|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Debelina endometrija
22.4.2014 18:50:50   
Anonimen
Pozdravljene

Na user posted image delamo že 2,5 let. Za menoj so Hsg, laparoskopija, histeroskopija, terapija s Klomifenom brez UZ,... Ta ciklus sem jemala Femaro in sem danes (11. dan ciklusa) bila na UZ. En folikel 17mm, ostali so bili veliki 12 mm. Endometrij pa 3,5mm. Nič mi niso rekli ali je v redu ali ne, dali so mi stop injekcijo in to je to.
Sedaj pa ko malo brskam po internetu, vidim da to vse skupaj ni nič. Endometrij bi kao moral biti veliko debelejši. A se mogoče lahko še kaj odebeli po stop injekciji, al je brezveze da sploh kaj upam? Je katera imela podobno izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Debelina endometrija
22.4.2014 19:33:55   
Tara9
Evo jaz se borim s tankim endometrijem. Zaradi terapije s Klomifenom se mi je totalno stanjšal, 2 meseca nazaj je ob O meril 4mm, prejšnji cikel pa tudi okrog 3,5. G ni bila najbolj zadovoljna. Ne vem, če je endometrij vplival k temu, ampak uspelo nama še ni, kljub lepim foliklom. Nočem ti vzet upanja, samo svojo izkušnjo delim. Sem pa brala Pušenjaka ki pravi, da ni pomembno kako debel je endometrij ob O, ampak šele 6-9 dni po njej, ko se zarodek vgnezdi, tako da jaz svetujem, da ne izgubiš upanje. user posted image . Sem pa ta mesec tudi sama na Femari in so rezultati mnogo boljši. 7 dan cikla je bil sicer tanek, 4,8mm, 14 dan pa je zrastel na rekordnih 10. Mi je pa ena znanka omenila, da zelo pomaga ananas user posted image . Ne vem, če je kaj pripomogel k tem, sem se namreč basala z njim, ampak jaz še v življenju nisem tako debelega endometrija imela. Uff, sem se razpisala. Srečno, držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Debelina endometrija
22.4.2014 20:11:57   
Anonimen
Tara9 hvala ti za odgovor :)
Za ananas sem že nekje slišala. Mogoče imam še čas da ga začnem jest.
Sicer pa mi je na pamet padlo tudi to, da sem šele 3 dni po menstruaciji. Imam dolge in močne menstruacije in ravno zaradi tega ker imam močne, me čudi da imam tako tanek endometrij, ker pri tankem naj bi bile tudi menstruacije bloj švohne.
Upam da se še kaj porihta v teh dneh, pa da končno rata user posted image pa tudi tebi držim pesti!
Hvala user posted image

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Debelina endometrija
29.4.2014 13:05:15   
limonca*
Naslednjič ti naj predpišejo še dabroston, ki je za debelitev endometrija.
3,5 mm je tanek endometrij, je pa res, da se bo do ovulacije in po ovulaciji še odebelil. Za zanositev je dovolj 6 mm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?