|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 14:50:26   
viv_
Smo že na prejšnji temi načele tole debato. Z možem sva bila 12 let skupaj od tega sva živela skupaj zadnjih 5 let ko se nama je pridružila Mirna. Naša Mini je res pojava in včasih imam občutek, da smo skupaj že od zmeraj. Ampak včasih pa pogrešam čase, ko sva bila sama. Najbolj pa pogrešam maratonske pogovore v postelji zvečer pred spanjem. Zaenkrat je še pri nama v spalnici in gremo spat tiho kot miške.
Si pa še vedno vsake toliko vameva nekaj časa samo zase - to oba potrebujeva!

Kako je pa pri vas?

lp, Živa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 15:02:38   
kofetek2010
Mi smo pa že 8 let trije in sedaj delamo na tem, da bomo štirje. Z :nosecka: se bo vse na glavo postavilo, ker sem ob sinu že "kamot". In včeraj je čez dan prvič ostal sin 1 uro sam doma, sva samo do trgovine skočila in na :kava: pa naju je 16x klical.
Se pa v teh osmih letih od kar imam sina ni nič kaj spremenilo in nič ne pogrešam časov izpred osmih let. Še vedno greva kam ven na večerjo, pa v kino, sama na dopust čez vikend, ...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 15:04:29   
total
Ja se popolnoma strinjam stabo,tudi jaz včasih pogrešam stvari,ki sva jih midva z ljubijem počela prej.Zdaj pa je drugače ker imava sinčka starega 4 mesece in se posvečamo le njemu.Ampak kljub temu si privoščiva stvari ki sva jih prej počela,tako da ni sile.Mal pa si moramo vzeti časa za sebe ,a ne?

Lp:rozica:

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 15:20:40   
Anonimen
Midva se pa že prej nisva pogovarjala, tako da kake bistvene razlike, kar se tega tiče, ni...

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 15:27:39   
Pupica
ja midva pa sva navadlaTio fda nikol ni popol n mir, tako(madonca škrata mam v naročju pa tko hiti z mano vred po tipkovnici tolčt:) )da se lahko pogovarjava kolkr se hočva.Fino a ne :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:;)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 15:29:35   
Pilar
Nas je komaj 1,5 meseca star in odkar se je rodil, si ne predstavljam zivljenja brez njega. Nikakor ne. Je najin :angel:. Bi se pa zlagala, ce bi napisala, da ne pogresam tistih BREZSKRBNIH dni, oz. LET( :)- )v dvoje. Enostavno ni vec casa za sproscen pogovor, ne vem, mogoce si ga ne vzameva dovolj, mogoce se moramo drugace zorganizirat, ker sem mnenja da si moras vzet cas, ne samo za otroka, ampak tudi zase, in partnerja. Se pogoarjat o drugih stvareh...ampak jaz trenutno tega nisem sposobna... predvsem pa bo boljs, ko bomo enkrat na svojem ( ja, mi imamo se ta problem :( ). Zdej sem se spomnila, zanimo je to, da men je vse drgac, mojemu mozu pa niti ne :zmeden:. Sem pa neskoncno zaljubljena v oba moja :angel::angel:.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 15:40:33   
Pilar
Joj, Splisni ti jih pa tako pokas, da se jaz se pol ure kasneje smejim tvojim postom...:)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 18:01:38   
Lunca1
Jaz pa pogrešam, da bi se kdaj zvečer lahko brez slabe vesti vsedla na kavč in do vsaj 11h gledala TV ali pa šla v kino oz. zjutraj lahko potegnila do 8h. Tako pa hodimo spat ob 9.30 ali 10h, vstajamo pa ob 4h. Saj vem da imam srečo v primerjavi z nekaterimi, da se dojimo ponoči samo 1x, ampak jaz bi se pa kdaj vseeno rada naspala, ker sem kar malo zmatrana.

lp Lunca

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 18:58:33   
Jančika_
Midva sva se prav zaradi večernih pogovorov (no, pa tudi česa drugega:) ) preselila iz skupne spalnice v dnevno. Zdaj lahko zvečer čvekava po mili volji. Ker mali zaspi že ob pol sedmih - sedmih, imava cel večer zase (razen tistih večerov, ko je mož na treningu). Prav fajn. Na poti je še en piki, za tega pa še ne vem, kje bo spal od začetka. Potem bo itak v otroški sobi.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 19:06:32   
Anonimen
... vse dam, vse dam, za eno noč, prespano noč...

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 20:02:20   
Erdbeere
Jest se tud nič nimam za pritoževat...Teja hodi spat okrog 7-ih in spi do devetih, pol desetih zjutraj...pa tudi vedno ko gre ona spat jest lepo stanovanje pospravim, se pravi ni tišina, ker s sesalcem okol skačem pa perem pa vse kar zraven paše...in potem imava z možkom cel večer lepo zase...al pa greva kam ven...ta čas pa Tejina prababica popazi nanjo če bi se slučajno zbudila..pa zaenkrat je čist pridna spi ko :angel:

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
31.1.2005 22:33:21   
puri
Jaz pa nič ne pogrešam življenja od prej, pogrešala bom pa življenje, kot ga imamo sedaj,....ko bosta otroka odrasla.........ja tut o tem sem že premišljevala:(

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
1.2.2005 0:53:07   
frutka_
Ni ne pogrešam.:angel:

Če bi bilo po moje bi jih imela doma že celo hordo!:bravo:

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
1.2.2005 10:24:19   
malika
zelo potrebujeva-sploh jaz, ampak tega žal ni.Zakaj? Nimam pojma. Pomoje zaradi tega, ker je moj kar dosti zdoma in potem ko pride domov, bi tamalega skoz in povsod zraven vlačil, kar je sicer super, ampak meni bi pa malo pavze zelo zelo pasalo

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
1.2.2005 10:28:23   
KIRA
jaz pogrešam samo počitek in kako večerjico. drgač pa nič. grozno uživam z malo in jo povsod s sabo vlačim9nebesa.
ne morem si predstavljat bit brez nje. :love:

sam spočila bi se rada - mal spremembe, da si napolnim baterije, pa bo. sicer pa je zdaj boljše, ko je možek mal več doma, zardi snega in mraza ne more delat na hiši in mi vsaj družbo dela, ampak skoraj nič ne pomaga pri gospodinjstvu in "vzgoji", se pa ne počutim tako osamljeno, kot v nosečnosti in prvih par mesecev po CR.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
1.2.2005 10:52:52   
viv_
Jaz sem ugotovila, da se morš prav potrudit, da se zgovarjaš še o čem drugem kot o ta mali. Recimo, ko zvečer zaspi, pa sva končno mal sama, pa je mal tišine, pol pa eden prej ko slej reče: "... ampak je pa tok luštkana k spančka...".

Pa res paše da greva vsake tolik časa kdaj sama ven, na večerjo, na kofe, v trgovino... Imamo srečo, da so dediji in babice blizu in vedno na razpolago. Včasih sem imela grozno slabo vest če sva jo tako pustila doma, ampak sem se tega otresla. V 95% je v takih primerih pri mojih starših - onadva pa vsa žarita kadar jo imata v varstvu. Tako da se mi po eni strani zdi super, da sem njima naredila tako veselje (aja, sem edinka, tako da je to njuna prva vnukinja). Še kadar se dobimo z ožjo zasedbo slončic :sloncek: se zdaj včasih zmenimo brez otrok, da lahko malo v miru poklepetamo, ker sicer je stalno eno letanje, skakanje, ... No, takrat jo ima pa ati in se mi zdi zelo uredu, da sta tudi onadva kdaj sama in se crkljata... sicer ko pridem domov je pol ure programa v stilu mami poglej to, mamli poglej to, ... ampak uživata drug z drugim!

No, sama se res trudim, da imava še vedno nekaj kakovostnega časa preživiva tudi v dvoje. Pa zelo mi je bilo všeč, ko mi je eden od sodelavcev povedal, da prvomajske praznike sta si vedno vzela z ženo samo zase, dopusti in ostalo so bili pa družinski.


(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
1.2.2005 11:01:30   
ZARA
...jst tud ne pogresam 'prejsnjega zivljenja'...Zara hodi spat od 17:30 naprej tko,da zvecer lahko na PC gledam filme,al pa visim na RR,al pa delam kaj druzga...kar se mi cez dan ne da!
Ker sem ze po karakterju zapeckar me ne moti ce ne hodim ven,al pa na kave s prijateljicami...rada grem pa k prijateljicam domov za kaksno uro-dve,da mal poklepetamo,pa se to je redkost!

Tko je to...;)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
2.2.2005 22:45:20   
Pajaca
Jaz pa Viv čist razumem.... prej sem bila pripravljena se odločit in spokat in it v petih minutah za en teden kamorkoli..... potni list je bil vedno pri roki... sam da je kdo reku a greš je bilo že JAAA valda, pol sem pa vprašala kam pa.... zdaj je še ja... sam pol začnem letat okol za flaškam in igračam... in pol je kmal ena ura okol... ko bi bila lahko že tam....... Pol pa vlačim smrklo ke pa sem pa se mi včasih kar smili, če jo kdo vpraša kje je doma, bo odgovorila da v avtu.

Drgač pa kar se tiče pogovarjanja ... naša je navajena spat ob televiziji, računalniku, klepetanju.... Za enkrat je še ne moti.

Najbolj pa pogrešam potovanja.... ojoj pa ravno zdaj bi mogla it.... pa ne gre.... pa drugo leto....

Prijateljic pa jaz nisem zgubila zaradi otroka... prej sem jih nekaj dobila....


(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
3.2.2005 22:27:31   
Miško
Jaaa, tudi jaz včasih pogrešam stare čase. Z mojim najdražjim sicer prej nisva živela skupaj dosti časa, vendar sva se veliko potepala naokoli, potovala, skoraj vsak vikend sva kam šla, pa v hribe...zdaj pa sva nekoliko omejena. Saj otročka navajava, da se potepa z nama, vendar pri treh mesecih ne moreš z njim na potovanje, pa se cel dan potepat naokoli, pa v kakšno dobro restavracijo uživat ob dobri hrani in vinu. Pa še službo sem imela zelo razgibano, veliko potovanj in delo včasih pozno v noč. In še ob delu sem študirala na podiplomski stopnji. Potem pa pristaneš doma in se ukvarjaš samo s plenicami, govoriš buc buc in ba ba... Ampak kljub vsemu je čudovito imeti otročička in ko se smeje in vriska s tistimi brezzobimi čeljustmi in se te tesno oklene, ugotoviš, da je vredno... Pa saj tako hitro raste, jaz pa že delam načrte za prve družinske počitnice.

LP

Miško&Matija

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Bila sva 2, zdaj smo pa 3 (in več)
4.2.2005 9:15:34   
viv_
Ja Miško in Pajaca... Mene tudi potovanja matrajo in že planiramo kako bomo vsi trije okrog vandrali. Zaenkrat se kaže, da bo tudi Mirna kar navdušena nad tem (rada je zunaj, rada se vozi, če je kdaj 2 dni notri že hodi delat "prosim prosim" pod obešalnik kjer visi njena bundica). Ampak kot je napisala Pajaca se mi včasih kar malo smili, ker jo stalno vlačim okrog... :)

Čau!

Pajaca hvala, se bomo mel fajn in se bomo kaj javili!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?