|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolniška za nego otroka
20.2.2007 16:06:13   
UVI
Glede na to, da je moja punčka zbolela me zanima, če mi lahko poveste ali ti bolniško uredi pediater ali moram še k osebnemu zdravniku? Na bolniški namreč še nisem bila nikoli tako da ne vem kaj dosti o tem. Ali se lahko vse uredi po telefonu, da ne bi male vozila tja, da mi ne "faše" še kaj drugega?!

LP in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolniška za nego otroka
20.2.2007 16:14:06   
Jessy
Kolikor jaz vem, ti bolniško napiše otrokov zdravnik.

(odgovor članu UVI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolniška za nego otroka
20.2.2007 21:07:14   
Katrin
pediater

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu UVI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolniška za nego otroka
21.2.2007 0:07:17   
zmajči25
Bolniško ti napiše otrokov pediater. Najboljše da pokličeš in se zmeniš, ker moraš takoj, ko ostaneš doma odpreti bolniško. Vsaj pri nas je tako, da najkasneje tretji del.dan po tistem, ko si ostala doma, pokličeš zdravnika. Ponavadi je treba otroka tudi peljat do pediatra, da ga pregleda. Uglavnem pokliči čimprej pa ti bodo povedali, če prineseš pokazat otroka ali ne.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolniška za nego otroka
21.2.2007 18:56:26   
Pauline
Pri naši pediatrinji zadošča, da pokličeš, ko z otrokom nekaj ni uredu. S tem klicem imaš bolniško že odprto. Če gre za simptome viroze( vročina, kašelj, zamašen nosek... ) ni potrebno otroka pripeljati. V treh dneh se mora stanje umiriti, če se pa ne, določijo uro pregleda. Vsekakor je potrebno obvestiti pediatra, da se otroku nekaj kuha.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolniška za nego otroka
21.2.2007 21:44:56   
violinski
Načeloma so pediatri tolk face, da ti bolniško, ko je zaključena, tudi pošljejo po pošti. Sploh, če imajo v sistemu še 'potegnjeno' tvojo kartico od zadnjega obiska pediatra in če od takrat ni minilo več kot tri mesece. Ampak glede na to, da praviš, da še sploh nisi bila na bolniški za otroka, boš verjetno morala tja, da ti preverijo kartico.

Še nasvet - preden greš do pediatra s svojo kartico, jo vtakni še v avtomat za zdravstvene izkaznice, da se na njej obnovijo podatki. Jaz sem namreč ravno med dvema bolniškima menjala službo in je bila ta druga sprva napisana še na staro službo, pa sem pol letela še na avtomat in še enkrat k zdravniku, da mi je natisnila nov bolniški list.

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolniška za nego otroka
26.2.2007 13:59:28   
UVI
HVALA VSEM, RES STE FACE!!! user posted image
Imam še eno vprašanje, in sicer ali je bolniška omejena, ali si res lahko doma le 14 dni? Kaj pa potem, če je otroček še bolan? To mi sploh ni jasno, kaj naj naredim v tem primeru????

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bolniška za nego otroka
27.2.2007 8:00:12   
*lea*
Če je otrok po 14 dneh še bolan, ti bo že pediater podaljšal bolniško. Se mi zdi, da je 1 mesec bolniške meja za komisijsko. Nisem prepričana. Toda, tudi v tem primeru, izvide na komisijo pošlje pediater. Se ni potrebno ukvarjati s tem. A je kaj hudega narobe z otročkom? Upam, da se boste čimprej pozdravili.user posted image

(odgovor članu UVI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?