Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 4.1.2008 11:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska O, fak, kakšen kič
|
|
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 4.1.2008 12:06:17
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina O, fak, kakšen kič Preberi si besedilo in potem povej, če bo še kič - zelena, modra in roza kombinacija , resno sprašujem ali bi zgledalo?
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 4.1.2008 12:13:38
|
|
|
|
*alja*
|
po moje te tri barve ne pašejo skup. Kaj pa če modro prebarvaš na rumeno al rdečo?
|
|
RE: Dekoracija in barve otroške sobe za Princ... 4.1.2008 13:54:42
|
|
|
|
ajdaN
|
Če že hočeš roza, potem prebarvaj celo sobo v belo-roza kombinacijo, tele tri barve niti malo ne grejo skupaj . Bi pa jaz pustila modro-zeleno, ker tale sobica na sliki je zame . Ampak moje mnenje je itak bolj tako-tako, ker pocukrane, roza, punčkaste, princeskaste.... zadeve mene na splošno silijo na kozlanje!
|
|
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 4.1.2008 14:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: al bina O, fak, kakšen kič Preberi si besedilo in potem povej, če bo še kič - zelena, modra in roza kombinacija , resno sprašujem ali bi zgledalo? Bo še kič...še večji.
|
|
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 4.1.2008 14:07:31
|
|
|
|
Blink1
|
Kaj pa če ne barvaš cele stene? Kupi tale trakec za na steno in tiste nalepke, ki se posamezno lepijo. mi imamo igralnico takole urejeno:
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 15:40:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 5.1.2008 12:17:28
|
|
|
|
Blink1
|
Hvala Bambina... Seveda je vanjo udarila bomba
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 5.1.2008 12:25:44
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Vidim, da pri vas tud Ikea ruls pa puzzli ... itak zakon! Super mate poštiman!! supersupersuper!
|
|
RE: Dekoracija otroške sobe za Princesko 5.1.2008 13:04:10
|
|
|
|
polona2
|
Joj, meni te bordure nikakor ne sedejo. Niti nalepke in podobno. In roza sobica s princeskami se mi zdi grozljiva, presladka, pocukrana... Všeč mi je Ikein stil dekoracije otroških sob, tak kul se mi zdi. Lepe so njihove uokvirjene slikice, pa blago z otroškimi motivi. Se mi zdi, da lahko sobo lepo zdekoriraš s par malenkostmi, s temi slikami, z lepimi zavesami, blazino, z zanimivim lončkom za barvice in ne da pretiravaš v toni nalepk in v bordurah-te se mi sploh zdijo preveč ameriške in če že, so mi všeč enobarvne.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Naj otroci poleti hodijo bosi?Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?