|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brcanje dveh..ali vec :)
26.3.2005 16:53:23   
dory
Sama se se predobro spominjam,ko me je nezno v 18.tednu zacel trepljati moj lupci,pa pol skoz mocnejs in nekje v 25.tednu sem mislila,da imam res ornk sportnika..je skakal,se kobacal z ene strani na drugo,brcal,boksal...lustno a na momente bolece...zdej me pa zanima,kako obcutite,ste to obcutile mamice vecih otockov:zmeden:

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Brcanje dveh..ali vec :)
26.3.2005 17:27:47   
Gina
A lahko še jaz nekaj, čeprav nimam dvojčkov?
Pri prvih dveh sem normalno čutila brcanje kot brcanje. Naš Dorian je pa imel nenormalno veliko plodovnice in zato nenormalno veliko prostora. Tudi trebuh sem imela zelo velik. Ko me je brcal, sem vse zvezde videla. Pa sploh ni nehal. Včasih je zvečer tako "nabijal", da so mi solze tekle v potokih od bolečine. Res je bilo za ne-prenest. Nehal je samo takrat, ko sem hodila. Jaz prej še nisem slišala, da je to sploh možno, da te to lahko tako zelo boli.

Če bi pa dva taka imela v trebuhu, pa res ne vem, kako bi to šlo. :zmeden2:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Brcanje dveh..ali vec :)
26.3.2005 21:20:35   
SISI25
Moja dva sta res nenormalno brcala. Večino časa kar oba. Meni se je zdelo, da brcata non stop, še ponoči ko sem šla na WC sta se javljala. Saj če je eden migal je moral drugi tudi, ko ga je prvi čisto nabrcal:)

So se mi pa na trebuhu prav bule ven delale tam kjer sta se premikala, kot da bosta vsak čas ven skočila. Najhuje je bilo ko me je eden ves čas v želodec in pod rebre brcal me je vse tako bolelo in mi je bilo že od teh brc prav slabo. Ampak meni je bilo tako fajn samo da sem vedela,da je vse o.k.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Brcanje dveh..ali vec :)
27.3.2005 10:49:31   
petraCBU
Tudi moja dva :duda::duda: sta izredno živahna. Začela sem jih čutiti že v 16 t. in zdaj v 25. t, se mi zdi da imam v trebuhu vse živo :)
Nimam primerjave z enojno :nosecka:, ker je tole moja prva :nosecka:, vsekakor pa je zanimivo.
Ker :modri: in :roza: ležita prečno eden nad drugim, ves čas vem, kateri ima svoje vaje in kateri si je vzel odmor :). Večino cajta sta pa itak aktivna oba hkrati. :modri: leži zgoraj in mi brca okrog popka in je ful fajn občutek, :roza: pa čisto spodaj okrog mehurja, kar je malo bolj zoprno (wc je moj najboljši prijatelj) in včasih boleče. Upam, da zelo huje ne bo!
Je pa res fajn vedeti, da sta živa in zdrava :)-
P.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Brcanje dveh..ali vec :)
17.4.2005 17:54:22   
lucios
BILO JE ZELO ZANIMIVO. TOCNO SEM VEDELA KATERI OTROK JE BUDEN IN KATERI SPI. JAZ SEM IMELA ENEGA CIST LEVO SPODAJ, DRUGEGA PA DESNO ZGORAJ.IN KO STA SE OBA-PRAVZAPRAV OBE(SEDAJ ZE VEMO DA STA PUNCI)ZBUDILI--TISCALO ME JE LULAT IN SLABO MI JE BILO.BILI STA PRAVI NOGOMETASINJI-DOBRO STA ZABIJALI GOLE!! ENA MI JE BRCALA V MEHUR, DRUGA PA V ZELODEC.:sloncek::sloncek: PA NI BILO TAKO HUDO KOT SE SLISI. RES JE LEP OBCUTEK, KO CUTIS SVOJEGA OTROKA.
L.P. LUCCIA

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Brcanje dveh..ali vec :)
1.5.2005 20:56:19   
emy&aljaž...
:metulj::metulj:mogoče že veš in me poznaš..............

rodila sem dvojčici in bolečina je bila neznanska zdaj nosim pa pod srcem 3 je za umret.bo že kako




lp klavdyya:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?