|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Depo inekcije
28.9.2010 20:57:13   
natasarobi
Pozdrav!

Sem 2 m po porodu in sem razmišljala o zaščiti. G. mi je napisala recept za Mireno in sedaj malo prebiram izkušnje pa vidim, da so lahko težave. A Mireno imaš lahko, če nimaš (še) menstruacije?

Sama razmišljam o inekciji, ki drži 3 mesece, vendar me zanimajo izkušnje uporabnic.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Depo inekcije
28.9.2010 21:20:02   
mayci
Jaz sem imela tole injekcijo po prvem porodu, pa nisem bila zadovoljna.. Meni osebno je čisto zmešala hormonsko ravnovesje, tako da sem imela krvavitve (bolj, pa malo manj, pa takoj spet več..) 2 meseca skupaj, potem pa sem šla h G, kjer so ugotovili, da je sicer vse ok, samo tale injekcija name nima dobrega vpliva...

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 21:21:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Depo inekcije
28.9.2010 21:56:24   
Pikabu
Jaz ti inekcije ne priporočam. Potem si raje daj mireno, če ti jo bo G hotel takoj dati, eni je namreč ne dajo in počakajo, da pride prva M, eni jo pa dajejo že prej. Inekcija drži 3 mesece in če ti ne odgovarja in imaš zaradi nje težave, ne moreš nič narediti, moraš počakati, da minejo ti trije meseci, mireno ti pa lahko takMoj dajo ven, če ti ne ustreza. Jaz sem imela inekcijo in sem pokasirala vse možne stranske učinke, pojavili so se glavoboli, slabo počutje, nerazpoloženost, pa najprej sploh nisem vedela, zakaj je tako, potem sem pa ugotovila, da je zaradi inekcije. Pa hormonsko ravnovesje se mi je pomojem tudi čisto porušilo, krvavitve na 14, pa to ne malo, kar prava M. Zdaj je en mesec, kar naj bi že popustila, pa imam krvavitve še vedno na 14 dni, je rekel mož, da zna verjetno tudi do 3 mesece trajati, da se moje hormonsko ravnovesje postavi nazaj. Meni je res žal, da sem jo imela, pa prej nisem nič brala o tem, sem zaupala G, da ni kakšnih hujših stranskih učinkov, ko sem pa potem brala, kaj vse je lahko, sem bila pa čisto razočarana. Zdaj sem samo vesela, da so trije meseci mimo in upam, da se mi čim prej vse uredi nazaj. Aja, pa ti stranski učinki so se najhuje pojavili ravno ob krvavitvah. 

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Depo inekcije
28.9.2010 22:17:14   
ledenaa
mayci to kar ti pišeš je čisto normalno. Na začetku so pač krvavitve-to traja 3-4 mesece,potem pa konec. Jaz sem jih imela zelo dolgo časa,okrog 2 leti sem jih jemala (nekaj takega). In se jih lahko tudi kasneje uporablja ,ni treba samo med dojenjem

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Depo inekcije
30.9.2010 12:47:32   
aner
Jaz ti tud ne priporočam depo inekcije. Men jo je dala 6 tednov po porodu in po dveh tednih se mi je pojavila krvavitev, ki še do danes ni ponehala. Tako, da traja že pol leta in seem je že pošteno sita. 

< Sporočilo je popravil aner -- 30.9.2010 12:48:02 >

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?