|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barvanje
28.9.2009 8:12:14   
IsabellaLana
Zanima me, če ima katera težave z luskavico na lasišču in kako je z bravanjem las pri taki diagnozi??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barvanje
28.9.2009 11:34:51   
Tjašy
Jaz sem imela luskavico po lasišču(sedaj imam le še malo po telesu)user posted image .Iz izkušenj ti ne priporočam  barvanja las-jaz sem si dala cca.6 let nazaj le "preliv"mahagonij barve pa me je lasišče ZELO peklo zaradi preparatov.user posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2009 12:11:34   
diva 4
Kot frizerka ti globoko odsvetujem .Zelo peče in lahko dobiš na obolelih mestih "opekline".Če že, potem pridejo v poštev prameni pa še to delani na kapo , da vse te kemikalije ne pridejo v stik s kožo.

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2009 12:13:23   
IsabellaLana
Joj kako naj zdej to rešim??Do sedaj sem bila barvana v blond, zdej pa bi se rada na rjavo, da se čimbolj približam naravni barvi. Obupen naratsek imam...

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2009 12:21:49   
diva 4
Naj ti frizer-ka naredi goste rjave pramene na kapo.Vsekakor bo bolje , kot pa temen narastek.

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2009 12:40:22   
IsabellaLana
Aha, ok. Pa mi bo sploh hotla delat frizuro zaradi luskavice?? Ti si frizerka, bi zavrnila tako stranko?

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2009 13:44:22   
diva 4
Nimaš pojma koliko ljudi ima luskavico.Normalno , da ne zavrnem stranke z luskavico, saj to ni nalezljivo.Le pri česanju moraš biti bolj pazljiv in pa vedeti kako frizerski preparati delujejo na tako lasišče. Zato vztrajaj , da ti dela pramene na kapo, čeprav je "zastarela" tehnika( sedaj se delajo na folijo, ampak ,če nisi res izredno pazljiv ,pride do stika barve s kožo).

< Sporočilo je popravil diva 4 -- 28.9.2009 13:47:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2009 14:36:54   
piule
poslusaj mene-profi informacija---rabi episejo od loreal al pa naravno kano,,,vse ostalo je uprašljivo-razen če hočeš bit mavrica z 10001 prameniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: