DORI 

| 

Došla  ciganka kod ginekologa, skinula se.   Jadnika zahvati nevidjeni  smrad.   Vidi ona šta je pa mu kaže:   ''Šta se mrstiš, da si hteo  da ti   posao miriše, postao bi cvećar!''       Pita cigan  cigana: "Jesi ikad lizao čistu pičku?"         "Pa šta tu onda ima da se liže..?"       Priča cigan sa sinom u vojsci  - telefonom:   ''Sine žena ti se porodila."   ''Odlično tata, šta sam dobio sina ili ćerku?''   "Dobio si  brata, budalo!"       Dolazi ciga kod doktora i  žali se.   ''Joj doktore moja žena neće da mi puši!"   Doktor će na to:   ''Nemoj da se sekiraš, stavi eurokrem na  njega pa ćeš da vidiš'' Prošlo sedam dana - eto cige opet  kod doktora, i doktor ga pita: ''Je li cigo, da li ti žena sad  puši? A na to će ciga: ''NNEEEEE, ne može da dodje na red od dece.''        Sretnu se dva  ciganina.   - "Gde si pošo, Radovane?"         - "Idem u radnju, da  kupim cipele!"   - "Ajde majke ti, kupi i meni jedne, ako te ne uhvate!"       Kresnuo cigan neku mladu nevinu, pa ga  malo ogulio. Vrati se kući, pa da malo smanji bolove, izvadi  jogurt iz frižidera, sipa u čašu, pa ga umoči. To sve krišom  gleda ciganka, pa se misli: "Da sam juče umrela, ne bi znala, da ga tako puni."        Ošišao se mali ciga do glave, i dodje  kući pred majku:   - "Mama, mama pogledaj, ja sam sada skinhed!   -  "Šta s' bre? Dodji 'vamo!" Ubi majka maloga od batina.   Posle pola  sata batina, nailazi ćale, i mali opet pred njega:   - "Tata, tata  vidi ja sam sada skinhed!"   Uhvati i ćale da leši klinca, pa ga i  on još pola sata izudara. Gleda mali ciga: "U majku mu, tek  sam sat  vremena skinhed, a već mrzim  cigane!"  

|