|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina v levem jajčniku
9.5.2011 18:00:21   
nelly
Pozdravljene.Zanima me če je imela kater podobne težave. Namreč sem 6tednov po porodu in me boli v levem jajčniku,oz. je to podobno včasih menstruacijski bolečini,ki pa me hoče boleti tudi malo zadaj v križ.Na dotik me ne boli in tudi ko hodim me ne boli,ampak samo občasno,bolj čutim takrat ko sem nagnjena malo naprej.Ni pa tako da bi me bolelo skoz.Moje počutje je drugače uredo,vendar samo tole zbadanje.Včasih manj,včasih pa malo bolj.Ali je možno da se pripravlja h kakšni menstruaciji ali pa bi lahko šlo za kakšno cisto.Pri prvem porodu so mi sicer odkrili cisto ob tem jajčniku,vendar je bila velika približno 23mm.So jo spremljali in se ni kaj spremenila.Zdaj me pa spet boli. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečina v levem jajčniku
17.6.2011 14:50:42   
Patty81
Živjo!
Sicer vidim da sem pozna  odgovorom, pa kljub temu. Upam da si vmes šla h G? Tudi jaz imam cisto ampak me ne boli. Bi pa se v tvojem primeru sigurno šla pokazat.

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?