|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Reš in prvi pregled
22.10.2007 13:05:21   
anci banci
Pozdravljene!

Zanima me ali ima katera kakšne izkušnje z njim. Namreč naročena sem pri njemu čez dobra 2 tedna in me zanima kako to sploh zgleda. Kaj je ponavadi na prvem pregledu?
Zelo bi bila vesela odgovora:)

pozdravček

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 22.10.2007 14:11:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Reš-vprašanje
22.10.2007 13:21:04   
Abra
Pozdravljena Anci banci!

Če boš malo pobrskala forum, boš ugotovila, da nas je tuki eno malo morje njegovih pacientk, tudi neki postov z njegovim imenom je. Reš je izjemen strokovnjak, je pa zelo direkten in včasih zna to bit malo neprijetno. Ničesar ne olepšuje, se pa zelo trudi, da bi do rezultata prišli.
Fajn je, da gresta na pregled oba s partnerjem, pri Rešu je to zelo pomembno, saj se za otroka trudita oba. Navadno se pregledi začnejo s partnerjevim spermiogramom, saj je to najbolj enostavna preiskava in se takoj vidi, pri komu je problem. Tebi bo najbrž naredil ultrazvok, naslednje je slikanje prehodnosti jajcevodov in pregled hormonov. To so ponavadi začetki. Za naprej pa je že vprašanje, kakšni bodo ti izvidi.

Vso srečo user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dr.Reš-vprašanje
22.10.2007 13:56:13   
anci banci
ja hvala za odgovor:)
me čisto nič ne moti da je direkten, glavno je da bo pomagal:)
enako želim tudi tebi veliko sreče :)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
5.11.2007 13:42:34   
mačica1
Živjo anči-banci
Takole je na prvem pregledu ko prideš k Dr.Rešu.Najprej boste malo počvekali in on vaju bo vprašal kakšna je vajina težava.Potem sledi njegov spermiogram ga bo pregledal na mikroskopu če so njegovi plavalci aktivni, potem si pa ti na vrsti vaginalni pregled.Če bo njegov spermiograv vredu  pa tvoji jajčniki aktivni se pa nerabta nč sekirat samo naprej delat na tem pa bo user posted image  in user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
5.11.2007 15:11:36   
anci banci
oj...
hvala mačica 1 za odgovor. Ja ta četrtek se bo to zgodilo, da grem k dr.Rešu. Me je kr malo strah da ne bo kaj hudega našel.. Ful držim pesti da so samo hormonske težave:)
ja hvala za navodilo:)
tudi tebi želim user posted image

(odgovor članu mačica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
5.11.2007 16:14:08   
rokapi
Ja, dr. Reš je precej direkten, kar pa ne pomeni nič slabega. Je tudi zelo ekspeditiven in sezelo potrudi za vsakega posameznika. Midva z možem sva z njim zelo zadovoljna in ga priporočam!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
6.11.2007 8:49:11   
anci banci
Hvala za odgovor Rokapi!
ja meni ga je priporočala kr tašča oz je mene in mojega kr sama prijavila k njemu...pravi da hoče postat babica in da predolgo mečkava.
želim vama čimprej user posted image

pozdravček

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
6.11.2007 11:47:07   
rokapi
Midva sva imela prvi postopek IVF na GK v LJ (krajši). Trajalo je več kot pol leta, da sva prišla na vrsto. Sestre so zelo prijazne in se res trudijo, vendar je delo popolnoma neorganizirano, ves čas nekaj čakaš, pošiljajo te od sobe do sobe in naročajo ob nemogočih urah. Kar pomeni, da je med drugim težko najti toliko izhodov iz službe za oba. Ko sva končno prišla do postopka IVF, je bil rezultat porazen - preko 15 celic in nobenega transferja, rekli so da so vse celice degenerirane.....res velik šok.  Za povrhu ni bilo na voljo nobenega zdravnika nikjer, ki bi nama pojasnil za kaj gre. Možnost pogovora z ginkologom glede rezultata in možnosti za naprej so dali šele čez 4 mesece. In naju pustili ne le v globoki žalosti, temveč tudi v negotovosti, pomislila sva na genske nepravilnosti, kjer ni pomoči. Prebrala sv ogromno literature, da sva si lahko približno razložila za kaj gre.
Potem sva se naročila pri dr. Rešu v Dravljah na "informativni pogovor", na vrsti sva bila zelo hitro. (Priporočili so nama ga v tujini, kjer je precej znan kot velik strokovnjak pri nas.) Obenem sva se poznimala za posvojitev ali darovane celice in se pripravila na vse in se  tako znebila pritiska.

Dr. Reš se nama je zelo posvetil. Pokazala sva mu vse izvide iz GK vključno z neuspešnim postopkom... Povedal je direktno, da bomo videli, kaj bo in da glede na izvid iz GK izgleda situacja komplicirana. Začeli smo takoj, z drugimi zdravili, drugačnim postopkom in z ICSI. Njegov delovnik je prilagodljiv: dela hitro, ultrazvoki so ob 6.uri zjutraj - brez težav hodiš v službo in ni treba posebnih izgovorov. Mož me je ves čas spremljal in bil poleg. Tega mu na GK niso pustili.

Bio naju je nepopisno strah, kakšen bo rezultat. Ko sva šla na transfer sva se pripravila na vse, tudi na to, da transferja ne bo. Rezultat: Nosim dva srčka in sem v 12.tednu. Imam komplikacije, rizično nosečnost, hiperstimulacijo, pa vendar - zadeva se premika in sva z možem nepopisno srečna. Imava tudi celo vrsto zamrznjenčkov.


Držim pesti tudi zate!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
6.11.2007 15:11:13   
ninčica
Pozdravček,

men pa zanima, če i kdo ve, koliko časa je potrebno čakati pri dr. Rešu na pregled
spermiograma (plačniško in koliko stane).

Hvala za odgovor

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
6.11.2007 19:55:38   
maja24
ja moj je čaku na prvi pregled 1 mesec,so pa trije pregledi in na vsakega se čaka 1 mesec,saj pr mojmu je blo tko.Kolk pa stane pa jest nebi vedla ker je šu prek zavarovalnice,maš pa v njegovi čakalnici cenik storitev,ampak pomojem ni tok dragouser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 3.12.2007 17:53:56 >

(odgovor članu ninčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
7.11.2007 9:26:33   
anci banci
Ojla!

Kar se tiče čakanja pri dr.Rešu za prvi pregled-sem čakala 1 mesec.Naročila me je pa tašča(oz.bodoča tašča ).

odgovor še za ROKAPI
Kar se tiče ginekologije v Lj. sploh v leonišču je porazno stanje. Jaz še danes ne vem kaj mojemu ginekologu ni jasno in zakaj hudiča če vidi da se moje stanje ne izboljšuje (namreč imam sekundarno amenorejo in verjetno še kaj drugega)čaka z preiskavami. Ker se pa moji bodoči tašči mudi postati babica me je kar sama naročila k Rešu da se bodo zadeve začele sploh odvijat.Držim pesti za vaju in za srčka:)

lp

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
28.11.2007 7:39:24   
janney
Pozdravljene!

Imam tudi jaz eno vprašanje glede dr. Reš. Pri njem sva z mojim naročena v ponedeljek 3.12. pa me zanima sledeče: Moja G je ugotovila da imam pregrado včeraj sem odšla k njej po napotnico za dr. Reša in jo malo povprašala glede te pregrde kako je velika itd: Njen odgovor: " Kako je velika ne ve ker to ugotovijo specialisti, ki se s tem ukvarjajo in da jo je smiselno odstraniti pred prvo nosečnostjo" ja  HALLLLLLLLLOOO in zakaj me ni poslala na pregled k specialistom, ona pa mi je raje predpisala za 3 mesece Klomifen kot da so to bonbončki. No pa raje k vprašanju: Zanima kaj lahko ugotovi dr. Reš glede te pregrade ali bi morala prej kam drugam? Mislim da pri njem tega ne operirajo ali kako?

Hvala za odgovore!

Lp

Obupana nad zdravstvom
Janney 

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
28.11.2007 12:49:59   
Abra
Janney, kar lepo počasi. Če je pregrada majhna, je ne odstranijo. Vsaj nekatei tega pred prvim porodom ne priporočajo. Reš te bo ziher poslal na ustrezne preglede oz. operacijo, če se mu bo zdelo potrebno. Saj 3. december bo vsak čas tu, še malo zdrži, pa ti bo vse povedal user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
3.12.2007 17:53:05   
zvezdica.1
Janney poslala sem ti ZS

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
6.12.2007 7:48:01   
pajčolanka
še ena ki je zelo zadovoljna z njim.
na prvi pregled sem čakala slab mesec, naredil je UZ mojemu  in nato še men. dobila sem list kam in kdaj morm it dat kri za hormonske preiskave, dobila recept za klomifen ter naslednji datum za pct. moje je imel težave s speriogramom tako da smo se že na začetku zmenili da lahko tole poštima doma in prineseva lončke pol dol od doma.
moj pct je bil porazen, hormoni za pa vredu, na UZ sem celo vidla moj folikel, celo povedal mi je kdaj bo počil. žal kjub veliki aktivnosti ob času kio naj bi počil folikel željenega rezultata ni bilo. moj je imela en mesec nazaj spermiogram ki ni bil najbolj vredu tako da danes ponovimo zadevo. kaj še drugega sledi pa ne vem.

drugače pa ej bilo mene zelo zelo strah reša saj sem o njem na spletu prebrala ogromno, predvsem minusov. velik in odločilni + pa je bil podatek da je resnično strokovnjak.

moje izkušnje so dobre. odlične. je izredno razumevajoč, paru se popolnoma posveti in jima resnično hoče pomagat. čakalnih dob praktično ni. ne vem do naju ni bil iti z enim tonom nesramen pa sem pričakovala da bo glede na težave mojega fanta.  tako da kaj naj še rečem. danes sem malo na trnih ker ne vem točno kaj me čaka sem pa tudi zelo vesela ker se stvari končno premikajo.

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
12.12.2007 11:45:32   
jazzz27
punce, mene zanima, če ti pregrado vidijo na UZ?

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
12.12.2007 15:35:48   
T1979
Ne jazzz27 pregrado ti ugotovijo z laparoskopijo. Na UZ se ne vidi.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
12.12.2007 15:48:35   
jazzz27
to mi na čist jasn, kako pa te pol pošljejo na odstranitev pregrade? Te morjo najprej razrezat, pa pol zašit, pa ko prideš iz kome ti dajo napotnico še za eno lapraskopijo, da moraš it pregrado ven dat??? Kako pa punce že prej vejo, da majo pregrado??????? Sicer če je tako, jaz sem bila na lapraskopiji iz drugih razlogov in upam, da so takrat to odstranili!
??????????????????????????????????'

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
12.12.2007 15:49:30   
jazzz27
...če je seveda obstajala

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
12.12.2007 19:35:01   
Abra
Pregrado ti ugotovijo na ultrazvoku. Najlepše se baje vidi v drugem delu ciklusa (pobrskaj malo pri Pušenjaku). Odstranijo pa s histeroskopijo in ne laparoskopijo. Če ni prevelika je raje ne odstranjujejo pred prvim porodom. Najbrž se pa vidi tudi na HSG.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
12.12.2007 20:44:43   
jazzz27
ok, to je pa že mal bolj jasno!!! Sem mal bolj zadovoljna s tvojim odgovorom...ker se mi jer zelo čudno zdelo, da to ugotovijo z laparoskopijo!!!user posted image se pravi, da je nimam očitno, ker bi mi reš ziher to povedal!! Najlepša hvala Abra

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
27.1.2014 19:19:14   
Anonimen
Zdravo!

Končno mi je uspelo zanositi, zdravim se pri dr. Rešu in me zanima, kako zgleda "prvi pregled v nosečnosti" pri njem. Kako dolgo še ostaneš pri njem, preden te pošlje nazaj k svojemu ginekologu, verjetno te ne vodi skozi celo nosečnost? Mene je samo naročil na pregled, da vidi, če je vse na svojem mestu (verjetno srček, gestacijska vrečka itd). Ali ti naredi tudi urinski test, vzame kri...? Mogoče dobiš celo slikico ali sem prevelik optimist? user posted image
Hvala za odgovore!!

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
28.1.2014 8:00:50   
Katte
Pri nama je bilo tako.
Prisla sva oba. Najprej je bil ful uraden. Takoj je naredil UZ pregled in povedal, da gre ocitno za zdravo mlado nosecnost. Seveda nama je pokazal tudi na ekranu. Slikice nisva dobila. Nato sem se oblekla in smo se se malo pogovorili. Se je kar sprostil.
To je bilo to. S potrditvijo nosecnosti pri njem zakljucis in se pac narocis pri svojem G.
Pa srecno!

< Sporočilo je popravil Katte -- 28.1.2014 8:01:59 >


_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
28.1.2014 8:38:56   
tejcy01
Pozdravljene punce user posted image mene pa zanima če mogoče katera ve kakšen je postopek če hočeš zamenjati gin. jaz imam namreč na GK v lj. dr.Zorna ampak ker sem zelo nezadovolna znjim bi rada zamenjala gin. in bi šla k dr.Rešu user posted image
hvala lp.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Dr. Reš in prvi pregled
28.1.2014 9:52:16   
RIJA*
no, bom pa jaz dala eno zelo negativno "oceno" Rešu, sedi, cvek....sicer veliko časa nazaj, ampak vseeno...po posvetu s svojim osebnim zdravnikom mi je ta predlagal, da ga naj prijavim zdravniški zbornici zaradi vsega, kar se je zgodilo na pregledu....če bi takrat imela živce, kot jih imam danes, bi ga zagotovo...te pa sem bila samo srečna, da sem prišla do prof. Tomaževiča po hitrem postopku....

to, kar vi pravite direktnost, jaz imenujem drugače...ampak ljudje v svoji stiski vidijo v njem odrešenika in pojejo to "direktnost"....

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?