Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dabroston ali še eni podobni tbl.. 25.1.2009 11:19:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Temu drugemu zdravilu se reče Utrogestan.Vedno prej dvakrat sem mela dabraston in nikoli nisem zvozila sedaj pa sem mela od 4-11 tedna Utrogestan in v četrtek bom dopolnila 12.tednov.Se jih daje v nožnico 3x2na dan.Škatlico imaš 5.dni in stane 12Eurov. LP Mojca
|
|
RE: Dabroston ali še eni podobni tbl.. 25.1.2009 12:57:31
|
|
|
|
fragola
|
Ali pa Prometrium, ki se ga dobi samo v tujini (v Italiji), meni mi je zdaj pomagal zdaj sem stopla v 20teden.
|
|
RE: Dabroston ali še eni podobni tbl.. 25.1.2009 21:43:00
|
|
|
|
buča
|
najlepša vama hvala
|
|
|
|
RE: Dabroston ali še eni podobni tbl.. 27.1.2009 8:11:48
|
|
|
|
anci banci
|
prometrium je tudi meni "pomagal" sem v 16 tednu
|
|
|
|
RE: Dabroston ali še eni podobni tbl.. 27.1.2009 9:44:40
|
|
|
|
Vitaebella
|
Anči Banči, živjo! Sem brala tvoje poste za nazaj, ko si bila v fazi kot sem danes jaz (3. dan po ET), pa me zanima, koliko so ti jih vstavili in koliko zamrzjenčkov imaš. Jaz sem pridelala 9 celic, 6 se jih je oplodilo, dva so vstavili in danes sem izvedela, da imam samo enega eskimčka :(. LP
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo se pojavijo znaki vaginalne okužbeVaginalne okužbe so pogosta težava žensk v rodni dobi in lahko vplivajo na kakovost življenja, plodnost in splošno počut...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?