|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avstrija
4.1.2005 13:18:18   
kofetek2010
Saj ne vem, če spada moje vprašanje v to temo, pa vseeno...
A mogoče katere ve, kako je s porodniško, če si zaposlen v Avstriji in koliko časa moraš biti zaposlen, da dobivaš porodniško? Od česa je odvisna porodniška (od višine plače, za koliko mesecev se obračunava - koliko časa jo dobivaš, dobiš še kakšne dodatke npr. otroškega ali kaj podobnega,...???) A je dovolj, da si v A zaposlena ali moraš biti tam tudi prijavljena (prebivališče mislim - začasno, stalno)?
Upam, da mi bo katera pomagala!

Hvala že v naprej in lp iz sončne LJ!

jana73
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avstrija
4.1.2005 14:52:15   
lidia
kolikor sem jaz seznanjena, ni boljše kot pri nas, porodniška ni 100% glede na predhodno plačo mamice, gleda se povprečje, sicer časovno lahko traja dlje, dobiš pa manj denarja. No, res pa je, da se v Avstriji nekoliko več zasluži, odvisno pać v katerem rangu si dohodkovno.

Jaz ti tud priporočam, da greš na homepage od ministrstva za družino.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avstrija
4.1.2005 14:56:28   
kofetek2010
Zdaj sem pa resnično :zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Bom morala na kakšnem Avstrijskem portalu pogledat :zmeden:
Upam, da mi bo uspelo poiskat kak odgovor!?

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avstrija
4.1.2005 15:16:43   
kofetek2010
Našla, našla (nekaj celo v slovenščini, kdo bi si mislil, da našo slovenščino res priznavajo kot jezik EU) :bravo: - vse piše, tako, da grem sedaj veselo na delo :ups: - branje! In potem bom pametna :)-:)-:)- in bom lahko komu svetovala... :)-:)-:)-

lp
jana73

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: