|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti 15.10.2007 17:09:05
|
|
|
|
Petraa
|
se ne cepi do 12 tedna se mi zdi
|
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti 15.10.2007 18:03:41
|
|
|
|
osa3
|
meni je ginekologinja rekla da raje ne
|
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti 16.10.2007 9:48:06
|
|
|
|
bina30
|
V zgodnji nosečnosti je vse bolj riskirano, sploh kar se tiče tablet in drugih zdravil. Po moje je najbolje, da se pred gripo zaščitiš z vsakodnevnim jemanjem vitaminskih tablet za nosečnice (Elevit ali Centramed mami), pa da se paziš. No, moje mnenje pač.... Tak je meni moj G rekel spomladi, ko sem zanosila.
|
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti 22.5.2008 16:47:18
|
|
|
|
Bivy
|
Imam vprašanje glede cepljenja proti klopnemu meningitisu. Upam, da lahko kar tu vprašam. En teden pred (ne)pričakovano , sem naročena na cepljenje proti klop.meningitisu (3.doza). Glede na to, da obstaja možnost nosečnosti, ali bi bilo sploh varno (za plod) da se takrat cepim?
|
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti 22.5.2008 20:15:08
|
|
|
|
AnciM
|
Vem, da se odsvetuje cepljenje v primeru slabega počutja, ker je cepivo "živo". Kaj pa če cepljenje prestaviš za 2 tedna? Takrat bo test pokazal ali si noseča ali ne. Do naslednje ovulacije bo pa še prezgodaj in v primeru, da bo test negativen, takrat ne boš še zanosila.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?