|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilni paketi za nosečke - julij 2015
8.7.2015 11:59:29   
Ajra RR
Si noseča in tvoj trebušček nezadržno raste? Na Ringaraji proslavljamo nosečnost, zato vsak mesec izžrebamo 5 darilnih paketov za nosečke.

Klikni tukaj: http://goo.gl/N6lMak in se poteguj za odličen Ringarajin julijski paket, ki ga podarjata Lekovita in Fidimed!



En paket vsebuje:

Ribamed
Samo 27% nosečnic uživa dovolj omega 3 maščobnih kislin, glede na evropska priporočila. DHA ima ugoden vpliv na možgane otrok in odraslih, in sicer v dnevnem odmerku 250 mg DHA. Ribamed vsebuje 450 mg omega 3,visoko prečiščenega ribjega olja, brez strupenih primesi (težkih kovin,dioksana in pesticidov). Vsebuje tudi naravni vitamin E in ne povzroča spahovanja.

Lekovita MALINJAK
Listi malinjaka za vsak dan zdrave nosečnice, nekaj tednov pred porodom.

Lekovita MAMI
Z dojenjem mamica izgublja tekočino, zato mora piti dovolj tekočine. Znano je, da nekatere zdravilne rastline spodbujajo laktacijo, povečujejo količino mleka. Islandski lišaj, sporiš, majaron in sladki komarček.

Prijavi se tudi ti! Srečno! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?