Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Borba za prvega otroka po večih ss 7.1.2010 22:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje punce kar dosti nas je takih, ki imamo za sabo ss. Žalostno ni kaj... Tudi jaz imam za sabo že 4 ss.Zadnji letos za božič...Sva brez otrok... Predlagam, da se vse tiste, ki smo imele več kot 3 ss ( brez otrok ) zberemo in odpremo svojo zgodbo, si zamenjamo izkušnje, povemo kakšne preglede smo dali skozi itd... Žal sem v teh treh letih zamenjala kar 4 ginekologe in nihče mi ni predlagal sam od sebe kakšne preiskave. Tako, da sva morala kar sama s partnerjem predlagati vse preiskave, ki so jih naredili. Žal sva morala dneve in dneve brskati po knjigah in internetu, da sva se sploh videla zakaj lahko pride do tega in kakšne preiskave imava na razpolago. Žalostno... Sej, če bi imela saj enega otroka se verjetno ne bi toliko ubadala s tem...Vem, pa da je žalostno tudi za tiste, ki jih že imate... Skozi se ubadam z mislijo, da ne morem imeti otrok. Čeprav so nama rekli, da ni mogoče...Pa saj veste vedno rečejo, da bo naslednjič vse ok itd...Naveličana sva že poslušati vzpodbudne besede...Midva narediva vse po navodilih, pa nič...saj so tudi zdravniki po eni strani ubogi, ker to očitno pri nas še ni poštimano... Kaj je za nama : - 4 ss - odstranjena pregrada - ozdravljen prolaktin ( bromergon ) - genetika ok ( oba ) Kaj bi še lahko naredila od preiskav? Pravijo, da je to vse narava...Narava ?! - 4 ss !!!!!!!!! Predlagam, da se tukaj gor predstavite še ostale, ki imate za sabo več kot 3ss in ste še zmeraj brez otrok...Kajti nad nami leži senca straha, da ne bomo imele nikoli ...Čeprav ostaja upanje in se ne smemo udati!!!!!!! P.S. Anonimna ostajam zaradi tega ker je tle gor cel kup punc iz naše klinike...
|
|
|
|
RE: Borba za prvega otroka po večih ss 28.1.2010 20:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena! zal mi je da prestajas vse to! sama imam podobno izkusnjo, le da sem po 2 ss !nisem se imela nobene preiskave, te pa popolnoma razumem ob obcutkih in se strinjam s s teboj glede zdravnikov! Tudi sama se tezko socam Z to izkusnjo, tudi meni se zdijo besede zdravnikov bla,bla... SEM iskala vseepovsod odgovore, ce ti lahko vsaj malo pomagam, SEM na najdijevi spletni strani najdla izcrpen clanek neke ginekologinje, kjer so opisane terapije! UPAM,DA TI VSAJ MALO POMAGA! sem kar precej iskala, pa je to najbolj izcrpno kar sem nasla (iskana beseda:splav ponavljajoci-KALA 3)! ZELIM TI ,DA CIMPREJ USPESNO DONOSIS! SRECNO
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 2.2.2010 20:08:33 >
|
|
|
|
RE: Borba za prvega otroka po večih ss 2.2.2010 19:13:43
|
|
|
|
VITA74
|
Rada bi ti poslala samo objem...brez vzpodbudnih besed..samo objem in popolno razumevanje sicer imam sončka, za mano pa je tudi 5ss 2x ss, potem rojstvo in sedaj 3x ss.....verjemi, tudi če imam sončka mi je hudo, ne morem razumeti in težko sprejemam.... Mislim nate
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.