Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sem pa zadnjič videla neke ful zanimive in stimulativne lesene igrače tudi, verjameš ali ne, v JSKU...dobivaš reklamne letake v nabiralnik? Malo počekiraj...
" pomaga nonotu na vrtu. Jst ga poskušam čim več vključevat v svoje delo po hiši in po vrtu, pa se mi zdi da se tko še najbolj optimalno razvija. Sem pa mela tudi sama v šoli težave z logičnim mišljenjem in to kljub temu da so mi starši dali svega in svašta igrač, ki naj bi razvijale logično mišljenje. Pa sem vseeno nardila vse šole (do 7. stopnje izobrazbe)...tko da: iz pedagoškega vidika menim, da se otroku logično mišljenje razvija tudi še skozi šolsko obdobje. Sej vsak je na enem področju bolj in na drugem malo manj talentiran.
, po čistem naključju ko sem tako vztrajno brskala po spletu:)) našla res eno super zanimivo spletno stran, ki si jo punce res morate pogledati, toplo priporočam!!!
,