipd - ker žal dandanes ne moreš izbirati kam boš dal otroka, če ga daješ v javni vrtec (lahko samo upaš, da bo prišel tja kamor si želiš)
  • lokacija privat vrtca, ki so jo izbrali - ali ustreza ali ne je zelo odvisna od tega ali vpisuješ prvega ali drugega otroka (to vejo vsi tisti, ki svoje otroke vozijo na različne lokacije),...
Pa še... anketo kjer se večina odgovorov vpisuje opisno, je zelo težko (beri nemogoče) analizirati in ven potegnit kake pametne rezultate...


< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.5.2011 20:42:26 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
18.5.2011 3:55:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Anketa o vrtcih
19.5.2011 22:21:32   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA
Avtorici postov, ki na veliko razglablja o svoji "inteligentnosti" bi pa morda svetovala, da bi morda lahko naredila kaj več še na svoji razgledanosti in razumevanju/poznavanju socialnih okoliščin velike večine Slovencev.
Če se tole slučajno name nanaša, ti lahko iz prakse povem (oblikovanje anketnih vprašalnikov in njihova analiza so moj vsakdanji kruh), da je že pri neto dohodku v anketah vsaj 30% manjkajočih odgovorov (zaradi zavrnitev), pri spraševanju po bruto dohodku pa minimalno 50% (še dodatno zaradi nepoznavanja), tako da je ta variabla POPOLNOMA neuporabna za analizo. Govorim iz prakse in imam skoraj nešteto raziskav, ki to potrjujejo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?