|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dotik zdravi...
2.2.2007 23:24:46   
Anonimen
Mene pa zanima, koliko časa na dan posvetite res pravemu crkljanju z otrokom. Samo vi in on ter očka in dosti nežnosti ali pa dojenja (za tiste, ki dojite). jaz sem ugotovila, da se zjutraj cartava, ponavadi se nama pridruži še očka,  od 5.30 do 6.30 in od 7.00 do 7.30 (potem res moram v službo). Potem od 16.00-17.00, potem imamo pred kopanjem majhen obred od 18.30 do 18.45, kjer se na postelji igramo različne igrice (pobožaj me po..., pokaži koliko rad imaš...) in od 20.00 do 20.30, ko zaspimo. Vprašate me, kako vem tako antančno ure? Moj sin se je že kot dojenček odločil za urnik, ki se ga pač moramo držati, 15 minut gor ali dol pa je dovoljenih.

Dotik je zdravilo in najlepša možnost za izražanje predvsem pozitivnih čustev...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dotik zdravi...
2.2.2007 23:39:36   
Seven*
Zjutraj mi BW prinese tamalo. To je ponavadi okrog 5-6 ure. Spleza k meni in se carta, doji, nekje do 7h. Potem gre v vrtec. Naslednji najin moment je, ko pridem po njo v vrtec. Takrat se na klopci v vrtcu v miru podojiva, medtem pa klepetam z vzgojiteljico. Doma se vsedem na kavc in se igrava, ponavadi tudi takoj dojiva, ko prideva domov. Ponavadi si vzamem za kaksno uro racunalnik na kavc, tamala se igra in po zelji pride na cartanje. Ne rabim nic planirat ali kaj. Cas za sebe si enostavno "vzame". user posted image Pogosto se valja po meni, grabi moje zize, se smeji. Potem mi pokaze kje ima glavo in lase, pa ze spet skace okoli. To se potem ponovi n-krat do vecera..

Z Jakobom ponavadi gledava skupaj risanke. On se mi vsede v narocje in potem skupaj komentirava dogajanje. Ker ni cartljive sorte, mu ponavadi ukradem kaksen lubcek in ga pobozam po glavici. Pri njem kar malo pogresam vec crkljanja, prisilit ga pa tudi nocem..


user posted image


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dotik zdravi...
3.2.2007 9:48:15   
total
Kar veliko,čez cel dan po malem...user posted image

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dotik zdravi...
3.2.2007 12:12:53   
natalia
če mi uspe, da jo ulovim se cartava kar veliko - ni neki cartljivček. z atijem se cartata ali bolje rečeno igrata takrat ko lahko zaradi narave službe in gradnje hiške...

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dotik zdravi...
3.2.2007 12:25:38   
dory
Moj tamal je pa naravnan tako,da se najrajs stiska k meni proti jutru,ko se zbuja in zvecer,preden zaspi...cez dan se edinkrat stisne k meni,ko pridem iz sluzbe....drugace le takrat,ko mu ravnotezje ne sluzi najbols in cmokne...takrat sem tud na prvem mestu..drgac pa nc...

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dotik zdravi...
3.2.2007 12:28:13   
Strawberrie Cherrie
Nimava nekega urnika - ampak sva cel dan skupaj in si vzameva čas za masažo, za kopanje, za pesmice kot so Biba leze.. križ kraž Kralj Matjaž, Papagaj itduser posted image , pa dotikam se njegovih delov telesa in mu govorim to so roke to so nogeuser posted image , mali pa tako strokovno poslušauser posted image
Lepe so tele minutke za crtljanje

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dotik zdravi...
3.2.2007 17:34:25   
mika
moja pupa, vsako jutro ko se zbudi reče:pidi k meni, pidi, pidi, pidi(pridi); TU daj glavico in dam glavo čisto k njeni in jo lupčkam. lubčka ji dam vsakič ko jo vzamem k sebi ali ko gre vstran. pri previjanju dam glavo na njena prsa in mi poje ; ti si moje sonce oooooouser posted image , potem vedno voham in lupčkam njene dišečke(PODPLATKe).
včeraj zjutraj sem ji rekla, da jo imama zelo rada in me je čudno pogledala : A TI tudi? BABI tudi. user posted image user posted image user posted image  jaz sem skor dol padla od smeha.
ko pride ati domov, se skupaj cartamo in pojemo mi se mamo radi. večkrat na dan naju pokliče: Ati mami, mi se mamo ladi. objamemo se in skupaj pojemo.

ogromno se cartamo, dotikamo. tudi spimo skupaj tako da se naju obeh dotika.

včeraj smo naredli prvi poskus spanja pri babici in dediju, pa se ni izšlouser posted image . ob enih ponoči sem šla po njo, ker ni hotla spat. ni bila žalostna ali da bi jokala, enostavno ni zaspala.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dotik zdravi...
3.2.2007 17:42:42   
skuštrana
Mi se stalno stiskamo. Oziramo kadarkoli si tamala zaželi. Ponavadi se zjutraj, ko vstane kake pol ure stiska pri meni...Potem čez dan je full odvisno, včasih več, včasih manj...
Mi je pa full všeč kako najina tamala porazdeli ljubezen med naju oz. se full vidi, da ima oba enako rada. Če da lupčeka meni se takoj obrne še k možu in reče še tata...Tako je pravzaprav z vsem, karkoli naredi meni mora še tati.
Mi je pa full ostalo v spominu, ko je bila Liza še dojenčica in sem jo stalno žulila in lupčkala pa mi je enkrat moja mama rekla, da zakaj jo stalno lupčkam?user posted image No, očitno se je to izplačalo, kajti že danes dobim vse to nazaj v veliko meri. Ni lepšega kot otroški poljub in objem...
Moj mož vedno reče, kar boš ti vlagal v otroka 20 let ti bo otrok vračal vsaj 50 letuser posted image . Saj veste tisto, ti očeta do praga, sin tebe čez prag. Ups, sem že zašla s temeuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dotik zdravi...
3.2.2007 20:24:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Mene pa zanima, koliko časa na dan posvetite res pravemu crkljanju z otrokom.


Urnika nimamo, ker imamo preveč zmešan bioritem, ampak kadarkoli je le čas za to in si tamala tega tudi želi, ker se velikokrat tudi želi samostojno igrati in ji je crkljanje kar odveč. Zjutraj, ko se zbudi in zvečer pred spanjem seveda obvezno, pa tudi podnevi pred in po spanju, sicer pa je ona en mali uletavček, ki si pride sama iskat, ko rabi, če pa jaz rabim, jo pa tudi malo pomečkam mimogrede, potem jo pa prepustim igri naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dotik zdravi...
4.2.2007 9:51:57   
Naja30
Mi se cartamo cez cel dan, z očijem se že zjutraj stisnemo skupaj, ko se tamala najraje smeje in gruli. Midva ležima vsak na eni strani in se veselo obrača od enega h drugemu user posted image  Cez cel dan se lubčkamo kadar le moremo, midve seveda malo več, ker sma ves čas skupaj, očka pa ko se odtegne od dela, se pride pocartat kadar le more. Zvečer pa je na vrsti obred odhoda v mižule user posted image  kjer je obvezno cartanje na zizi.

Mene samo nekaj zanima. Pri tistih, kjer se otrok veliko carta na zizi, kaj veliko poliva zaradi tega? Ker naša mala včasih izjemne količine popitega polije in verjetno je to od tega, ker se tako dolgo carta in zraven seveda non stop je. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dotik zdravi...
4.2.2007 9:53:16   
Anonimen
Naja3 - naš je bil taki jedec, da je še potem, ko mu je kaj prišlo gor, raje še enkrat požrl - sam da ne gre v podkvaruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dotik zdravi...
4.2.2007 9:55:27   
Seven*
Naja3, otroci polivajo radi nezrele zaklopke, ki je na meji z zelodckom in preprecuje vracanje vsebije nazaj v poziralnik. Ce otrok je pogosto in manjse kolicine, bo celo manj polival, ker v zelodcu manj vsebine.

Nic ne skrbi, polivanje postane kriticno ko otrok izgublja na tezi, drugace pa ni nobenega problema.


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Dotik zdravi...
4.2.2007 10:24:23   
Naja30
user posted image user posted image  raho, tudi naša večkrat kar nazaj požre, si mislim, joj samo da ne gre kaj v nič user posted image user posted image
Saj vem, da je zaklopka kriva, pa bo minilo tudi to. Samo včasih je pa grozno videti, koliko tega priteče, pa čeprav v resnici sploh ni veliko. Dokler pridobiva na teži, je vse ok, saj to mi je tudi pediatrinja rekla.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Dotik zdravi...
4.2.2007 20:32:02   
Pi-kica 1
Midva se cartava vsako jutro v postelji najmanj pol ure, včasih še več in sicer od 7. do 8.30. Vsi trije pa se cartamo običajno po 17. uri, ko pridemo domov, se najemo in spravimo v dnevni sobi na tla. Takrat se Samo igra in med igro prihaja k enemu ali drugemu ali obema in se carta. Je velik cartljivček. Seveda je tu še obred pred spanjem, ko se tudi vsi trije požulimo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?