|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
10.2.2007 17:55:59   
Nila
Najmanj 3 ure že prebiram vaš forum, prav meša se mi že od vsega. Biopsije pri mojemu dragemu danes ni bilo ker ni bilo jajčeca (počil prekmalu),torej se je vse ugibanje ali je v testisih kaj ali ne zavleklo spet v naslednji mesec. Zdaj pa se sprašujem in seveda tudi vas; ali je res biopsija tista zadnja ,ki pove ali  kaj?user posted image Če prav razumem če tam ni nič potem tudi nikoli ni bilo , ne vem.Zdravljenje očitno ne obstaja...user posted image Prekopala sem že vse mogoče po internetu, pa nič ne najdem.Ali potem to pomeni res ugasnitev vsega upanja da bi imela najinega dojenčka? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
11.2.2007 11:03:11   
koala
Nila pozdarvljena.

Vem kako se počutiš, kajti pred približno dvema letoma sva bila na istem.

Žal ti moram povedati, da če pri biopsiji ni najdenih celic potem ni bilo in nikoli ne bo nič. Vsaj tako so nama rekli in tukaj se moč medicine konča. Na žalost.

Pa vseeno ne obupajta, saj obsataja še program darovanja, kamor vaju uvrstijo na čakalno listo, ki je žal dloga, vendar se pride na vrsto.

Če ti še kako lahko pomagam, me kontaktiraj preko zasebnih sporočil, čeprav držim pesti, da v tkivu najdejo palvalčke, da bosta rešena skrbi, ki vaju zdaj tarejo.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
16.2.2007 14:50:28   
POMA
NILA!
Samo ne obupaj!
Tudi moj mož je imel tako diagnozo, vendar so njemu najprej naredili biopsijo, potem pa, ko so mu našli, sva šla v umetno oploditev. Nedolgo sva končala s prvim postopkom (žal neuspešno). Pred punkcijo foliklov so možu rekli, naj za hec da sveže seme- in glej ga zlomka- ni bilo potrebno odmrzovati, so našli sveže in je torej čudežno ozdravel in zdaj se mu spremeni diagnoza.
Po vsej verjetnosti so ozdravitev povzročili antibiotiki, ki mu jih je dal urolog. Sam je šel na pregled prostate, ker sva se dokopala do podatka, da ima moški lahko zaradi prehlada mehurja, potapljanja... povečano prostato in ta pritiska na semenovod... skratka še je upanjeuser posted image

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
4.2.2009 13:24:51   
ninocka05
Dekleta pozdravljena!

Upam, da še katera od vas preglejuje to temo, a potrebovala bi mogoče od tebe Nila, informacije kako so se stvari odvile. Namreč, včeraj sva dobila izvide biopsije testisov, kjer je diagnoza azoospermija - patohistološkega izvida pa še ni. Šele čez 20 dni je fant naročen pri dr. Vlaisavljeviču - moja prisotnost ni potrebna, kar me dejansko skrbi - a ni, da če bo povedal da dejanko ni možnosti , bi poklical k sebi oba?

Včeraj in danes berem o tej diagnozi in vedno bolj se mi zdi, da je zgodba za naju končana -- ali se ne da s hormonskim zdravljenjem vzpodbuditi tvorjenje spolnih celic? Mogoče se sedaj samo oprijemam nekih fiktivnih rešilnih bilk, a rada bi verjela da to ni konec.

Za vse odgovore se vam že v naprej lepo zahvaljujem.

(odgovor članu POMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
2.6.2016 18:44:49   
malenaD
Punce, a še je katera na tem forumu? Kako vam je uspelo? Pri nama tudi azospermija, biopsija, najdenih zelo zelo malo, postopek ICSI, prvič uspelo, a žal v 7 tednu ni srčka, splav :(
Razmišljam če bi se dalo kako to popraviti pri njem, mogoče bioenergoetik?

(odgovor članu ninocka05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
8.6.2016 11:01:28   
lastovica
Moj mož je imel hormonsko terapijo z menopurjem in pregnylom, ampak mu žal ni pomagalo. Je pa res, da on v osnovi ni imel nič plavalcev, tako da niti biopsije niso delal. Pa bioenergetik tudi ni pomagal. Na koncu sva se odločila za postopek z darovano moško celico.

< Sporočilo je popravil lastovica -- 8.6.2016 11:02:12 >

(odgovor članu malenaD)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
8.6.2016 12:44:47   
malenaD
Hvala za odgovor. Tudi midva sva že razmišljala v to smer, če bo potrebno, ampak zaenkrat probava še z tistimi njegovimi, ki so jih par uspeli najti. A Lahko vprašam kakšen je za to postopek, predvsem časovno in cenovno?

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
9.6.2016 7:59:01   
lastovica
Za moško celico ni čakalne dobe, je pa pri darovanih celicah poleg konzilija še komisija, ki na podlagi zdravniške dokumentacije odobri darovanje. Malo dlje traja kot če je samo konzilij.

(odgovor članu malenaD)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
10.5.2017 19:42:51   
*Monii*
Punce je še katera tu???
Sama imam enak problem kot moje predhodnice.. Partner je pred 4 leti imel raka na modih.. Pred pričetkom jemanja kemoterapij naj bi partnerju zamrznili njegovo seme.. Sedaj po 4 letih sva dobila prvi termin za postopek ICSI z zamrznjenim semenom...Pred kratkim sva imela posvet o postopku.. Partnerju so vzeli kri in semensko tekočino.. Na drugem posvetu pa naju kot strela iz jasnega zadane ko nama povejo da do zamrznitve semena ni prišlo saj v njem ni bilo plavalcev.. Že pred vsemi posveti mu je bila ugotovljena Azoospermija.. Visoka vrednost fhs hormona, nizka vrednost testosterona in seveda plavalcev ni..zdravnica na zadnjem posvetu je bila tako nesramna da se sama nisem mogla verjet.. Rekla nama je da tudi če.bi opravila biopsijo plavalcev ne.bo.. Povejte mi še.obstaj kaka možnost da bi pa le še kakšen plavalcek pokazal??? Da bi le imela najinega otročka?? Kupila sem mu tudi dodatek selena in cinka ter prah mace.. Bo se pokazalo kaj??? Naj obupam??? Lep pozdrav vsem in hvala vnaprej za odgovore..

< Sporočilo je popravil *Monii* -- 10.5.2017 19:44:05 >

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
10.5.2017 23:46:03   
malenaD
Jaz bi vseeno probala z biopsijo na vajinem mestu, zgubit nimata nic. Midva sva porabila zdaj vse kar so nasli prvic in bo sel drugic na biopsijo. Porabilo se je v 3 postopkih. Prvi bil uspesen, a zal srcek ni zacel bit. Drugi in tretji pa neuspesen. Nekaj malega plavalcev so nasli pri njem, a potreben je 1 pravi.

(odgovor članu *Monii*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
11.5.2017 18:09:42   
*Monii*
Hvala za odgovor.. Trenutno sem mu kupila dodatek bio selen cink in pa prah mace.. Najmanj 3 mesece pa je potrebno tole vse skupaj jemat.. Potem pa greva dalje.. Upam da se le kaj pokaže.. Tvojemu so tudi ugotovili azoospermijo?

(odgovor članu malenaD)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
11.5.2017 23:22:32   
malenaD
Ja, seveda, azoospermija, lestvica po Johnsonu mislim da je 6, nisem ziher. Moj zdaj tretji mesec jemlje nekaj podobnega fertil up-u, narocila sva iz Anglije neko stvar ki je po raziskavah na prvem mestu, fertil up pa na 4. Vsebuje tudi selen. Sicer se zavedava da cudezev ne moreva pricakovati, a ce bo kak plavalec vec ali boljsi, je ze nekaj ;-) Trenutno cakava na datum za biopsijo.

(odgovor članu *Monii*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
12.5.2017 11:23:03   
*Monii*
Joj želim vama veliko plavalcev pa da vama le uspe.. Jaz pa ravnokar berem izvid spermiograma sem ga ravnokar dobila.. Pa še čisto nič ne spoznam ker je še v nemškem jeziku.. Oh ja...

(odgovor članu malenaD)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
12.5.2017 11:34:08   
malenaD
Hvala, tudi vama želim vse da se izide vse najboljše :)
Evo, tako je bilo pri nama prvič, če bom lahko slike priložila...
ne gre ali pa ne znam slike priložit, lahko pa ti na mail pošljem

(odgovor članu *Monii*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Azoospermija-kako ali če sploh zdravljenje
12.5.2017 11:38:16   
*Monii*
Kolk razumem nemško sem kr upanje dobla...morem pa najt enega da mi prevede se za vsak slučaj.. Sicer živiva tule v Avstriji... Če pa ne drugače ga bom pa v Sloveniji na samoplačniško naročila..
Ja lahko mi pošlješ na email.

(odgovor članu malenaD)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?