|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes- part 46
20.10.2005 21:00:34   
Kinokija
Ojla ta sladke, kje smo zdaj? Sam otroke pestvamo, al kaj?

Mi smo stari že 1 mesec user posted image  in mi sploh ni minilo hitro, v bistvu se mi zdi, kot da imamo Evo že celo večnost in počasi si ne bomo znali predstavljati življenja brez nje.
Revček bogi ima malček vročine, pa smrka, očitno se je prehladila v posvetovalnici par dni nazaj. Aja, drgač je vse ok, samo malo premalo se je poredila (samo za 500g, mogla bi se za 700g), tako da bo treba dodajat začet. Sem kupila Comformil 1, pa tako smrdi to mleko, da ga noče piti, je raje lačna. Pa krči nas že mal dajejo, upam, da ne bo hujšega.user posted image

Kako ste pa ve kaj? Stara garda?? Medvedka že hodi okol kot Herr Flick iz Alo alo, Katja je že kaj user posted image  ? Ajsha, kako kaj Lucija, se j eprivadila vrtca? In Alja, kako si se odločila otrok/ služba... Jaz sem se odločila za user posted image  pa mi ni žal, služb bo še, tak mal smrkav zakladek je pa pravi zaklad user posted image

In mlade mamice Tejka, Mirna, kako kaj? Kaj krčev, koliko ponoči kaj spite?

Digi in Koda, vama pa tudi en pozdravček..upam, da nisem katero spustila user posted image

Lp from Melita

Aja, moji cukri so sedaj normalni, ampak vseeno razmišljam, ko neham djiti, pa ko mala odraste, oz tam nekje spomladi, definitino pa pred morjem, da bom nehala uporabljati črpalko, ker mene ta privesek hudooooooo moti . pač, se ne morem navadit in pika. Prej sem potrpela seveda zaradi nosečnosti, pa sedaj zaradi dojenja, ker nimam tud ne tolk časa, ampak ko bomo splavali iz ta hudega, jo bom vrgla v kot in bom spet svobodna user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Diabetes- part 46
22.10.2005 1:28:55   
KODA
Tvoja Eva je rojena na isti dan,kot moj Vid,samo tri leta za njim.A mogočeveš kam se lahko da umerit glukometer.Jest ga mam še doma,pa mi je crknu.Mal ga bom še pršparala,če ga bom še kaj rabla.user posted image user posted image Lep pozdrav.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Diabetes- part 46
22.10.2005 17:57:44   
digi
Pozdravljene ta sladke,
posebej LP tebi Kinokija in tvoji Evi. JAz sem še vedno v ednini in kot izgleda bom tudi ostala. Kaj češ. Ne da se mi več. Brezveze je že vse. Če bo pač bo, če ne pa ne.
Kaj se tiče črpalke pa ne vem. Jaz mislim, da bi me nek privesek tud motil, čeprav bi pa mi ugajalo, da se ne bi rabla sekirat tolk glede tega doziranja itd.
Vsem sladkim in seveda tudi ostalim želim vse lepo.

Pa pa
DIGI

_____________________________

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?