|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bol na Braču
21.6.2009 16:31:39   
Azzurra
letos naj bi šli na Bol na Braču. Otroka bosta stara 3 leta sin in 17 mesecev hči. Zanima me, ali je kdo od vas že bil in kaj mi o tem kraju lahko poveste. Mož, ki je windsurfer in zato ciljamo na vetrovne destinacije, želi v okolico Zlatnega rata. On pravi, da naj ne bi bilo problema najti apartma kar na licu mesta, torej naj ne bi nič rezervirali vnaprej, pač pa poiskali kaj primernega ko že prispemo dol. Vedno smo namreč rezervirali vnaprej, preko neta, telefona, agencije ipd. Ok, priznam, da ko sva bila še sama, mi je bilo dosti manj mar oz sem imela manj zahtev in mi je bil ok apartma če je bil urejen, čist, zračen in lepo opremeljen. pa saj nisva bila dosti not. Zdaj pa bi vseeno rada malo večji apartma, z dvema prostoroma (ločeni spalnici ali kaj podobnega). V preteklosti sem videla tudi povsem neprimerne apartmaje za otroke (v štuku, izhod na balkon, ograja pa bog pomagaj), tako da po svoje ima mož prav, da bi si razlgedala, po drugi strani pa cvikam, da bo polno oz. da bova izvisela.

Če ima kdo konkretne izkušnje glede apartmajev oz. nastanitev, bom hvaležna za kakršenkoli nasvet, kontakt ali napotek.

Zanima me tudi ali je senca, če so urejene peš poti za kolesarjenje, itd ipd. user posted image

lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bol na Braču
21.6.2009 21:28:08   
Anonimen
pozdravljena,jaz ti svetujem da prej poiščete apartma,ker dvomim da boste kaj na blef dobilli.verjemi vsako leto je gužva dol za znoret,še posebej če se odpravljate v času njihove fjere,tam okrog 5 avgusta,jaz z dvema user posted image ne bi usred brača iskala apartmana.smo hodili kr nekaj let dol,jaz sem živela doli nekaj časa,ampak na blef bi šla v sezoni.

(odgovor članu Azzurra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bol na Braču
21.6.2009 21:29:57   
Anonimen
ups,lej ga škrata,ne bi šla v sezoni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bol na Braču
21.6.2009 21:37:08   
Pepita
Jaz mislim da v bližini te plaže Zlati rt ni apartmajev ampak so v mestu, to pa je cca. 2 km do te plaže. Je pa do tja lepa široka potka, tlakovana.

Ne vem ali sva midva imela smolo ampak voda je bila ledena, pa je zunaj bilo 35+. Kolikor vem so tam zelo močni tokovi, za vindsurferje je pa odlično morje.

Jaz bi si tudi prej poiskala kaj, sploh zaradi otrok, do plaže se tudi lahko pripelješ, sam je P za plačat. Poglej tukaj http://www.adria-island.org/en/accomodation/private-accomodation-croatia-apartment-room/croatia-dalmatia-bol/ ampak, mislim, da so vsi bolj blizu Bola torej mesta, kot te plaže.

LP



_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?