Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....pa vendar. Mene namreč marsikdo vpraša če nosima kapico zarad uhic pa je ne, ker ima lepe uhice, prav nič štrlečih, zato mi ni jasno zakaj me to sprašujejo. A ste ve tud dajale svojim novorojenčkom, prvi meec dva po porodu, dost kapico al pa trakec na ušeska zarad uhic da ne bi štrlele? Jaz ne vidim razloga če ji ne štrlijo zakaj bi ji dajala kapico oz trakec na uhice...vaše izkušnje?

, ampak noben od malih nima strašno štrlečih, če bi jh pa imeli, pa tudi bog pomagaj, to pa res ni ne vem kaka huda reč. So pa svakinjo spraševali, ali jima bo dala operirat in sva se obe kar zgrozili - bi dali malega otroka na popolnoma nepotrebno operacijo, v splošno narkozo, da ga ne bo slučajno kdaj kdo zezal... Ne vem, no. Če bi katerega res tako motilo, lahko to naredi kasneje, v lokalni anasteziji (ko so večji, že znajo držat glavo pri miru), pa sploh ni nujno, da ga bo...