|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje
23.11.2005 22:19:24   
mroz
 
Pozdravljene!

V novi verziji se malo slabše znajdem. Iskala sem odgovor na moje vprašanje, pa ga nisem uspela najti.

Moje dete je na uvajanju v vrtcu. Malo je prehlajena. Včeraj se ji je po 1 uri spanja začelo kašljat in je pobruhala vse okrog sebe. Danes v vrtcu še enkrat in ko sem jo ravno najedla za večerjo, kar v loku vame, torej tretjič. Edini odgovor, ki sem ga našla v postih, je, obisk zdravnika. Priznam pa, da je ringaraja zame že skoraj zdravnik - do sedaj sem našla vse odgovore na svoja vprašanja kar na forumu.

Pozdravljam vztrajnost vseh imen, ki jih berem že več kot eno leto in se že v naprej toplo zahvaljujem za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje
23.11.2005 22:29:42   
Ro-La
Mislim, da bruha zaradi prehlada, če ji teče iz noska ji teče žlajm tudi po grlu in to jo verjetno dražiuser posted image  Če se bo bruhanje nadaljevalo, tudi takrat ko ne kašlja, bi jaz šla vsekakor k zdravniku.

_____________________________

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu mroz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?