Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Danes je šla naša draga :rozica: Pika74 :rozica: v bolnico in jutri jo čaka histeroskopija in laparoskopija.
Seveda bo vse v redu a dajmo za najboljši izid vseeno stidkati pesti! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Pika74 v mislih smo s teboj! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Tudi jaz že :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Bom :angel: naročila, da te Pika za roko držijo, pol bo pa vse v redu.
Pika74 tudi jaz in moja :duda: držive pestke zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:. Tukaj pa še en velik koš :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:za srečo.
Evo Pika, še jst:miska::rozica::miska::rozica::miska: :miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:, Da bi vse fajn poštimal, pa da bi hiter prišla domov, pa da juter nebi predolg čakala na operacijo:rozica:
Joooj Pikica draga vso srečo in da bo vse uredu!!!!:angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:Naj te angelčki čuvajo in pestke za uspešno operacijo in dobre izvide.:angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:
Pikica drži se,pa želim ti da boš potem kmal dobila nov poklic - Mami:love:!!!!
Vso srečo!!!:miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska:
Pika zdaj gre pa zares :bravo::bravo:. Držimo pestke in vemo da boš vse prav lepo prestala in dobila lepe rezultate.:miska::miska::miska::miska::angel::angel::angel:
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?