|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes, part 44
21.8.2005 22:46:09   
Medvedka
Ej, ženske, kaj je z vami???? :grrr:

Moje 43. nadaljevanje je ostalo prazno. Vedno, ko ga pogledam, me kar žalost oblije... Smrk... :(( :(( :((

Bom poskusila znova...

Ne bom pisala, kar sem napisala v prejšnjem nadaljevanju, le to (za tiste, ki vas morda zanima), da sem albumu dodala nekaj novih fotk... Geslo je ostalo nespremenjeno.

Drugače smo v redu. Več ne bom pisala, da ne bom spet zastonj... :((

Kaj pa nosečke? Zdaj pa se že zelo bližajo dojenčki, a ne...
Kakorkoli že, če se že prej ne oglasite, sporočite vsaj vesele novice! :duda: :duda: :duda:

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes, part 44
21.8.2005 23:03:47   
skvo
Ne bodi žalostna. :kuza:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes, part 44
22.8.2005 8:22:58   
urbancek
Medvedka, daj no, ne bodi tako žalostna. Saj veš kako je to pri forumih, na nekatere se odgovarja, na nekatere pa ne, pa sploh ni važno, kdo jih je napisal, včasih pač ne vemo odgovora, pa smo raje tiho, da se ne bi blamirale. Vsaj zame velja tako.
Sklepam,da si kar tipična levinja in ne tako kot se opisuješ, saj si stvari jemlješ osebno. Taka sem namreč tudi jaz in me preveč stvari prizadene. Pa bo že bolje.
Sedaj pa lepo pocrklaj svojo malo medvedkico, ki je srčkana punčka, kot je videti na slikici. Drugače pa bi te prosila za tvoje geslo na privat, da si malce ogledam prebivalce brloga, kot si napisala.
Lep pozdrav

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diabetes, part 44
22.8.2005 20:52:22   
Kinokija
Punce pozdravljene!

Medi, sry, ker nisem nič napisala, samo imam toliko letanja naokoli tele zadnje tedne, da sem post samo prebrala, pisati pa ni bilo časa.

Jaz sem sredina 36. tedna, skoraj že 37. teden in naslednji ponedeljek me čaka sprejem v lj porodnišnico, kjer bodo kak teden spremljali zadevo in se natoodločili (cca. sreda 38. tedna) al še čakat al veselo na delo. Zadnje 14 dni se mi namreč pojavlja blazna insulinska resistenca, odmreke za hrano sem si povečala po parkrat, recimo za zajtrk z 15 enot na 70, pa se še borim z visokimi cukri nad 10 mmol, očitno se uresničujejo napovedi Tomažičke, ki je BTW LIH ZDELE NA DOPUSTU :grrr: da bo meni na koncu nosečnosti 1 enota insulina krila samo 0,5 OH, reci in piši za recimo 100g kos kruha 100 enot insulina, kje je še jogurt....:(( Torej, upam, da mi bodo kmalu sprožili porod in da me ne bodo pustili čakati do roka ali kakega 39. tedna, ker ne vem, kam bom prišla z takimi odmerki.

Kako ste kaj druge nosečke??? Pa Alja, kaj zdej tolk :sloncek: na delanju otrok, da tud za nas ni več časa. :zmeden2:

Medi, tamala je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sonček:duda: luštno hčerko imaš in verjamem, da tudi pridno 9nebesa Imaš š vedno črpalko, nekaj si nekoč razmišljala o prehodu nazaj na pene. Aja, s kolikimi tedni so tebe vzeli notr in s kolikimi si rodila? Blazno mi je odveč zabijati cajt na E oddelku, kjer itak nimajo pojma od diabetesa, pomaga sedaj mi edino porod.

Do pon. se še kaj javim, da vam malo pojamram, pa da me malo potolažite, ker potem se bom najbrž oglasila s novico....tega in tega se je rodila :duda:......

LP K.:nosecka:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Diabetes, part 44
22.8.2005 23:13:21   
Medvedka
Ojla, Kinokija, me veseli, da si se oglasila, še preden bi ušla v porodnišnico! :bravo:

Imaš pa res ogromne boluse... A potem sploh kaj ješ? A si dajaš boluse s penom? Sicer bi morala sete menjavat vsak dan, a ne... Kakšne pa imaš kaj bazalne odmerke? Tomažičke pa res nikoli ne dobiš, sploh ko jo najbolj potrebuješ... :grrr:
Po mojem ti bodo kar kmalu sprožili porod, sploh če imaš probleme s cukri, pa še take odmerke...

Ja, črpalko imam še, sem se je kar navadila. Pravzaprav si ne predstavljam, kako bi šla spet nazaj na pene... :zmeden: Baje sem imela ful srečo, da so mi odobrili črpalko še pred sprejetjem novega pravilnika, po tem je vse skupaj postalo menda dosti težje.

Jaz sem imela rok 19.1., v porodnišnico pa so me sprejeli 4.1. Brž sem se kar sekirala, ker je izgledalo, da bom kar v brezveze tam, a se je potem Neža baje spustila nekoliko nižje, tako da je Sketljeva po pregledu 6.1. sklenila, da dobim naslednji dan tabletke. (Če se ne bi spustila, Sketljeva ne bi forsirala poroda in bi še počakali.) Res sem proti koncu naslednjega dne, 7.1., tudi rodila.
Če je tvoja pikica dovolj velika, te po mojem ne bodo pustili preveč čakati.

Kakorkoli že, držim pesti, da postaneš čim prej srečna mamica! Pa sporoči veselo novico.

Ostalim nosečkam prav tako želim, da čim prej dočakajo svojega :duda: in pa seveda lepe cukre.

Vsem ostalim lepe cukre in veliko lepega!


Kdo pa sta Skvo in Urbancek? Občutek imam, da nista diabetičarki... Ali pa se morda motim in sem vaju spregledala v prejšnjih nadaljevanjih? Kakorkoli že, tudi če nista "ta sladki", lepo, da sta se oglasili tudi pri nas... A sem izgledala res tako žalostna? Saj ni bilo take panike...
Urbancek, dobiš geslo. Upam, da ti bo medvedkica všeč...


Lepo se imejte vse in si pišemo!


Medvedka

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Diabetes, part 44
23.8.2005 15:42:09   
Katja*
Živjo punce!

Po dolgih mesecih teme, se spet javljam... Imam čas, ker sem na bolniški...
Ja, upam, da za dolgo...Tja do drugega leta...

Ja, punce, naročili smo drugega dojenčka! :bravo::bravo::sloncek:Hura!!

Sicer pa mi cuker nagaja - kot vedno, pa slabo mi je...Čisto drugače kot prvič. Hvala Bogu za črpalko, sicer ne vem, kako bi se izšlo.

A katera ve, kje je Ajsha? Nima časa zaradi službe?

Toliko zaenkrat, da vas ne razvadim!
Imejte se!

Katja


Ps: Medvedka, prosim za geslo v moj nabiralnik, da se nagledam male medvedke...

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Diabetes, part 44
24.8.2005 8:40:04   
urbancek
Ojla
Res nisem ta sladka, razen pri hranjenju, ko mi sedaj vse sladko paše, a kaj ko pa si bila tako zelo nesrečna, sem ti že morala odpisati.
Lep pozdrav

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Diabetes, part 44
24.8.2005 14:27:54   
MIRNA30
Hello punce,

tudi jaz imam zadnje tedne bolj malo časa, saj imam cel kup letanja okrog že zaradi Tiinega vrtca (začne s 1.9.) pa seveda tudi zaradi novo prihajajočega člana naše družinice.

Drugače se jaz tudi že približujem h koncu (jutri točno 37T), kontrolo pa imam v torek. Takrat naj bi se tudi z dr. Sketljevo zmenili kako naprej, saj sem jo zadnjič prosila, da ne bi imela carskega reza, če je le mogoče. No, če bo vse OK in če bebica ne bo preveč rasla (zaenkrat še ni panike), se mi mogoče celo uresniči želja.

Kinokija, tvoji cukri so pa resnično "high" - jaz trenutno za zajtrk potrebujem okrog 20 enot, za kosilo in večerjo pa malo manj. Včasih mi edino ponagajajo poznopopoldanski in nočni sladkorji, vendar zadostuje malenkostno popravljanje bazalnih odmerkov. No, upam da ne boš več dolgo čakala na prihod :duda: potem pa bo stanje itak prešlo nazaj v normalo.

Medvedka, še enkrat te bom morala prositi za geslo na privat, saj imam tisti mail, ki si mi ga prejšnjič poslala z geslom, v službi, tja pa zdaj ne mislim več. Sem delala še v začetku avgusta 2 dni, ker so imeli tako gužvo, pol sem pa rekla, da je to resnično konec...

Katja :bravo::bravo::bravo::bravo: za novo :duda: .Meni je v drugo minilo precej hitreje kot prvič... boš sporočila, kako hitro bodo tebi potekali tedni nosečnosti.

Toliko za danes... Lep pozdravček vsem ta sladkim,

:nosecka: Mirna

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Diabetes, part 44
24.8.2005 14:46:04   
Kinokija
KATJA VAUUUUUUUUUUUUUUUUUU :bravo::bravo::bravo::bravo:

Bravo za uspeh, držim pesti za lepon nosečnost in zdravo dete. Potem sta s Tomažičko premagali ovire na poti do drugega deteta.

Ja, moji cukri so high, jem čedalje manj (lačna sem že najmanj 14 dni), cuker in odmerki čedalje višji. Jezi me edino to, ker sem pomoje že "zrela" za sproženje" poroda, na dan pokurim že 300 enot insulina in ga ni junaka, ki bi me dal na sproženje, pomoje bom mogla počakat kar Tomažičko 6.9., da pride s :morje: Skrbi me za dete, drugače se ne sekiram za insulin, čće že tko prehiteva po rasti, kaj šele sedaj, ko mi sladkor bezlja.

Punce, dajte se še kaj javit, očitno se dogaja na diabetes sceni bolj, kot kažejo posti (nosečke, porodi...)

Mirna30, ti imaš rok 20.9., a ne? Kje je pa Tejka24??

Pa Alja...?

Lp K.:nosecka:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Diabetes, part 44
24.8.2005 14:53:59   
MIRNA30
Hello again,

Kinokija, rok imam 15.9.. Ti si pa tudi tam blizu nekje?
Upam, da se bo vseeno našel heroj, da ti sproži porod čimprej (BTW - koliko pa je bila ocena teže :duda: ?)

Lp, :nosecka:Mirna

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Diabetes, part 44
25.8.2005 8:45:17   
Alja1
Jutro, cukrčke!

Da ne boste mislile, da vas res čisto nič ne spremljam! Narobe! Berem vas kar pogosto - če je kaj za prebrat :zmeden:, za pisanje pa res nisem imela časa, ker smo bili malo na dopustu :morje:.

V službi imamo pestro (Računsko sodišče), popoldneve pa z možekom izkoristiva za oglede stanovanj, ker se misliva še letos preseliti na svoje :bravo: (dovolj je bilo življenja s taščico/tastom pod isto streho).

Moj HbA1c je bil na julijski kontroli (še pred uvedbo črpalke) 7,9% :((

Upam, da bo septemberski lepši (za kontrolo še moram poklicati).

Medvedka: mala medika je pravi cukerček (za popapat) :love:

Katja: iskrene čestitke za :modri: in vse najlepše v :nosecka:

vse ostale srečke :nosecka: (Kinokija, Mirna, Tejka): hiter in lahek porod, vse dobro v porodni in želim vam, da bi čimprej cartale svoje :duda:

Si pišemo!

Lep pozdravček vsem na vse konce SLO! :rozica:
A.


(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?