|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Buška - pomoč
16.6.2005 21:53:56   
**Petra**
Danes sem opazila, da ima moja mala :duda: na na glavici (na ušeskom) rdeč flek. Najprej sem mislila, da je od vročine, ker sva se kar nekaj časa vozili z avtom, pa sem mislila, da je od tega. Zdej zvečer pa vidim, da ima tam tudi buško. Kolko vem se čez dan ni nikamor udarla. Tok me je strah, da ni kaj drugege, resnega. Komarji je tudi niso opikali, ker jih ni! Sploh ne vem, kaj bi to bilo, po drugi strani pa me je ful strah.

Kaj če do jutri "buška" ne zgine? Tu bo vikend in ne vem kaj naj naredim! Če jutri ne zgine in če počakam do ponedeljka - upam, da ne bo nič narobe. Stara je 5 mesecev.

Mogoče kakšna alergija? Sam ji tud nisem nč nove hrane dala. Res ne vem kaj naj naredim

Lahko sam pretiravam in zastonj delam paniko, sam kaj pa če je kaj resnega?????? :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Buška - pomoč
16.6.2005 21:58:36   
lenika
lhko se je pa kam udarila, pa nisi niti opazila.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Buška - pomoč
16.6.2005 22:51:26   
mala maja
Če ne joka pa se ne praska za ušeski da bi s tem kazala da jo boli glavca, pa če ne bruha mislim da ni ti ni potrebno delat ne vem kolk velike panike. Lahko se je res kam udarila.:ups::ups:
Če pa v ponedeljek ne bo zginila buška :zmeden2: pa se le pojdita pokazat pediatru.:(Naš mali je mel enkrat tud full buško za ušesi pa prav tako rdečo(star je bil pa okoli 7-8 mesecev) pa se je nakoncu izkazalo da ma povečano bezgavko in pol je kmal fasal hud prehlad.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Buška - pomoč
16.6.2005 23:16:34   
lijalija
A sta bili kaj v naravi, da bi morda kakšnega klopa dobila? Lahko si ga ti dobila in je potem zlezel nanjo. Ni kaj dosti za naredit. Opazuj in boš videla kako se zadeva odvija, Glej, vsaka težava ima rešitev. 8)

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Buška - pomoč
17.6.2005 7:41:53   
smrka
ko se malcek udari in dobi busko je dobro dati takoj malo medu na busko, in buska zgine - preizkuseno.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Buška - pomoč
17.6.2005 9:02:02   
neja
Pa si sigurna, da je ni kaj pičilo? Moja Neja dobi od komarja takšno buško, da je joj. Zadnjič jo je pičil nad očesom, pa še tisti dan ni bilo ničesar, razen majhen rdeč flekec, drugi dan pa takšna bula, kot da bi jo kdo vžgal s punega po oki.
Če si 100%, da se ni udarila, potem poglej malo boljše, če je kje kakšna majhna pikica od pika kakšne živalce. Če pa ne, pa bi jaz šla jutri k zdravniku, če ne bo boljše. Aja, pa buško namaži s kakšno alojo če jo imaš, ali fenistilom. LP

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?