|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brač: Supetar, Postira
3.1.2010 19:35:44   
Pikabu
Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z dopustom na Braču.

Najprej me zanima za Supetar, hoteli Supetrus Resort. Mi rabimo sobo 2+2. Imajo dve možnosti in sicer superior in suito. Za suito mi je vse jasno, sta dva prostora. Zanima me, če je bil kdo v sobah superior, kjer je v enem prostoru zakonska postelja, raztegljiv kavč za dve osebi. A je dovolj prostora, da se postavi v ta prostor še otroška posteljica ali bi v tem primeru morali vzeti sobo suita?

Potem pa me zanima, če je kdo že dopustoval v Postiri, kakšno mestece je to v primerjavi s Supetarjem in kakšne izkušnje imate s hotelom Vrilo? Kakšna je plaža, kako daleč je do plaže?


_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brač: Supetar, Postira
3.1.2010 19:45:19   
miapia
Z možem (in lansko poletje prvič hčerka) sva šla na Brač že petič zapored in sicer na Bol, k isti apartmanodajalki. Supetar ti odsvetujem, ker nima nekih lepih plaž pa se mi zdi, da je bolj tužno. Tudi sodelovka je bila enkrat tam in ni bila zadovoljna. Sicer pa sva obdelala skoraj cel Brač. V Postiri smo bili pa lani in smo kar prehodili lepo pot ob obali in čez mesto. Mesto je lepo, plaža je tudi, kakšna je sem pa težko videla, ker je pihala močna burja in je bilo morje zelo valovito. Osebno jaz pa prisegam na Bol in mi je tam najbolj všeč - lepe plaže in vedno je živo. Je pa res, da hodimo na morje prvih 14 dni v semptembru in je v ostalih mestih po Braču res tuga.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Brač: Supetar, Postira
3.1.2010 20:35:47   
tajtaja
MI smo bili pred leti v Supetarju v hotelu , ne vem več točno kak se mu reče, ponudba all incl. ponudba. Bili smo z tremi otroki, ponudba fajn, plaža primerna, bazeni urejeni, hrana bi pa lahko bla boljša oz. več (je hitro vsega zmanjkalo)...Drugače za otroke fajn ringišpil, pa staro mesto je luštno. Bili smo 14 dni, tako da smo obdelali vse večje kraje na otoku. Meni je bilo všeč. 

_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Brač: Supetar, Postira
3.1.2010 21:34:54   
Pikabu
miapia, Bol odpade. Smo tudi bili že večkrat na Braču, ampak v Supetarju, vendar še z dvema otrokoma, zdaj bodo pa trije, je pa malo težje sobo izbrati. V Supetarju je pri teh hotelih tah lušten zalivček, kjer ni valov, ker je v zavetju in je za otroke res super, tako da če bi gledala samo na to, gremo definitivno sem. Bol nama ni bil všeč, predvsem ker piha in so vedno valovi,  Postiro smo pa spregledali, se nismo nič zapeljali do tja. Postira me zanima, ker je hotel bolj ugoden, pa ceneje. Kakšno je pa kaj vreme septembra na Braču? Letos se nagibamo k temu, da bi šli šele septembra.

tajtaja, kakšno ste pa imeli sobo? Midva sva v največji dilemi zaradi tega, ker ne veva, ali bo dovolj velika ta z enim prostorom ali bi morali vzeti tisto z dvema? Drugače pa tudi kar dobro poznava in nama je bilo tudi zelo všeč. Otroka pa še sedaj nabolj vesta, da je tam ringlšpil in najbolj navijeta zaradi tega.


_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Brač: Supetar, Postira
13.1.2010 11:41:06   
Sofi
Postira je majhno mestece, sicer zanimivo, lepo in tiho. Plaža pa ni niti približno primerna za otroke, je skalnata, voda pa takoj globoka in hladna, baje so izviri sladke vode tam in je zato hladnejša kot drugod. Mi smo bili tam ena zelo velika družba pred cca. 8 leti, bilo nas je 14 takih v pravih letih in bilo je super, ker smo si tako pač naredili. Dogaja se pa tam nič. Sigurno več ne bom tam letovala. Mi pač iščemo mirne, peščene plaže z zalivčki in plitko vodo, ker z malčki si res ne predstavljam drugačne izbire.

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Brač: Supetar, Postira
13.1.2010 12:02:54   
miapia
Pikabu: Lani smo bili prvič s hčerko, staro 8 mesecev. Mi ne hodimo na Zlatni rat, kjer res piha, ker mi je preveč skomercializirana plaža. Hodimo na divje plaže, iz dveh razlogov, ker smo nudisti in ker imamo kužka. Tam pa ne piha oz. molimo, da bi sem pa tja zapihalo.

Na Brač gremo vedno v nedeljo med avgustom in septembrom. Od petih let je bilo mislim da leta 2007 edino, da je bilo prvi teden kar mraz in neprimerno za kopanje, pa pihala je izredna burja. Drugi teden se je pa začelo topliti. L. 2008 je bilo npr. od 30-35 stopinj celih 14 dni in je bilo za znoret, pa še noseča sem bila. Lansko leto je bilo prav tako okrog 30 stopinj in v glavnem sonce. Mislim da je bila zgolj ena 10min plohica v celem obdobju.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Brač: Supetar, Postira
19.1.2010 10:42:15   
**Tinkara78**
Mi smo bili na Braču - Bol v Hotelu Elaphusa

http://www.hrvaska.net/hoteli/bol/bluesun_hotel_elaphusa.htm

Je eden najboljših hotelov verige Blue Sun. Vzeli smo sobo Superior brez pogleda na morje in je bilo super.

Hrana božanska (od dietne, vegetarijanske, sladice, solatni in sadni bife,....), na bazenu vedno mesto, ležalniki vedno na razpolago - brez rezervacij, notranji bazen, brisače za bazen in kopalni plašči brezplačno, .... v sobi imaš na razpolago od robčkov za nos, do čistila za čevlje,.... ni da ni. Žal pa nimajo polnega penziona.

Hotel Bonaca- Bol se mi pa ni dopadel in se tudi ne bomo vračali.



< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 19.1.2010 10:43:23 >

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Brač: Supetar, Postira
28.3.2010 19:24:01   
borč70
jaz in moja familija že 6 let zapored letujemo na BRAČU v POSTIRI .MORAM povedat da tako tople vode še nisem doživel vse pa je odvisno kje si mi se kopamo takoj pod apartmaju drugač je pa mrzla voda takoj na začetku POSTIRE.Tam pa se nahajoja brancini ˙(lubeni) .Drugač je pa to umirjeno ribiško mesto z dvema hoteloma apartmajev kolkor hočeš dvema picerijam par kafičev ena velka trgovina in ena manjša pošta domačini pa zelo zelo super.Na drugo stran na celino pa vidiš Omiš in Biokovo.Klimaje o.k če je pa burja je pa kar hudo pa sej je povsod.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Brač: Supetar, Postira
7.1.2016 18:58:35   
Miha .n
Plaže na Brač so super v mestu Supetar, Bol, Sutivan, poleg naselja Postira je fenomenalen zaliv lovrecina (6 km):
več plaž je opisanih na tej strani: Plaže brač

(odgovor članu borč70)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?