|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za rojstni dan očeta
19.10.2006 16:52:19   
sami_y
Ne vem, če to ravno spada sem, pa vseeno upam, da mi boste pomagale.
In sicer moj oče praznuje rojstni dan to nedeljo pa bi mu rada kupla nekaj res lepega.
Stvar je taka, da s fantom pričakujema naraščaj 24.10 (dogovorjen CR) in sva celo poletje ful preurejala stanovanje, no, moj oče ga je. Imava veliko stanovanje, otroška soba, likalnica, spalnica, kopalnica, wc, kuhinja, jedilnica, dnevna, vglavnem je kr prilično veliko in ker so vse stene bile oblepljene s tapetami, spodaj pa gips plošče je moj ata to vse lepo dol ščohal, zagipsal.... pač  vse kaj mora, pobarval, dal gor domflok, v otroški, jedilnici in dnevni smo brusili in lakirali parket, tud to je delal ata, v glavnem vse je naredo, da je zdaj lepo. In to je delal celo poletje. Zato bi mu rada kupla nekaj lepega, pa pojma nimam kaj.
Ima katera kakšno idejo? Prosim pomagajte.
Res vam bom hvaležna
Hvala

< Sporočilo je popravil puncica -- 21.10.2006 21:43:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo
19.10.2006 17:02:07   
Anonimen
Verjetno bi nam bolj pomagala, če bi nam povedla s čim se tvoj ata drugače ukvarja, ima kake posebne hobije? Kaj ga veseli? user posted image

(odgovor članu sami_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: darilo
19.10.2006 17:39:30   
sami_y
cele dneve dela, da si lahko privošči drva za kurjavo, s penzijo pa ravno položnice plača, tak da nekega prostega časa nima, če je pa doma pa najraje leži na kavču in gleda tv, kdo bi mu zamero.
Zato bi mu rada kupla nekaj posebnega, pa nimam ideje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: darilo
19.10.2006 17:45:04   
Anonimen
Kaj pa kaki vikend paket v kakih toplicah? user posted image , Kako razvajanje s polnim penzionom, masažo, ....Seveda, če bi bil za to,...lahko tudi na morju v kakem hotelu,...jeseni zna bit prav lušno na morju user posted image , imajo tud notranje bazene pa tako,... Ali pa v hribih, če mu bolj odgovarja, npr. priporočam Roglo user posted image , bungalovi so super, mi2 sva tam bila 2 leti zapored-ampak če že zahtevaj večji bungalov, ker v tistih za 2 osebi so nadstropne postelje,...mi2 sva se šla takoj bunit v recepcijo, da nisva brat in sestra user posted image  in da hočeva normalno posteljouser posted image .

(odgovor članu sami_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: darilo
19.10.2006 18:26:01   
sami_y
Ej, Matejka81 super ideja, bom razmislila :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: darilo
19.10.2006 20:48:17   
lelaval
Ali pa kako volneno koco, ki se da tudi v spalno vrečo - za pred TV ležat je super.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: darilo
19.10.2006 20:56:15   
crci06
gugalnik za pred TV?
Ali pa mu samo povej, da darilo pride čez 2 dniuser posted image  Saj mogoče mu pa ne bo všeč kaj full dragega, če ve, da sta zdaj imela full stroškov; saj veš, da so starši kdaj tečni v to smer...

Če pa ima koga, da gre z njim na dopust, pa jaz definifivno priporočam toplice / Roglo ("hura počitnice" paket -  je vikend čist pocen, mislim, da prideš s 30.000 skoz za 2 osebi polpenzion - selfservice, tko da je fulll)...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: darilo
19.10.2006 21:25:06   
Anonimen
moj moj, ja to sem mislila, hura jesenski vikend paket user posted image !
Če pa ne bo hotel it, pa je gugalnik tud fajn ideja,... Aja pa v bungalovih imajo tud TV tako, da ni panike user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: darilo
20.10.2006 8:44:36   
Vilma
Tvoj ata je pa zelo podoben mojemu user posted image
No enemu takemu deloholiku kot je moj, definitivno ne bi prišle v poštev toplice user posted image  Ga že vidim, kako bi jamral: ja tam je vroče, pa moj visok pritisk, pa gužva, pa daleč je za peljat, pa kaj si trošila denar brez veze.
Za hribe bi imel spet podobne izgovore: ja pa je visoko, pa tam ničesar ni, kaj pa nej delam cel dan, ja ne vem, če je to zame...

Če si tvoj ata zadnjih 15 let ni privoščil počitnic (pišeš, da s penzijo ravno položnice plača), potem vprašanje, če mu je to sploh še gušt. Nekam it in uživat. Moj predragi oče tega ne zna več - uživat v tujih krajih. On najbolje uživa doma. V glavnem iz bajte ga ne spraviš več niti pod razno. Do vrta še, to pa je tudi vse. user posted image

Bi morala malce več napisat o svojem očetu, da bi ti res lahko kaj predlagale. S čim se ukvarja, kaj dela cele dneve. Potem bi bilo lažje.

Mogoče sem kiksnila, ampak sem vseeno morala tole napisat. Ko sem prebrala tvoj stavek: cele dneve dela, da si lahko privošči drva za kurjavo, s penzijo pa ravno položnice plača, tak da nekega prostega časa nima, če je pa doma pa najraje leži na kavču in gleda tv, kdo bi mu zamero.

Sem dobila občutek, da že dolgo ni bil na počitnicah in vprašanje, če si to še želi.
Sicer pa bog daj, da sem se zmotila! Kaj bi jaz dala, da bi si moj oče končno privočil ene orng počitnice! Vse mu plačam, samo da gre! Pa ne bo šel. Ker ne zna na počitnicah več uživat. Eto.

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: darilo
20.10.2006 9:04:30   
sami_y
jah, to sem jaz tudi začela pol razmišljat, ne vem...
Je pa tak, on je nor na pink-ponk, samo za ta šport ma že vse, mizo, nove loparje, pa tak nima koga da bi z njim tolk to igral..., no, tud fuzbal je in, zdaj kaki fitnes bi po moje odpadel... Ima probleme s križem, večkrat ga "zaštiha", je pa mama maserka, samo še noben od družinskih članov ni izkusil kak je občutek ob masaži user posted image

Je pa drugače zidar, in mu kakih stvari za delo ne bi rada kupovala, tak ma tega vrh glave...

Telefon si je ravno nov kupil..., pojma nimam res, kaj naj!
Knjig ne bere, kake družabne igre bi mu lahko "prodala", samo bi moral vedno prosit, kdo bi se z njim igral, pa bi to šlo počasi v pozabo.

Pls help!!! danes moram it kupit, mater sem se hitro spomnila...

Hvala vsem za predloge

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: darilo
20.10.2006 9:14:16   
nanka
Kaj pa tisti masažni fotelj ( z električnim regulatorjem), ki ima tudi dodatek, da noge gor stegneš? Ali pa bone za kakšno trgovino kjer rad kupuje? Mogoče dvd predvajalnik, pa bo filme gledal ko bo imela čas, zdaj pozimi?

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: darilo
20.10.2006 9:17:31   
crci06
kozmodrisk?

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: darilo
20.10.2006 9:23:22   
crci06
ja, DivX player za 15.000!! , da bo bolj z veseljem vnučke pazil user posted image  (+ en kolut filmov + risank)  (če se le kaj na tehniko spozna, ker naš se ga ne bi navadil uporabljat)... pol pa čez 2 dni enga pobeča, da bo badminton igral... user posted image

Moj tast je tud totalen deloholik... (privatnik pač)... edino, kar si frej vzame, so toplice - 1x ali 2x na leto za 5 -7 dni. Nobenega morja, nobenega izleta... ampak toplice pa obvezno!

Tukaj bi ti lahko kakšna teta pomagala, da ti prišepne, če so se o toplicah kdaj že pogovarjali in ti izda njegovo mnenje.

Za toplice se povsod dobijo boni. Lahko pa narediš sama bon in greš potem vplačat takrat ko rezerviraš, tako, da ne vržete denarja stran, če ne bo hotel it. Isto bon za Hervisa za nove superge za pink - ponk...
Merkur... 

Ali pa enodnevni izleti npr. z Alpetourjem na ogled predbožičnega dunaja....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: darilo
20.10.2006 10:23:11   
sami_y
ta masažni fotelj je on kupil mami, tak da to je pri hiši, tudi divx je pri hiši, v zgornjem nadstropju živi sestra s sinom in sta to že nabavla skupaj z risankami, da lahko mali pri njima gleda.
Mi je pa všeč ta ideja za izlet, bom kr na netu pogledala oz. poklicala, da vidim kaj mi  bodo rekli.

ej, HVALA user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: darilo
21.10.2006 9:13:32   
sami_y
No, sem se z mamo pogovarjala in je rekla, da fotru že ne bi bilo za hodit v mrazu po Dunaju in da bi mu bilo dosti boljše, če bi se kje namakal, tak da sem mu kupla karte za terme 3000, pa čestitko bom dala zraven, pa kako čokolado.
Hvala vsem za predloge.

lp
jelena

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?