|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 8:13:12   
ferjanka
so že ali še ne? In če ne kdaj se začnejo.

Mogoče katera ve?

Lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 8:13:48   
Udb
Baje so že, samo ni preverjena informacija!! ;)

(odgovor članu ferjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 8:15:34   
CatJa
So ze.

(odgovor članu ferjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 8:18:34   
rija
So že. Samo pazi: recimo v zari so pulover iz 11.90 najprej zvišali na 14.90, da so ga potem znižali na 9.90. Slikaj ti tako razprodajo! V nekaterih trgovinah očitno velik nateg! No, v nekaterih pa so fer...

(odgovor članu ferjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 8:37:34   
soncece24
Kr naj majo razprodaje, itak nimam dnarja.

(odgovor članu ferjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 8:38:03   
Tiki
V petek so imeli v vsaki trgovini z oblačili nekaj stvari (nekje 1/4) že znižanih za 30-50%. Po mojem ta velika znižanja še pridejo...

(odgovor članu ferjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 9:11:59   
soncece24
Ja, saj ko so potem ta prava znižanja, pa nič več ni, al pa ni številk. Jaz mam vedno nesrečo na razprodajah.

(odgovor članu ferjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 9:39:49   
Tiki
Jaz sem tokrat imela res srečo, pa ponavadi sploh ne kupujem na razprodajah. No vsaj takrat ne, ko je najbolj gužva. En črn 3/4 plašč sem gledala že v Lj v H&M, pa je bil 12.000sit in ga potem nisem kupila... in sem ga v petek dobila v A za pol ceneje 8)

(odgovor članu ferjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 9:44:36   
soncece24
Srečnica, jaz ponavadi ful na gužvo naletim in se mi potem sploh ne da nič gledat in grem rajši na eno :kava:

(odgovor članu ferjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 11:59:57   
dory
eh..bla v petek..v celovcu...nic o razprodajah nisem vidla..neki je..sam to je pa ze en lep cajt...

(odgovor članu ferjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avstrija - razprodaje
4.7.2005 21:13:25   
Ro-La
Mi smo bili danes na brzino v Lipnici, nekaj malega je znižanega, pa še tisto je 1/4 zimskih stvari:zmeden2:

(odgovor članu ferjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

kupovanje vozička
chebeltza

Bi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?

da (37%)

ne (10%)

ne vem (7%)

odvisno od cene (13%)

odvisno od modela ter opreme (25%)

ne potrebujemo več vozička (8%)

Število vseh glasov: 470

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!