|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilni paket za nosečke - november 2015
2.11.2015 13:28:46   
Ajra RR
Si noseča in tvoj trebušček nezadržno raste? Na Ringaraji proslavljamo nosečnost in zato smo pripravili novih 5 darilnih paketov za nosečke, ki jih bomo podarili srečnim izžrebankam.

Klikni tukaj: http://goo.gl/It15gE in se poteguj za novembrski paket, ki sta ga s praktičnim darilom napolnila Fit Malček in Fidimed! user posted image


Fit Malček podarja organski šampon za telo in kopel Shea Mooti za mamice in nosečnice

Šampon za telo in kopel vsebuje izvlečke Aloe Vere, ki pomirjajoče vplivajo na kožo in telo. Šamponu za telo in kopel pa je dodano tudi mandarinino olje, ki bistveno pripomore k temu, da je vaša koža čista in zdrava ter da dobi vse vitamine in minerale, ki so pomembni za vašo kožo. Organski šampon za telo in kopel NE vsebuje konzervansov, parabenov, SLS, mineralnih olj, umetnih barvil in dišav. Kozmetika ni testirana na živalih in je primerna za vegane.

Fidimed podarja Ribamed
Samo 27% nosečnic uživa dovolj omega 3 maščobnih kislin, glede na Evropska priporočila. Ribamed vsebuje 450 mg omega 3,visoko prečiščenega ribjega olja, brez strupenih primesi (težkih kovin,dioksana in pesticidov). Vsebuje tudi naravni vitamin E in ne povzroča
spahovanja.


Prijavi se tudi ti! Srečno! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilni paket za nosečke - november 2015
22.2.2022 9:10:09   
picesterp
Life is a journey, you don’t care about the destination, you care about the scenery along the way and the mood of seeing the scenery.
Others laughed at me as crazy, I laughed at others and couldn't see through.
on the thought of his buddy zhuge qing, zhang chulan and feng baobao came to resolve the case with the help of "anywhere" business enterprise. how does zhang chulan display his competencies to assist the king trap the black hand backstage? what wonderful overall performance will zhuge qing, wang ye and others have? who're the people who covet the "8 wonders"? "under one guy-becoming a member of the world" may be introducedsoon!

seo consultant

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?