|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bicom izvid napačen?
11.11.2004 20:39:56   
LILIKA
Pozdravljeni! Gre za to, da sem zaradi suma na alergijo opravila najprej testiranje z bioresonanco kasneje pa še preko svojega zdravnika. Zato seveda, da bi ugotovila, če popolnoma drži kar so mi alternativci povedali. Pa tudi zato, da jim ne bi kar tako slepo zaupala preden bi se podala v zdravljenje - te storitve pač niso ravno poceni.Bicom test je pokazal 10 alergij, uradna medicina pa nobene. Slednji so mi tudi dokazali, da so opravili test na enake alergene kot Bicom zdravitelji. Zakaj bi se zdaj dala sploh zdraviti z bioresonanco? Kaj pa vaše izkušnje pri takih "pomotah"?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bicom izvid napačen?
11.11.2004 20:49:15   
Anonimen
Jaz sem samo od moje frizerke slišala, da homeopati alergije zelo učinkovito zdravijo. Dolgo se je zdravila pri zdravnikih, ki so ji svetovali, da naj frizerski salon čimprej zapre, ker je bila alergična na raznorazne spreje in je samo še kašljala in kašljala. Potem pa je šla k homeopatinji in ni mogla verjeti: zelo hitro so jo skoraj popolnoma pozdravili, le še za koščičasto sadje ji niso mogli najti zdravila. Ampak ji je bilo čisto vseeno, samo da je lahko opravljala svoj poklic.

Od takrat naprej v homeopate verjamem, o bioresonanci pa nimam pojma.

(odgovor članu LILIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bicom izvid napačen?
12.11.2004 21:26:50   
Janeja
Mojemu sinu so alergijo najprej dokazali zdravniki na alergološki kliniki v Ljubljani - predhodni testi (krvni in kožni) v celjski bolnici niso pokazali nobene alergije! Ko sem po dveh letih izvedela za Biocom sem se odločila probat, ker je imel Jan res hude alergije na mleko, jajca, ...
Šla sva k dr. Medvedu. Pred testiranji mu nisem povedala ničesar in s svojimi testi nama je potrdil enake alergije kot prej medicina. Odločila sva se za terapije in danes, ko je od zaključka zdravljenja minilo že devet mesecev, Jan brez posledic je vso hrano, katere prej niti od daleč pogledati ni smel.

Moje mnenje - glede na osebne izkušnje je - da ti alergij niso pokazali testi v bolnišnici. Katere teste in kje pa si delala? Jaz verjamem, da so alergije dokazane z Biocom pri tebi prisotne. Ali imaš kakšne znake alergij? Kako in zakaj si se sploh odločila za testiranje?

To je pač moje mnenje, ker odkar mi je ta metoda v dveh tednih popolnoma ozdravila sina, 100% verjamem vanjo. Ti pa se odloči sama.

Janeja


(odgovor članu LILIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bicom izvid napačen?
13.11.2004 14:21:32   
LILIKA
Draga Jeneja, zdravnik me je testiral preko pikanja na nadlahti, po obeh rokah. Dal mi je na kožo kapljico alergena in potem popikal, da prodre.Primerjal je njegov izvid s pisnim izvidom Bicoma in ga nedvoumno ovrgel.S komentarjem, da pa ne testirajo raznih pralnih praškov, konzervansov, ipd. V tistem trenutku bi bila raje alergik, da bi potem lahko moje težave rešila z izločitvijo povzročitelja. To pa so suh kašelj, pekoče oči, izpuščaji na koži, vse to traja s presledki že okoli 10 let. Izvidi za sedaj kažejo na zdrava pljuča in nikakršno alergijo. Ker sem najprej opravila Bicom test in verjela v izvid in celo v zdravljenje, sem zdaj na tleh, ker se mi zdi, da nima smisla dalje.Oglasite se še s kakšnim mnenjem!

(odgovor članu LILIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bicom izvid napačen?
13.11.2004 16:00:35   
Anonimen
A si kaj premišljevala, če bi res poskusila s homeopati?

(odgovor članu LILIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bicom izvid napačen?
10.12.2004 16:03:00   
Janeja
Anej,

kot sem že večkrat na tem forumu napisala, jaz osebno 100% verjamem v uspeh zdravljenja z Biocom metodo. Dr. Medved je uspešno pozdravil mojega sina pred 10 meseci in danes nima popolnoma nobene reakcije na hrano, ki je prej niti od daleč ni smel pogledati, pa je že bil cel pikast,... Poznam pa tudi več drugih otrok in odraslih, ki so se s to metodo rešili alergij.

Kot ti je verjetno Dr. Medved povedal na testiranju pa je uspeh popolnoma odvisen le od tega, da se res 100% držiš navodil in diete v času zdravljenja. Če diete ne kršiš, potem je uspeh zagotovljen. Vsaj pri nas in tistih, ki jih jaz osebno poznam je bilo tako.

Uspešno zdravljenje, če se boste zanj odločili.

LP
Janeja

(odgovor članu LILIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bicom izvid napačen?
10.12.2004 20:52:49   
Vera*
Kje pa se da dobit tega Dr. Medveda?

(odgovor članu LILIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bicom izvid napačen?
13.12.2004 17:58:28   
Janeja
Anej,
nam so na alergološki kliniki v LJ sicer res že pred Biocom izvidi potrdili alergije, vendar s temi istimi testi (kožni in krvni) alergij niso ugotovili v bolnišnici v Celju? Kje ste pa vi testirali hčerko? Jaz zato verjamem v izvide dr. Medveda. Sicer pa sam praviš, da ima punčka ves čas atopični dermatitis, kar je definitivno znak alergij. Kako pa ti je to pojasnil zdravnik uradne medicine?

Glede na to, da je bil Jan ves čas na strogi dieti pa se mi na koncu zdravljenje niti ni zdelo tako pretirano drago (skupaj 100.000 SIT/10 terapij). Zdaj, ko lahko je normalno hrano ogromno prišparamo. Prej je pil riževo mleko (600 SIT/liter), kupovali smo mu dietične kekse, ki jih je lahko jedel (700 SIT/škatlico),... Mislim, da smo samo pri tej hrani hitro nadoknadili teh 100.000 SIT
Koliko terapij pa ti je napovedal dr. Medved. Jan je bil pozdravljen z 10 pa je imel res najmočnejšo možno obliko alergij.

Vem da so ambulante, ki delajo z Biocom (bioresonanco) v Atomskih, v Rogaški slatini pa v Izoli, verjetno pa je katera tudi v Ljubljani. Vendar pa ti tu ne morem pomagati.

Uspešno zdravljenje.

Janeja

(odgovor članu LILIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bicom izvid napačen?
6.1.2005 14:08:21   
tomazstefe
Sam tolk da se sam povem našo izkušnjo. Mojemu sinu sao našli alergijo zelo pozno šele pri letu in pol. Kljub temu da je bil ves ta čas malo pikast. No ko so mu ugotovili alergijo je bla pa zgodba naslednja. kožni testi niso pokazali nobenih alergij medtem ko so krvni testi pa pokazali čisto drugo sliko. Močna alergija na mleko, jajca, pšenično moko, pršice,... Zdaj ko je star 4 leta in smo ves čas se držali diete naj bi mu te alergije že izzvenele. To so tudi pokazali zadnji krvni testi.

Problem ki ga imamo sedaj pa je da je ob zaužitju mlečne čokolade ali kakega drugega mlečnega izdelka dobil drisko. Sedaj me zanima kako naprej. Ima kdo izkušnje?

(odgovor članu LILIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?