Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Današnja trenja me spominjajo na RR 17.4.2008 20:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jooooj, škoda da nimamo TVja.
|
|
|
|
|
RE: Današnja trenja me spominjajo na RR 17.4.2008 20:38:20
|
|
|
|
Dream
|
Kr neki je tole... Raj glejte BB, vsaj ne boste sivih las dobile zraven...
|
|
|
|
|
RE: Današnja trenja me spominjajo na RR 17.4.2008 21:38:33
|
|
|
|
lelaval
|
O čem pa je govor?
|
|
|
RE: Današnja trenja me spominjajo na RR 17.4.2008 22:36:09
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka mah, jaz samo poslušam, ker iščem vzmetnice na spletu, če obstajajo tudi v kakšnih drugih dimenzijah, npr. 160 X 80 jz bom pri meblu naročila 180*80 in so mi rekli da naredijo po želji
|
|
|
|
|
RE: Današnja trenja me spominjajo na RR 18.4.2008 6:34:56
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Kr neki je tole... Raj glejte BB, vsaj ne boste sivih las dobile zraven... Če bi to gledala, bi še brez las ostala, ne samo sive dobila . Saj tam je vedno fajt, pa ta Slak non stop samo v besedo skače. Sem zadnjič gledala na RTV SLO vroči stol, tam niso bili nič boljši...
|
|
|
|
|
RE: Današnja trenja me spominjajo na RR 18.4.2008 8:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jelincic je nekaj napadal eno sodnico al kaj, in je ona cist ven padla ..
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!