|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aparat za vlažne inhalacije-NUJNO
15.3.2006 10:27:14   
beti 1
Pozdravljene!

TejaN me je pravkar klicala, mali Nik je boljši, bronhiolitis izzveneva, tako da bosta jutri verjetno šla domov.
Bi pa nujno rabila inhalator za vlažne inhalacije za nekaj dni.
Če katera ve, kje si ga lahko sposodi, ali ga celo ima in ga je pripravljena posoditi bo zelo vesela.

Hvala za vse odgovore

beti 1

P.S.: Se opravičujem, ker podvajam temo, ampak časa ni veliko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aparat za vlažne inhalacije-NUJNO
15.3.2006 12:16:20   
tinatona
Oj!

Naj vpraša v:

HOSPITALIA D.O.O.

user posted image ZALOŠKA CESTA 21user posted image (01) 525 19 77
user posted image (01) 542 25 70
user posted image (041) 696 135
user posted image (01) 542 25 75

Tukaj vem da so imeli na posojo električne črpalke mleka in tehtnice za dojenčke. Morda pa imajo na posodo tudi inhalatorje.

Jaz ga sicer imam, vendar sem obljubila babici da ga bom posodila. Če si bo pa babi premislila pa sporočim in ji ga lahko jaz posodim.

Čeprav se ji to zadevo splača kupit. Jaz sem zanj dala 20000 in mi full ni žal (pa sem pol mogla ornk pas zategnt, da sva z malim prišla skozi mesec). Naj malo razmisli v tej smeri...

LP Tina

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aparat za vlažne inhalacije-NUJNO
15.3.2006 14:33:48   
Bučika
PULMODATA v Mengšu.Tudi pošljejo.Jaz imam oksimeter in stane 160 SIT/dan tel: 723-95-11

veliko sreče!

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.