|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Draga Ajša,
21.6.2006 14:37:53   
Anonimen
Hvala ti, da sem te spoznala.

Hvala ti, da si nam pokazala, kako se boriti.

Hvala ti, da si mi pomagala videti,  kako je največja vrednota življenje samo in da so vse ostalo le nianse.


   user posted image       user posted image       user posted image       user posted image       user posted image       user posted image       user posted image       user posted image       user posted image


" Ni smrt tisto, kar nas loči in življenje ni kar druži nas. So vezi močnejše, brez pomena zanje so, razdalje, kraj in čas"
Mila Kačič


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Draga Ajša,
21.6.2006 22:53:23   
Magi*
Amen.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Draga Ajša, hvala ti...
21.6.2006 23:02:58   
Anonimen
Hvala ti, da sem te smela spoznati.
Hvala ti, da sem se v tistih nekaj kratkih trenutkih tvoje prisrčne družbe naučila od tebe več, kakor od marsikoga drugega v bistveno daljšem času.
Hvala ti za vse prelepe fotografije, na katerih sva skupaj, in za katere si lahko prepričana, da mi bodo ostale v trajen spomin, pa čeprav boleč.
Hvala ti, ker si dovolila, da ti lahko pomagam po svojih močeh, pa čeprav le za kratek čas. Tolažim se z mislijo, da sem ti pomagala omogočiti najlepše dni tvojega življenja, pa čeprav istočasno tudi najkrajše.
Hvala ti, ker si nam s svojo voljo in močjo dajala upanje.
Hvala ti, ker si nam pokazala in nas naučila, kaj je borba za življenje.
Hvala ti, ker boš angelček varuh od vseh nas.

Pravzaprav nimam besed...

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Draga Ajša, hvala ti...
22.6.2006 12:00:40   
ameli
Ajšika,
poznala sem te samo preko slikic in po pripovedovanju tvoje mamice Nataše. Globoko si se mi zapisala v srce in sedaj že dva dni jokam za tabo. Vem, da ti je tam, kamor si odšla, lepše. Ampak kljub temu si zamišljam, kako lepo bi bilo, če bi lahko šla jeseni v vrtec,..... takša lepa punčka, kot si bila ti, bi zrasla v prelepo dekle, ki bi mešala glave Radgončanom. Lahko bi postala, vse kar bi si želela, ..... uživala na sončku, se kregala s sestrico, se pridno igrala in nagajala staršem,...... 
Danes se pridem poslovit od tebe. Kljub slovesu, pa boš imela v mojem srcu vedno poseben prostor.
Ajša, rada te imam.

Vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Draga Ajša, hvala ti...
22.6.2006 12:22:48   
Bučika
Ajša moja malauser posted image ...spoznala sem te,ko še nisi imela mesec dni. Tako nežno,nebogljeno in majhno bitje si bila v tisti veliki, beli, bolnišnični posteljici.Trudila si se ostati in spoznati kakšno je življenje.In res ti je, vsaj teh nekaj mesecev, to dobro uspevalo. Hrabro si se borila, želela si ostati.
Spremljala sem tvoje vzpone in padce, držala pesti zate in skupaj s tvojo mamico trepetala za tvoje zdravje...tvoj srček...tvoj mali, ubogi srček, ki ti je 11 mesecev služil dobro, toda na koncu ni zmogel več težke naloge in se je vdal.

S tvojo mamico sva kovali velike načrte, da bosta z mojo Zalo nekoč, še veliki prijateljici in zaupniciuser posted image In res je kazalo tako in tako bi se tudi zgodilo...pa kaj ko časa ne moremo zavrteti nazaj,čeprav bi ga kdaj pa kdaj si močno želeli. Vseeno si in boš ostala njena dobra prijateljica in njen angel varuh.user posted image Nikoli te ne bomo pozabili, Zali pa bom nekoč pripovedovala o tebi, kakšna borka si bila.

Draga Ajša....rada te imam.user posted image

.....JE ZLETELA GOR, PROTI NEBU IN POTONILA V TEMAN OCEAN.
ODTLEJ ENO SONCE JE VEČ NA NEBU IN ENO SONCE NA ZEMLJI MANJ.
                                                                                           (Tone Pavček) 


(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Draga Ajša, hvala ti...
22.6.2006 14:59:34   
cmokec
Draga moja Ajšika. Že drugi dan te ni med nami, jaz pa še kar ne verjamem, da si odšla. Solze mi tečejo po licih, sto zakajev in čejev se poraja v moji glavi, a odgovora ni. Je samo žalost, jok in bes. Bojevala si se in nizala zmago za zmago. V veri in upanju sem te videla na cilju, borila si se, a narava je hotela drugače. Kljub temu SI MOJA MALA ZMAGOVALKA. Že v trebuščku se nisi dala. Uspelo ti je, da si odrla svoje očke, da si lahko s pogledom objela svojo mamico in očka, da si lahko videla svojo sestrico IN SI ZMAGALA. A ti to ni bilo dovolj. Ko si spoznala, da si rojena v srečno in zažaljeno družinico, si hotela ostati. IN SI ZMAGALA. Trudila si se, verjetno si hotela vrniti malo ljubezni. IN SI ZMAGALA. Pridno si prenašala vse posege in bolečine, gledala skozi okno, a se ti je splačalo. Prišel je dan, ko si se mamici prvič nasmejala. Ko si očka prvič prijela za prst in pobožala svojo sestrico. Ker si tako želela in ker SI MOJA MALA ZMAGOVALKA.
Tudi na RR si postila svoj pečat, kot še nobena. Povezala si nas v eno srce, v nas zbudila čut za sočloveka. Zbudila si nas, da smo stopili skupaj, da smo okusili, kaj pomeni iz srca darovati. Tudi zaradi tebe smo boljši, ob tebi smo zoreli. HVALA TI, MOJA MALA ZMAGOVALKA.

Še malo, pa boš imela zadnje srečanje s starši. Poglej jim v ranjena srca in jih potolaži. Povej jim, da ne boš daleč, da se ne daš, MOJA MALA ZMAGOVALKA. Mamici zašepetaj, da boš vedno samo njena Ajšika, da je storila vse kar je lahko in še več. Pa na nas ne pozabi. Svečke ti bomo prižgali, da te tisoč plamenov ponese med angele, v veselje in mir. Odpočij si, MOJA MALA ZMAGOVALKA. Sedaj ne bo več bolečin, bo le lep spomin na ljudi, ki so te imeli radi. V mojem srcu bo vedno prostorček zate. Obišči me kdaj, vesela bom tvoje prisotnosti.

tvoja žalostna prijateljica


_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Draga Ajša, hvala ti...
22.6.2006 15:52:30   
Sulfinija
Draga Ajša meni je tolk hudo,ko berem te misli,ki ti jih pišejo gor dekleta,da kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tudi jaz te imam rada,čeprav te nisem poznala nikoli,le preko slikic.Naj ti bo lepo med user posted image ,čuvaj svojo družinico,ki žalujejo za tabo!

LP Mojca

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Draga Ajša, hvala ti...
22.6.2006 17:02:55   
KBM
Joj kako me gane ko berem te vrstice zgoraj - kar duši me pri srcu!user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj ko se bliža ura peti popoldan in vem da bo to slovo od male zlate borke Ajšike!!!!user posted image user posted image user posted image
Prižgala bom svečko in mislila na njo in seveda starše pa malo Lušo!
Nimam sploh besed .sploh ne vem kako naj opišem to žalost in tesnobo v srcuuser posted image user posted image user posted image !!

Vem pa da bo vedno prostor v naših srcih za Ajšiko ,ki mi bo ostala v spominu kot borka.ki se ni vdala - samo kaj ko je življenje kruto in tudi včasih zna zelo hud udarec zadati!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Ajšika adijo in naj ti delajo družbo angelčki,ki so seveda zelo veseli da so dobili tako lepo,zlato  punčko v svoj objem!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Boris -- 22.6.2006 17:07:00 >


_____________________________

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Draga Ajša, hvala ti...
22.6.2006 17:24:18   
Barči78
Draga deklica, sem ti prižgala svečko v slovo, ker priznam, da nisem toliko pogumna, da bi prišla na pogreb. Že samo to, da berem vrstice, me čisto podira. Jočem s tvojo družino in z vsemi, ki so te in te imajo radi. Teh pa ni malo.
Res, pogumna deklica si bila, kaj vse si dala skozi v svoje življenju. Še vedno verjamem, da te bom nekje imela možnost srečati, te močno objeti in dati velik poljubček. Pazi na svojo sestrico, mamico in očka, daj jim moč, da zaživijo naprej, z najlepšim spominom na princesko, ki je marskikateremu odprla drugačen pogled na življenje.
Nate draga punčka, pa naj pazijo angeli, pa bodi srečna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

 

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Draga Ajša, hvala ti...
23.6.2006 8:10:43   
Lusa
Ni beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Draga Ajša, hvala ti...
23.6.2006 10:14:58   
arielca
Tisti, ki ga imaš rad, nikoli ne umre, le daleč je...

In Ajša bo vedno živa... V spominu vseh, ki smo jo imeli radi, pa čeprav je osebno nismo spoznali. V spominu vseh, ki smo spremljali njen boj, in v spominu vseh, ki smo ob njej spoznali, da je največja moč skrita v človeškem srcu. Čeprav je bilo njeno življenje kratko, se je s svojo zgodbo dotaknila nešteto src, povezala mnogo ljudi in dokazala, da je smisel življenja v njem samem. Za vse to, draga Ajša, sem ti neskončno hvaležna. In vem, da ti je tam, kjer si zdaj, lepo. Naj te angeli čuvajo...
Nataša, Ajša je bila tvoja največja življenjska izkušnja in preizkušnja. Tebi je bila poklonjena in ti si jo čuvala in varovala. Na najboljši možen način, nesebično, z ljubeznijo in odgovornostjo. Zato si nimaš česa očitati. Zato te lahko vsak samo spoštuje in občuduje. Nataša, Ajši si bila najboljša mamica, vsem nam pa simbol vzdržljivosti in ljubezni.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  




_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Draga Ajša, hvala ti...
23.6.2006 12:38:21   
benika
Ajšika, za nas nisi odšla. Za vedno si zaznamovala nas na Ringaraji in vedno nam boš ostala v spominu. Radi te imamo, naš mali angel user posted image  in v spominu nam bo ostala tvoja volja do življenja in moč vse družine, ki je s teboj trpela v slabih dneh in se veselila vsakega trenutka, vsakegaq prelepega nesmeha...

Zbogom srčica!

< Sporočilo je popravil katja -- 23.6.2006 12:41:28 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Draga Ajša,
24.6.2006 1:13:41   
Margareta
Draga Ajša, samo prestopila si na drugo stran. Tam, kjer ni bolečine.
Sploh ne morem nehat jokat.  Jokam.


_____________________________

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?